Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ocelot
    Pro mě to skončilo tak, že byl Shaperd prostě infikován Reaperama a celej konec od zásahu laseru byl jen v jeho hlavě...vývojáři nemůžou ukázat lepší konec než navázání právě na toto
  • Videl až teraz, ale na tie moderné hry, ako stvorené:
    http://www.youtube.com/watch?v=W1ZtBCpo0eU
    • Quake přístupnější širšímu publiku
  • Hehe dovysvětlení konce. Tímto si EA solidně nas*re do huby.
  • Já už o to ztratil zájem, dva měsíce po vydání hry u(o)pravovat závěr? Děkuji, nechci.
    • conflig
      Já už jsem taky docela ztratil zájem, ale i tak mi to nedá a musím to zkusit *3*
    • To já jsem teda docela rád, že na tom pořádně zapracovali když už se do toho pustili. Rozhodně si radši počkám dva měsíce na něco, co bude aspon trochu kvalitní než mít po par tydnech nejakou narychlo zplacanou hovadinu.
  • To, že Javik popsal Protheany jak popsal hned neznamená, že to tak vše skutečně bylo. Pokud se nemýlím, narodil se v době, kdy naplno zuřila válka a jeho civilizace jako taková už prakticky neexistovala a navíc kromě zabíjení za svůj život nic jiného vlastně nezažil, čímž celý svět posuzoval jen z pohledu vojáka. Určitě by mě zajímal i názor nějakého protheanského vědce či vzdělance (věřím, že Liara by si s někým takovým rozuměla lépe), ale to se bohužel asi nikdy nedozvím *9*
    • Já se obávám, že Protheani takoví skutečně byli. Možná ten vědec by byl trochu civilizovanější a uznával by, že tento systém vlády je špatný, ale není žádný důkaz o tom, že by Javik byl co do světonázoru extrémističtější než průměrný Prothean.
      • Souhlasím, jen doufám, že BW nehodlá Protheany "pohřbít" a v případném pokračování (či prequelu) se o nich dozvíme zase o něco více, jelikož jsem při rozhovorech s Javikem hltal každé jeho slovo, přesto ale mám stále dost otázek. BTW bych se vůbec nezlobil, kdyby v budoucnu vzniklo něco na způsob Animatrixu nebo Halo Legends ze světa ME, což by dle mého značce dost prospělo a posunulo by to celou mytologii zas o kousek dál.
        • On je velice dobře namluvený a má vcelku dobrý scénář. Taky jsem se na jeho scény těšil. Animatrix z ME světa by byl rozhodně zajímavý.
    • Omlouvám se, měla to být reakce níže na Veskoslava
  • MidnighT91
    Tuhle hru už nikdy znovu hrát nebudu a mrzí mě že jsem za celou sérii vyházel prachy, ačkoliv to byly dobré hry... Na to dlc se podívám na youtube a už se k tomu nikdy vracet nebudu...
    • Dalsi z tech,co kvuli nepovedenemu konci zatracuji celou serii.
      Tohle asi vazne nepochopim.
      Ja znam spousty her a filmu,jejichz cela pokracovani byla zpackana a ne je konec a presto to nedokaze zmenit muj pohled na ty dily,ktere me bavily/libili se.
    • exoslav
      Můžu se zeptat proč?
      • MidnighT91
        Od té doby co jsem dohrál jedničku, jsem se nemohl dočkat závěru té série s tím že to bude jeden z nejepičtějších, dechberoucích popř. srdcervoucích závěrů s jakým jsem se kdy setkal... Závěr prvních dvou dílů jsem prožíval jako u málokteré hry... při závěrečné videosekvenci ve dvojce se mi klepaly kolena a modlil jsem se za celou posádku... A pak hraju skvěle našlápnutou trojku na jejímž konci mám místo svého vytouženého dechberoucího závěru tři, naprosto stejně nesmyslná rozhodnutí, bez vysvětlení a jako třešničku na dortu si pak ještě uvědomíš že si vlastně předchozí díly nemusel hrát protože rozhodnutí která jsi v nich učinil (ačkoliv se zdála zásadní) byla naprosto zbytečná a se závěrem série neměla nic společného...
        • exoslav
          Já jsem právě trojku ještě nehrál, tak proto se ptám. No, doufám, že zklamaný nebudu, ale to co tu píšeš ty + řada dalších, to mě celkem zaráží. Přesně jako ty jsem dvojku a jedničku neskutečně prožíval a řadím první dva díly na pomyslný herní vrchol (druhý díl asi ještě o krapet výše) *4* No, uvdím jak to bude u té trojky, ale de facto rozhodnutí, které hráč v průběhu hry dělal (ať se jedná o rozhodnutí z dílu prvního, která následně navazují ve druhém pokračování) byly nedílnou součástí hlavního příběhu, výborným zpestřením a v některých případech byly i dost emociálně založeny. Pokud je u třetího dílu absence dopadů těchto voleb, je to jedině špatně...
          • Pokud si ME zahrajes vsechny dily v rade, je to suprovy zazitek a i ve trojce muzes potkat ruzne postavy z predchozich dilu. Volby ktere jsi kdysi udelal muzou docela ovlivnit nektere udalosti v ME3, i kdyz ne vzdycky si to uvedomis (obcas ani nevis ze tam byla moznost volby). Jedine co je opravdu spatne je samotny konec, podle me sity hodne horkou jehlou a naprosto nesmylny pokud o tom zacne clovek trochu premyslet. Ale jelikoz je to az uplne na konci a v podstate to na hru nema zadny vliv, nevidim to nejak tragicky.
            • x_ander
              A přesně takový konec tam právě není... doufejme, že to nové DLC vylepší...
            • exoslav
              Nechám se překvapit *4* Mám v plánu si zahrát všechny tři díly najednou (já už jsem úplně zapomněl, co jsem před tím rokem udělal za rozhodnutí v jedničce a dvojce *1* ). Zavřu se doma a po každém díle si dám pár dní pauzu. Potom budu pokračovat v díle dalším *4* A pokud mě ten konec ve trojce nedostane alespoň tak, jako tomu bylo dvojce, tak to budu považovat za špatné ukončení celé série (prostě epický, ultimátní a supersonický konec být musí, o tom žádná).
  • Sakra práce. Ja to ešte nemám kúpené a dosť som sa na to tešil, ale ako to tu čítam tak ma to odrádza od kúpi. Je to vážne až také zlé, alebo sú vaše reakcie prehnané?
    • Cahir
      Hele má se to následovně (neboj, bez spoilerů). Hra sbírala v 90% devítková hodnocení a většina recenzentů se shodla, že valná většina hry je masterpiece. A dost podobně to viděla i komunita. No a velká část recenzentů a většina komunity však nadávali na konec. Jsou tací, kterým se líbil, ale zpravidla se nelíbil těm, kteří chtějí jasný a "vyčerpávající" konec (včetně epilogu), který vše uzavře v doslovném slova smyslu. Pokud si myslíš, že žánr má určitá pravidla, která je nutno dodržovat, budeš asi se současným koncem nespokojen. Pokud se konzervativcům směješ do xichtu a domníváš se, že představa jediného správného způsobu, "jak dělat umění", je blud (jsi otevřen postupům, které ve hrách - v jejich naraci, nejsou obvyklé), je velká šance, že se ti líbit bude (konceptuálně, obsahově tě může samozřejmě stále zklamat).

No a co se týče DLC, nikdo z nás neví. *4* ale je mířeno právě na tu část hráčů, která byla s koncem nespokojená...
      • Hmmmm no tak to sa mi koniec asi páčiť nebude. Sakra práca.
        • Vem to takhle hra sama o sobě má strhující příběh kdy si říkáš to musím vidět ještě jednou. Pak ale přijde konec, který je plný nesmyslů typu akce členů posádky, které jsou v rozporu s jejich charakterem, teleporty postav (a v ME světě jsem si opravdu nevšiml teleportačních zařízení), velice odfláklé vysvětlení proč smrťáci každých 50 000 let vyvražděj galaxi, zvlášť když si představíš, že po jejich odletu by tu zůstala například rasa shadow brokera (yarg myslím), která je cca na úrovni našeho středověku né li dále, a měla by dalších 50 000 let na rozvoj. A závěrečná volba, kdy jsi postaven do situace hele tady máš tři volby a musíš mě naprostýmu cizinci věřit, že ta či ona volba udělá to a či ono mě teda dost sklamal. Kdyby si odpustily některé z těchhle nesrovnalostí, tak pak by ten konec byl přijatelný. No jsem zvědavej na to DLC.
      • Sorry, ale recenze na ME3 jsou ovlivněné obrovským hypem a dalšími věcmi.

90% to nemá ani náhodou. Gameplayem to nijak nevyčnívá nad tunou jiných TPS. prostě hype, hype, hype.

Jediný čím to může někoho získat jsou postavy a story. A pokud se s nimi vezeš už od jedničky, tak ti recenze můžou být u řiti, protože to budeš hrát tak jako tak.

Jaká je pak smůla, že se najdou obrovské počty lidí, kteří se shodnou, že jim konec celou sérii a její příběh pokazil. Chudáci Bioware si sami pod sebou podřezali větev.
        • Cahir
          Podle mého názoru je gameplay nejlepší ze všech tří dílů, což by - pokud bych se držel toho, co říkáš, dělalo z předchozích dvou podprůměrné. Býti po stránce gameplye dobrou TPS totiž chtěla být série od začátku, ale teprve trojka působí jako AAA akční hra. Já osobně si myslím, že gameplay - mechaniky, úrovně apod. je u trojky nadprůměrný.

Co se story a postav týče, to je na jinou debatu.
    • Vegen
      Hraje se to parádně. Konec naštval hodně lidí, ale to dokazuje velikost té hry, když se nechaj tak vtáhnout do hry a u konce dostanou takovou facku, že 90% lidí co to odehrálo vidí rudě :D
      • A nebo také, že hráli po třetí skoro to samé tak se těšili na epický konec a dostali to co dostali :)
  • BOže ať s tim dou do háje těma strašnejma koncema pro mě ME jednou pro vždycky oddělali a to sem měl ME opravdu strašně rád už od prvního dílu. Měl sem něco tušit už když začali dělat na naprosto podělanim SWTOR, že BioWrae už neni co bejval. *16*
    • BOže ať s tim dou do háje těma strašnejma koncema pro mě ME jednou pro vždycky oddělali ....

Co je podle tebe strasne a dobrej konec??Ty vís asi nejlepe jak ma tokovej konec koncit vid...ty jsi osel boze
      • No zdá se, že tobě osobně ty konce přišli zajímavé. No pokud někomu stačí konec na úrovni Teletubies, tak ať si to užije. Já taky čekal od ME3 opravdu velkolepé zakončení kde každý konec bude jedinečnej a autoři popíšou vše do podrobna. Namísto toho naservírovali nezajmavé né moc rozdílné konce a ještě dost osekané a teď je chtějí doplnit nějakým DLC? No promiňte ale tohle je vážně k smíchu.
        • Ja vazne nechapu lidi,kteri nedokazi rozlisit vyznam jednotlivych koncu od samotneho zpracovani zaverecnych animacek.
          Animacky byly temer identicke a odflakle,zatimco dusledky zaverecneho rozhodnuti jsou rozdilne pomerne znacne. Jestli jsou konce logicke nebo ne je na uplne jinou debatu.
          Ale pro lidi,kteri to potrebuji videt jinak jim to nedojde,to asi identicke je no. *1*
      • Samozřejmě tim strašný konce myslim Kvalitou tohle by napalo i dítě ze základní školky v rámci ME serie sem rozhodně čekal něco víc epického ale co když někomu stačí taková konina.
        • Základní školky? *1*
          • To neznáš ty asi nebudeš mít vysokou střední co? *7*
            • Tak to si uhod no,vysokou stredni fakt nemam . *1* Nekdo musi hrat druhe housle *3*
  • Že by konečně konec reflektoval nějakou tu snahu v průběhu hry? jsem za to rád, nicméně je škoda, že toho nereflektoval...no mnohem více...snad se kluci poučí
  • Cypri
    No já to nekoupil, protože jsem na to viděl stále špatný ohlasy a čekal jsem nějaky pokračovací DLC nebo tak něco.

Teď má vyjít toto, tak počkám jak budou lidi breptat, nebo chválit a koupim potom.
    Koupím to určitě, ale tohle DLC rozhodne jestli co nejrychleji a nebo "až se bude chtít"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit