Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Já to mám pořád ještě rozehraný, nějak nestíhám. Takže si ten blbej konec ani nevychutnám :)
  • SkillJam
    Máte někdo ponětí jak poznám který save to je? Mám tam řekněme 40 savů a vždy jsem ukládal na Normandii, mezi některými misemi, jinak quick save. Nikde u těch savů jsem nenašel popis jaká je aktuální mise apod. To budu muset postupně loadovat všechny savy, než zjistím, který je ten správný?? *7*
    • Cahir
      Podívej se do deníku, kde máš označené aktuální prioritní mise. Prioritní mise by se měla jmenovat Cerberus Base/headquarters nebo tak něco. Před touhle misí musí být onen save.
      • SkillJam
        Aha, tak beru zpět. Nevím, jestli je to tak u všech, ale můj poslední automatický save, který hra ukládá sama, je přesně před tou misí. Jestli to funguje pro všechny, tak pokud jste hru dohráli a znova nerozehrávali, tak poslední automatický save by měl být přesně ten, který potřebujeme. *2*
        • možná se pletu, ale od té mise se to dalo uložit jenom autosavem a po dohrání se objevíš zase v tomhle místě
          • SkillJam
            Ne, jde to ukládat i poté. Např. mám save z mise v Londýně, ta je až po útoku na Cerberus.
            • Je to tím, protože ty cutscény z extended cutu jsou nejspíše i při té misi na Cerberusu. Jinak by mi přišlo divné, že začátek útoku na Zem nemá svůj vlastní save.
        • Jj, je to tak. Tak oni s DLC, které se budou odehrávat před koncem, rozhodně počítali (což je jediné co se vlastně dozvíme v "epilogu" - koupit si DLC*1* ), takže tenhle save je tam kvůli tomu.
          • Jen asi nepočítali s tím, že je budou muset dávat zadarmo. *4*
      • SkillJam
        Takže budu muset loadovat od posledního všechny savy, než narazím na ten správný *9* Nj, ale co bych pro milovaný ME neudělal *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit