Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přešli jsme ke googlu? Sběr dat se bohužel děje a ne jenom na steamu. Jestli nechceš, aby o tobě někdo něco věděl, přestěhuj se do lesa a začni žít jako poustevník.
  • Stado se chova hloupe, protoze je v nem prevazna vetsina hlupaku, ano spehujte me a ja vas budu milovat(Steam)... i.ioti:(
  • Furt lepsi Steam, nez ta s*acka Origin.
  • Az na to, ze ceny neurcuje Steam, ze? Takze jdi nakopat 2K Games.
  • Nevím, nemůžu posoudit jestli hra zdebilněla, ještě jsem ji nehrál a jak jsem psal, z managementu toho zatím moc vidět nebylo. S čím ale nesouhlasím, že by boje neměly atmosféru. Z jiného videa, na které tady někdo hodil odkaz ( http://cs.twitch.tv/2k/b/330155062 ) měly boje velmi slušnou atmosféru, hlavně druhá mise s "terorem ve městě" a rozhodně ne kvůli rádoby hustým animacím (ty by ostatně měly jít vypnout). Taktické možnosti, jako krycí palba, kompletní zničitelnost prostředí a nepřátelská AI příjemně překvapily a rozhodně posouvají žánr tahovek někam dál.
  • Objednano, diky moc *4*
  • Muzes si to predobjednat na GreenManGaming.com s 30% slevou, pokud pouzijes voucher kod: GMG25-1BW0K-K1A3G. Me to takhle prislo na $33 USD.
  • To ze nejake ovci nevadi, ze o ni nekdo kontinualne sbira data a natrvalo uklada neznamena, ze to nevadi nikomu.
  • Reaper byl přeci takovej hnědej prasopes, chodil po 4řech a byl oplechovanej. Tenhle robot má jen 2 nohy a nějakej kanón. :-) Možná se pletu už je to dlouho.
    Co si ale pamatuju, tak Chrysalid nebyl na jednu ránu. Muselo se do něj pražit a tyhle ufoni vypadaj jako pěkný měkejši. Už chápu, proč se superzáchrannýkomando skládá ze třech lidí. :-)
  • Paulcz
    Jou to spíše propagandistické řeci, opravdový fanoušek to může být, ale vývoj se ubírá úplně jiným směrem. Původní X-COM hry mají jasnou charakteristiku - management, boj a úžasnou atmosféru. Hra zdebilněla a atmosféru se snaží udělat rádoby filmovým dojmem ve kterým ufoni buší pěstí do země a jsou děsně drsný... Nebo si někdo myslí, že konzolisti budou na gamepadu lézt v tunách menu ? :)
  • Shania
    muzes mi vysvetlit v cem je zjednodusena? ja tam vidim daleko vic taktickych moznosti nez v puvodni hre v cetne kryci palby, kterou jsme jeste u tahovek nevidel dobre zpracovanou.
  • Když jsem u počítače tak furt
  • Zlé to nemusí byť. Len to komixové spracovanie a bacuľalé modely sa mi tam vôbec nehodia. Radšej by som tam videl niečo jemnejšie a čistejšie a la Source engine.
    Snáď sa budú dať vypnúť tie "bomba" akčno - dramatické filmové vsuvky prichádzajúcich/útočiacich ufónov.
  • A copak se ti nelíbí na Originu? Na steamu je hromada funkcí, ale původní záměr (pustím klient, stáhnou se mi patche, pustím hru) plní líp Origin (rychlejší). To, že si do Steamu přidali komunitní funkce, který EA po čase okopíruje (čemuž se asi nikdo nemůže divit) je sice fajn, ale kvůli nim si nikdo steam neinstaluje.

Já mám oboje a základní use casy plní oba klienti úplně stejně. Takže nemám důvod být větší fanda EA nebo Valve. Ale je fakt, že kupovat hry z Originu nebo Steamu je při dnešních cenách celkem nevýhodný. Zlatý dolarový časy.
  • No ony tak nějak jsou. Ale pokud ti vyhovují, tak je do skončení extended supportu klidně používej. Potom bych ti to rozhodně nedoporučoval, protože to bude vysněnej systém pro hackery. Ale mám takovej pocit, že extended support končí až za dva roky.
  • Vidim to az na Vanoce...na vyprodej.
  • Jasně, ale tohle je asi první tříáčkový projekt, který čerpá z UFO:EU. Když si člověk uvědomí, jak musí tvůrci bruslit mezi dogmatickým pojetím pro původní hráče a inovacemi pro ty nové, tak na mě tenhle kompromis nepůsobí zase tak zle. Určitě bych netvrdil, že je to dělané povrchně a jen pro efekt. Z dosavadních videí a článků jsem pochopil, že lead designer je opravdový fanoušek původního XCOMu a pokaždé najdu nějaký odkaz na klasiku, který zahřeje u srdce :) Jsem spíše zvědavý jak zvládnou strategickou část tzn. výzkum, výrobu, management, protože z něj zatím skoro nic neukázali a osobně mě tahle část bavila vždycky nejvíc....
  • mas recht kamo
  • a v tom 45tom ako sme hnali nemcov *2* Ale vazne, on asi mysli ze to bude ako C&C Renegades, alebo ako Syndicate, ze z toho spravia strielacku so zvucnym menom. Neviem, ale tu to zatial vyzera skor na poctivy remake.
  • Možná jsem v tom toho reapera zrovna neviděl, ale budeš mít zajisté pravdu. Vždycky mi přišlo, že je to takovej mimozemskej obrněněj agresivní hroch a né mechanickej mech ve velikosti výsadkový lodi, ale to je asi tím, že spoustu věcí nevidim stejně jako autoři. Co se týče zbraní, tak to nebylo tak šílený. A ty staromilské kecy si třeba nechápej, ale mě vadí to když někdo do světa křičí jak chtěj obnovit atmosféru, hratelnost a vesmír původní hry a při tom je tam spousta věcí jen na oko a pro to, aby se to prodávalo. Jinak to, že se na každým ufu dá najít něco je fakt. Na ET,Ai,TTS,Aftershocku nebo Xenonautech jsem taky propařil dost hodin, ale u tohohle remaku prostě držkovat budu, protože mi vadí směr jakým jdou. Jako budu držkovat třeba na Kmotra 3. Nicméně ho zkusím abych nesoudil jen podle gameplay videii, rozhovorů, článků, obrázků a trailerů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit