-
A co to vyuzit k tomu, aby sis tu anglictinu zlepsil? Ale chapu, na co se zlepsovat a rozsirovat si obzory. To radeji budes prudit na diskuzich s pitomymi dotazy jestli bude cestina...
-
Ani to ti nesedí. Asi si nehrál TII, Wildstar, Mighty či LoL, že? Diablo to beru, Dotu 2 a HoN by se tady dal. Ale to máš stále 3 hry, navíc zcela odlišných žánrů a několik let staré. Dota a Hon skoro 5 let, Diablo III je staré 3 roky.
-
Tak proč hovoříš o tom, že ve tvých letech je učení se jazyků problém? Nebo jak jinak bys přeložil svůj příspěvek?
-
Počkám si na češtinu jestli bude a podzim :) snad to klapne.
-
beru, pošli mi info na celoush@seznam.cz
-
Nemluvil jsem o hrách podobných Divinity hratelnostně, ale vizuálně.
-
No taky pravda no. Omlouvám se, bral jsem to ze svého pohledu.
-
to si jako dovolili ke hře dát i editor? to je teda podvod, hazlové!
-
ano, délka je problém, ale nemyslím, že jde o délku jako spíše o soustavnost. pokud si budeš dávat dvě hodinky denně, tak cajk, pokud dvě hodiny týdně, tak tě to tak chytnout nemusí. navíc, když si řekneš, že si radši dáš něco jiného, že na to nemáš náladu a tak. těmto hrám je třeba se trochu více věnovat. ale pokud je ta hra dobrá, což vypadá, že je, tak tě ta hra "donutí" se jí věnovat, staneš se na ní závislý, budeš o ní přemýšlet, což je vždycky dobré znamení :)
-
má to trochu rpg elementy, neříkám, že to je rpg, ale vývoj postavy to trochu simuluje a je to velmi zjednodušená verze. to samé mass effect. zmiňuju to proto, že na takové hry může být člověk navyklý, je navyklý na tu jednoduchost a stačí mu to, proto ten přechod na více náročnější rpg není tak jednoduchý. risen, gotic i skyrim jsou tak či tak pořád rpg a byť jsou jednoduší, pořád vyžadují dost času. tr a spol to nevyžadují, tam prostě jedeš.
-
Viac , ak je novacik v zanri za 30-40 hod to neda ani nahodou.....
-
a snad poslední věc, co mě napadá. ještě k těm první hodinám hraní a poznávání. neboj se začít novou postavu, pokud si po chvíli budeš myslet, že ti to s ní nejde, nebo že bys něco udělal jinak. když to budeš procházet znovu, už ti to bude familiérnější a už budeš vědět co a jak a budeš se věnovat zas něčemu dalšímu. na druhou stranu to ale nechápej, že tam něco děláš špatně. vše, co ti hra nabízí, především co se týče talentů, jsou benefity, které by ti měli pomoct. když se rozhodneš, že chceš hrát za válečníka s obouruční sekerou a přizpůsobíš tomu styl a talenty, neměl by problém hru takhle dokončit. pak jde už jen o tvé preference, co máš rád. tady z toho dělám trochu vědu, ale když prostě budeš hrát a dělat, co tě baví, je nejdůležitější. i když to třeba podle ostřílených hráčů není nejvíc efektivní.
-
tak tohle panáčku fakt akční není :) některý bitvy jsem rozehrával třeba šestkrát, než jsem přišel na správnou kombinaci toho, kdo kam pude, který skilly kdy použiju (a který si budu šetřit), je to fakt dobrý, uvidíš :)
-
Počítej tak 30-40 hodin.
-
thx za vycerpavajici odpoved. jeden z dalsich problemu, co s temito hrami mam je, ze jsou dlouhe a u me je cas momentalne velmi vzacny, ale zahrat si chci, protoze jsem zavislej, ale odrazuje me prave to, ze bych se treba 2-3 hodky rozkoukaval, nez bych vsechny mechaniky pochopil (pokud bych je pochopil a pokud by byly vsechny) a pak teprve si poradne zahral. jenze to bych se k tomu zas dostal az po dlouhe dobe a mezitim vetsinu z toho zapomnel a uz se vezu...
-
jo jo, ty jsou jedny z věcí, co každej nejvíc žere - třeba je na zemi voda, tak tam hodíš fireball a udělá se oblak páry, do tý pošleš blesk a máš bleskovej mrak :D nebo někde hoří nějaká louče, hodíš k ní barel s olejem a rozleje se peklo okolo ;) jedovatý mraky taky děsně hořej... funguje taky friendly fire, takže když v tý vodě stojíš taky, taky tě to sesmaží :D
-
Ten svůj výběr nemyslíš vážně, že ne....Diablo a T je klasický H&S RPG, Wildstar je MMORPG, Lol, Dota a Hon jsou MOBA. Stále tu nevidím hru, která by se podobala Divinity. Hrál jsi ji vůbec?
Čekal jsem, že napíšeš Newerwinter, BG, Torment a další, podobné hry jako je tato. Ale ten tvůj výběr je fakt humorný. -
Namátkou Diablo 3, Torchlight 1 a 2, Wildstar, Mighty Quest for Epic Loot, Lol, Dota 1 a 2, Heroes of Newerth, ... a nejen RPG, leze to i do jiných žánrů jako strategie atd.
-
Promiň, ale Tomb Raider je v tvém výběru proč? To není RPG. Když už jsi chtěl něco na srovnání v rámci RPG, tak třeba Risen, Gotic nebo i ten Skyrim je defacto jednoduchý. Takové srovnání je jako bagr a auto. Oboje to má kola, tudíž společnou část, tak to porovnáme.
-
navíc čím více ve hře budeš postupovat, tím víc tvá postava bude silnější a epičtější, což je vždycky obrovský boost ve hraní. pak to prostě pujde samo. začátky, kdy dáváš klackem 1 dmg a nic zvláštního se neděje, nejsou moc atraktivní. věnuj se třeba více dialogům, interakci s prostředím, nech se zlákat krajinou. zkus prostě vymýšlet. začátky jsou nejtěžší, ale jakmile je překonáš, po pěti hodinách hraní ti to ani nepřijde. navíc budeš objevovat další a další menší mechanismy, které ti budou zážitek pořád osvěžovat.