Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyliž mi a potom něco mluv
  • s 3 pismenkama nejde :(
  • jo ze ms prejde na system aplu ktery mu svinsky sype. Na tohle tusim gabik narazi kor kdyz je to timpadem i pak konkurent steamu. Spis uvidime jestli se vyplati prechod z W7 na W8 tak nejak si myslim ze mozna ne... ale za tu 1000ku nebo kolik to ma w7kare stat to zkusim.
  • heh nerikej vsicihni kdyz to tak neni. Ja po vyzkouseni RC W7 na XP naprosto zanevrel + sem hned pri vyjiti koupil origos. Pac jen blb nepoznal jak se vse vylepsilo. Od zpravy vice monitoru multimedii a podobnych veci. samo kdyz nekdo pise jen ve wordu a sem tam si otevre seznam.cz a v nem jeho email tak rozdilu moc nepozna =)
  • Zajímavý, že jsem tě tu za celej rok a čtvrt neviděl.
  • zaregistruj se. *4*
  • Pred rokem a ctvrt jsem ji zacal pouzivat nwm co jsem udelal ze ji furt nekdo krade
  • Absolutne s nim súhlasim.
  • Tak hlavně že jsi spokojenej se svou "originální" přezdívkou.

Teo První
  • je to jako s W7 vsichni na to nadavaj a tedka to jen chvali
  • MS, zdá se, rozhodl vsadit na tablety a další dotykáče. Neboť tam čichá velký prachy. S tím přichází i uzavřenost, aby kasíroval prachy hlavně sám. Klasický rozhraní je tam jen aby se neřeklo a firmy mu to nehodily na hlavu rovnou.
    App store ve Win může být pro Steam taky problém. Ne teď, ale tak za 2 roky.
    Balmer už kdysy řekl, že má dost obavy jako W8 lidi přijmou.

Osobně se ale jen trochu divím, že není Steam na Linuxu už dávno.
  • tak budou velmi nizke prodeje uz vidim ze jen kvuli half life 3 prestoupi vsichni na linux
  • Az se rozsiri linux tak ho zpoplatni a dopadne to s nim jako s nejdousama
  • Že by Half-Life 3 jel jenom pod Linuxem? *15*
  • No teď jedu už tak půl roku na osmičkách (preview a release) a ten start se mi líbí! Je to změna, a je fajn, ale z pohledu člověka, který zas tak moc nepoužíval nabídku startu a všech těch věcí, co tam byly po rozkliknutí. Vlastně jsem to používal nejvíc u 98 a XPček. U sedmiček už ani né, a opravdu, u těchto verzí už převládá hleedání, což je u osmiček ještě lepší :) Ale ještě to chce metro doladit to je pravda. Nejhorší je scrolování a levá lišta při zavírání aplikací *10*
  • V posledni dobe se mi zda ze Nawell a cele Valve prska na Mrkvosoft nejak casto. Zacalo to Xkem ted Windows. Spis jestli nebude W8 katastrofa pro Steam v tom ze bude mit vlastni market s hrama za par kacek ala iOS/Android a Valve prijde o chechtaky. Kdyby misto tech plku radeji rekl neco o Epizode 3 potazmo Halfovi 3, to ne ale buze*ovat ostatni to joooo . . .
  • Uninstall.
  • steam! furt len ten steam a jedine steam. nechapem kam tie hry davate ked mate plny hard disk?
  • Vylepšený? Newell by řekl víc uzavřený.
  • CRYPT
    Osobne si myslim ze 8cky budou fantasticke windowsy, negativni hodnoceni chytaji kvuli tomu srackoidnimu metru. Az vyjdou jiste je chci vyzkouset, jsem zvedav na tu rychlost OS, ale preci jen legendarni START clovek nezapre

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit