Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konecne pochopime ich "umelcky" koniec *1*
  • Nová volba v poslední fázi - Shepard zemře, reapeři budou zničeni, mass relay vybuchnou FIALOVÝM výbuchem, joker s posádkou ztroskotají na nějaké cizí planetě, zbytek flotily galaxie uvízne ve sluneční soustavě a zemře na hlad, a jako obvykle děda říká spratkovi příběh.
    • souhlas, ale výbuch bude určo růžový
  • Vzhledem k tomu, že ten konec bude jen dovysvětlenej ale jinak stejnej, tak u mě tim pravděpodobně nezabodujou.
    Jsem jeden s těch, kterým konec připadal opravdu hodně odfláklej a naprosto stupidní a pitomej. Benzín do ohně navíc přilily sami tvůrci, když v propagačních videích před vydáním lhali ohledně několika konců a epickým zakončení celý ságy.
    Jak už tu psal Ocelot pro mě to končí teorií indoktrinace. A ano, tenhle smyšlenej konec fanouškama je mi milejší než realita od BioWare.

Bohužel podle mě to jde s BioWare pomalu do kopru. Začalo to DA2, pak SWTOR který mě nebavil no a nakonec odfláklej konec ME 3. Samozřejmě co se nelíbí mě může se líbit jinejm to je jasná věc. Já si příště ale hodně rozmyslím, jestli si hru od BioWare koupim. Trochu dostávám strach když vim, že BioWare dělá na pokračování mejch oblíbenejch Generals.
    • Souhlas víceméně, ale boj se víc, protože na Generals sice dělá "Bioware" ale ve skutečnosti jsou to pokud vím tvůrci co domrvili CaC 4ku .
  • Upřímně...Mass Effect 3 je mi už docela u pr**le...
    • Jasny,protoze konec zkazil celou hru co?Neni nad to,kdyz nekdo musi vsechno zvelicovat *1*.
      Beztak verim,ze si to stejne zahrajes a tady jen hrajes frajera *1*
      • Konec mi rozhodně nepřišel tak hroznej jak hlásají místní diskutéři. Jenže už je to skoro čtvrt roku, hru jsem dávno odinstaloval a kvůli pár filmečkům to znova instalovat a patchovat nebudu...
    • ty si neskutečký jelito,když ti je ME 3 u zadínky tak proč vůbec lezeš na forum *1* ?
  • Hairy_Ass
    Jestli tam bude jen to, co přeživší dělali až do smrti, kolik měli dětí a koho všeho si vzali, tak to moc nezachrání. *1*
    • Cahir
      Tady je rozhovorem s Caseym - bude to nabitější.
      http://www.youtube.com/watch?v=3y7xk1_x8ko
  • Teď už je mi to jedno, ME pro mě skončil a už si nad tím ani nezastesknu.
    • Preco su niektori fanusikovia tak strasni ufnukanci, preco??
      • Proč by si neměli stěžovat? ME3 je pěkně odfláklá co se týče hlavního příběhu a scénáře.
        • Tak ale zatrpknut na celu trilogiu len kvoli par minutam na konci, to je sialene. Okrem toho je tu nove dlc, ktore rozsiri koniec, tak na co tolko nenavisti?
          • Protože Bioware konec tak hypovali.
            Kdyby prostě jen řekli, že to nějak skončí, tak se lidi asi tak moc nenaštvou.
            Ale konec měl být fakt bomba. Nebyl.
            • To chapem, co nechapem je co s tym ma zvysok trilogie.
  • Amylee.Anderson
    Jestli to nepotvrdí indoktrinační teorii, tak to spackali tak jako tak...
    • Amylee.Anderson
      Mi řekněte nějaký logický nesrovnalosti, protože já o ní hodně přemýšlela, tak mě to zajímá.
      • No ja sem cely ME3 chodil s protheanem v tymu a jejich rasa pozna indoktrinovaneho spolehlive. To same u toho protheanskeho hologramu, tam uz by moje Sheppardka tez musela byt indoktrinovana a nic mi nerekl. Plus nejake drobnosti ktere sem vedel cerstve po dohrani vsech 3 dilu v rade a ktere uz jsem zapomnel ;-)
        • V indoctrination theory jde ale právě o to, že se pokoušejí Sheppardku indoktrinovat. Má to bejt tak, že po zásahu harbingera se to odehrává v její hlavě a celej ten následnej děj je právě ten pokus. Když dáš modrou nebo zelenou, tak je indoktrinace úspěšná, když dáš červenou, tak odolá.
          Problém je ale v tom, že pokud to tak je, pak ta hra nemá konec...
          • No ja sem to videl vysvetlovane tak, ze se Shepparda snazi indoktrinovat postupne a ten konec je uz jenom ten posledni pokus. Byly tam ukazovane sceny z hrani, dokonce uz z minulych dilu, kdy ty indoktrinace probihaji a na par mistech tam zminovali, ze tam uz je castecne ovladana (resp. ovladany). Ale asi i tech indoktrinacnich teorii je nekolik ;-)

Podle me do toho Bioware nepujde, dodela jenom par animacek k tomu konci a nesmysly co tam jsou zustanou. Ale jak uz jsem psal driv, o nic nejde, ja sem si uzival hrani samotne a fura veci se behem toho prijemne uzavrela, nektere postavy jsem tam ani necekal (a pri prvnim pruchodu ani nepotkal).
            • Amylee.Anderson
              Nejhorší je na tom, že jestli se tato teorie nepotvrdí, tak ale potvrdí nějaký mezery ve hře...Teď mě napadá to, že si třeba nikdo nevšiml toho chlapečka... Hlavně když nastupoval do raketoplánu, to by mu 100% nekdo pomohl..
            • Amylee: No právě, ten domnělej konec by tedy v případě, že je to pravda, měl teprve začít. Zatím bohužel nezačal.
              Marty: Jojo, oni se ho patrně snaží indoktrinovat tak nějak postupně, během tý trojky hlavně v tom spánku, protože to je jakoby člověk takřka bezbrannej, i když ten poslední sen, kdy se Shepardovi zjeví ten kluk se samotnym Shepardem, načež oba shoří, se dá interpretovat jako že se jeho podvědomí brání a dává mu signál hrozící zkázy. A ten konec vlastně už Shepard totálně podléhá, jeho podvědomí si vytváří jakýs takýs konzistentní příběh, ve kterym zachraňuje galaxii tim, že skáče do různej paprsků, má nekonečný náboje, mluví s malym bohem, kterej občas používá majestátní "my" (reapeři) a tak.
              I když chápu, že spousta lidí tyhlety dohady můžou štvát a působěj vykonstruovaně, mě osobně se to docela líbí a byl bych rád, kdyby to tak bylo. Pak by to znamenalo, že by nás čekala ještě závěrečná bitva. Což ale vzhledem k oficiálním prohlášením Bioware zřejmě nepřipadá v úvahu. Každopádně se na to těšim.
          • Amylee.Anderson
            Má konec. Pokud nahraješ dostatečné množství bodů a zničíš reapery, tak se ti na konci ukáže animačka Shepyho v troskách, jak se nadechne... Pak by začal ten reálnej konec, kdy by se měl vypořádat s reapery.
    • Indiktrinacna teoria sama o sebe nema velku logiku takze..
    • Sorry ale indoctrination theory je tez pekne derava, to by sli z blata do louze ;-)
    • morokura
      Podle mě nepotvrdí, protože by to jinak uplně popřelo ostatní konce a jedinej "správnej" konec by bylo vyhlazení Reaperů.
      • Amylee.Anderson
        Mě to spíš přijde naprosto logický, ale bude to zklamání, když to nepotvrděj, protože se mi ani nechce věřit, jak moc promakaný by to bylo.
        • morokura
          Pro mě by to bylo velký překvapení a předčilo by to i původní konce, bohužel je to podle mě akorát dobře promyšlená teorie.
  • ME3 byla dobrá hra...jednička skvělá, dvojka skvělá (ač si hodně lidí sěžovalo na zakčnění, mě to tak stršné nepřišlo a příběhová linie byla mnohem více strhující)... trojka dobrá a to jen kvuli tomu připitomělýmu konci...nezajmají mě úvahy typu "je fakt paráda co tim autoři zamášlely...aby si každý domyslel" já čekal pár let na epickej konec týdle trilogie...nakonec se mi dostalo klišoidní a nelogický sra*ky...přijde mi to, že se snažili aby to nebyl happy-end přes mrtvoly...když se člověk koukne na YT na videa typu: Mass Effect 3 ≈ Untouchable, Mass Effect 3: Stand Firm nebo Mass Effect 3 Into The Fray musí mu být jasné, že se z konce tédle vynikající hry dalo vymáčknout mnohem, mnohem víc než ten pseudointelektuální paskvil
    • i když si myslim, že Harbringer byl oproti Soveringovy naprostej cucák...
      • This hurts you!
  • Hlavní příběh a především konec je beznadějně zpackaný. Takové gigantické díry v zápletce žádné DLC nespraví.
  • Space Magic ? Ne díky zážitek ze hry mám už zkažený.
    Rozhodnutí z předchozích dílů nemají vůbec ŽÁDNÉ následky jen pár bodů na galaktické mapě.
    Nutnost hrát v singl hře multiplayer pro odemčení posledního ze stejných konců mě ne*rala taky. *11*
    • Ale vdaka tomu koncu som sa dokopal do MP a teraz mam vo war assetoch 8475 len v samotnej N7 special ops team polozke :D Radost akurat kazi, ze to je naprosto k nicomu :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit