-
Díky že jsi mne opravil.
Torment jsem hrál jako děcko ještě s Tekkenem. A od té doby to mám zafixované jako Tournament -
Neříkám že není propracovaný a nebo nesmyslný. To v žádném případě.
Jen jsem naprostá lama co půlku her prohraje :D a proto ho nesnáším -
Pokud si chcete zahrát a nechce se vám čekat na slevy - zbyl mi z Kickstarteru jeden klíč (pledgoval jsem za 40$) a kámoš, pro kterýho byl původně určenej jako dárek, si hru pořídil sám dřív, než jsme se na tom stihli domluvit. Za 20$ ho prodám, na Steam nebo GoG podle vašeho výběru.
Prodáno *3* -
Hra ale není stavěná na 360 stupnovou kameru, B se da zapnout pohled z vrchu
-
a myslíš že to češtiny to bude preložené správne?
-
ja to mam zaple, ale stejne mi to nefunguje na plnych 360...ale nejak mi to nevadi
jinak hra super, souboje vyborne...proste pritahnout si teleportem nepratelskeho lucistnika pred svoji rogunu, ktera ho pak zezadu vykucha je sranda a neznam RPG tohoto typu, ktere by melo soubojovy system lepsi. Opravdova evoluce her typu BG.
samozrejme chybky hra ma...prijde mi prilis velka zavislost na kvalitni vybave a s tim omezena moznost pouzivani zbrani s ,,vyssim,, lvlem. samozrejme peklo tykajici se backstabovani...snad to nejak opravi.
Taky me prekvapilo, ze pokud postava umre, tak nedostava XP...coz je sice logicke, ale trochu to pak nabourava levelovani party, nehlede na to, ze nektera povolani jsou na umirani nachylnejsi a tim padem ztraci vic a vic...nektere skilly OP a kradeni obrazu...tezko rict co tim vyvojari zamysleli :)
Zajimave taky je, ze NPC sice reaguji s nevoli, kdyz jim prohledavam skrin, ale to, ze jsem se do te mistnosti prosekal skrz zamcene dvere obourucakem, ve vetsine pripadu ignoruji
Ale to jsou vsechno malickosti a navic vyvojari hru celkem poctive patchuji -
Hm, za 27 hodin hraní (+ beta) jsem si toho nevšiml *1* , dík!
-
Lze najít akorát češtinu přeloženou translatorem. Ručně přeložená zatím není a ani se na ní nedělá.
-
2 Kosac: Alespoň jeden, alespoň jeden, ještě je naděje.
-
K tomu systému kámen-nůžky-papír: Mně naopak přijde výborný. NPC většinou mají nějaký svůj algoritmus, na který pokud přijdeš, vyhraješ. A proti svému nekooperujícímu kooperativnímu spoluhráči je to taky fajn; jednoduchý mechanismus, který každý zná a není potřeba jej sáhodlouze vysvětlovat, navíc to nezabere víc než půl minutky času. Jak jinak řešit rozpory v družině, stojí-li si každý za svým?
Snad jedinou výtku, kterou bych měla, je nutnost vypnutí zvuku, sedíme-li prakticky hned u sebe a nečumíme si vzájemně na monitory - při volbě "nástroje" je vždy specifický zvuk a dá se tak snadno podvádět *1* -
No ty vole... Čerpadlo 6 jak vystřižený... *8* *7*
-
jde o to jestli hodnotili celek nebo to predelani.. jestli celek tak je 8 opravdu malo.. jestli rozdil mezi originalem a hd remasterem tak je 8 neopak moc
-
Ach ty dnešní děti... A pokud je Vám nad 18, styďte se a do kouta... klečet na hráchu...
-
360 otacanie kamery sa predsa da zapnut v menu (ale vela ludi tuto moznost prehliada)
-
Hele anglicky umim obstojne a stejne jsou tam nektery obraty, a pouziti stary formalni anglictiny ktery by se mi lip cetlo cesky a urcete by se mi ta hra pak hrala lip, a to preferuju filmy a hry v anglictine
-
Pokud ti není 90 a nejsi slepý, tak to není dostatečná výmluva.
-
čo chceš od Kremsera? vsak to je zoldnier, jemu to je jedno aku hru hraje, proste ma istu sablonu podla ktorej pise vsetky recenzie a ma to vybavene ..jemu je to šuma fuk, napise text na pozadovanu dlzku, dostane zaplatene, a vobec ho to inak nezaujima ...videl si ze by tu niekedy obhajoval svoje nazory v recenzii? nikdy, je to suchar a je mu to uplne jedno ...dam obe ruky do ohna ze tu hru nedohral, a hodnotenie obkukal od priemerneho hodnotenia strankach typu gamerankings :P vid jeho recenziu na Spintires pre Doupe, ten chlap sa proste rozumie vsetkym zanrom :DDD
-
No v mojich letech... Pokud nebude nekoupim. Skoda
-
lenže ono sa to pôvodná hra nerecenzovala, ale enhanced :) nebud proste ako decko, ktoremu ukradli lizanku (resp. ktoremu dali nizsie hodnotenie jeho naj hre) ....Divinity Original Sin sa vyrovnava BG 2 ...s prehladom ;) :P
-
-_-