Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mně se líbí, že mi to zatím absolutně nepadá, ani když přepnu úlohy a něco hledám na netu, tak ta hra normálně na pozadí třeba loaduje, což skoro nikde nejni :) (a taky i když jste pryč, pořád hraje ta super hudba...)
  • prostě seš jen starší než před lety, kdy všechno bylo drsnější a charakterovatější... :)
  • že ty budeš konzolový hráč
  • p.s.
    minirecnze je delana z lp na yt
  • Tahle hra je dobrá hipsteřina. Ono to má tahové souboje, boje rozhoduje kostka, má to spousty skillů a abilit apod. tak to musí být přece dobré a ono ne. Ta hra je prostě nudná. Nedokáže člověka strhnout jako staré izometrické rpg, které byly člověku blíž, možná proto, že byly drsné jako svět a postavy měly charakter a hloubku. Je mi líto, tahle hra byla moje nejočekávanější a bohužel zklamala na plné čáře. Jinak vidím, že se tady vede diskuze o stylizaci? Tak osobně se mi to nelíbí, nemá to atmosféru. Jde vidět, že tam prostě nebyly peníze, takže se na grafiku vlastně vykvajzli a zdá se mně, že ji hodně změnili, co si pamatuji ještě před KS kampaní, tak ta hra vypadala daleko lépe. Že by downgrade kvůli konzolím? Jo, počkat, ono je to PC- exluzivita.
  • Pokud atmosferu mezi obema hrama nevnimas, tak to mas napsane i v nazvech obou her. Diablo je dabelske a Divinity bozske ;).
  • asi mu vadí že na pláži svítí sluníčko a jsou tam palmy, cože je pro pláže krajně neobvyklé
  • flash789
    ja jen ze mi prijde ze nekteri lide jakmile vidi v lete louku plnou pampelišek, dostanou zachvat, bezi se schovat do tunelu a tam sepisou při svicce petici pro pánaboha co si to kruci vůbec dovolil:)
  • Lentilky nejsou mýtus! Já je viděl a dokonce jedl! *1* ne vážně hele já mám jiný problém, vždycky, když chci hlasitost snížit, tak mi zmizí ukazatel a buď se mi nějak záhadně podaří strefit se a vytáhnout hlasitost zpátky, nebo refresh, celé video nabuferovat znovu a radši otočit poťákem od repráků doleva, nebo ještě lépe v dalším panelu otevřít youtube a najít si to tam
  • a pak je tu ještě ta možnost, že třeba nemáš vkus ty
  • Není nad to zamluvit spousty trapnými kecy(Flash), že je hra nevkusná a stylizací určená pro pětileté. Pokud neumí současní tvůrci vytvořit svět jako P:T a prokreslit postavy, tak ať tyhle hovnaa raději nevydávají, akorát se mi zvedne žluč...
  • Ironii je ze ac to bylo v summer sale, tak to bylo drazsi, nez na nekterych eshopech. To k udajne "sleve".
  • Je hezké, že jsi toho tolik přečetl - pak je ale trochu smutné, že Tě to zjevně moc nepoznamenalo. Pokud chceš, aby Tě ostatní brali vážně, zkus používat jen slova, kterým rozumíš (viz žalozpěv vs. chvalozpěv). "Fuck off" není asi třeba komentovat - všem nám bylo jednou dvanáct.
  • flash789
    No jasne, je třeba aby když sekne mecem tak aby se hned ztupil a musel ho jit nabrousit ke kovari který bydli za velmi temnym lesem na louce posete kostrami, k tomu aby hral smutecni pohrebni pochod, a samozrejme je potřeba aby grafomaska stylizace byla od nejakeho spravne ujetého dark autora co jede cely život na LSD...to je pak panecku hra..pak uz jen staci stahnout barvy na monitoru na minimum, zapalit kadidlo, vyvrhnout na koberec krysi streva a hrat az do zblbnuti...jen boze ne nejake barvy,,to je pak v pr.eli:)
  • Ještě bych se chtěl zeptat jaký je rozdíl mezi origo verzí a warez(btw na warezu je GOG verze taky). Origo netrpí těmi klišoidními postavami a příběhem a má jinou stylizaci??? PS. Samozřejmě jsem si to nekoupil, to bych si musel ruce urazit, použil jsem zátoku...
  • ty máš pekne nasrané v hlave
  • Mám nahrané asi 16 hodín tohoto kýče, ale už sem to vzdal. Příběh je jedno klišé za druhým. Postavy vůbec nejsou prokreslené včetně těch hlavních!!!! a dialogy jsou nezajímavé až směšné. Prostě typická kýčovíta fantasy pro nejnižší konzumenty...
  • ani to trolení ti moc nejde
  • Koupil sis ji? Dohrál jsi ji ? Znáš i předchozí díly a jejich příběh ? Znáš lore celého toho světa, aby jsi mohl posuzovat jeho ne/originalitu? Nebo jsi jen z videí (a warez verze?) usoudil, že to je barevný kýč s neoriginálním příběhem a napsal rádoby cool příspěvek bez jakekoliv hodnoty?
  • ja to dočetl až k "minusy: tahove souboje" *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit