Přejít na výpis diskuzí
Dlouhé video a obrázky z PC verze XCOM Enemy Unknown
7.9.2012 | Adam Homola
86 příspěvků
-
Jiné, přes hodinu dlouhé video, z hraní. Je to sice z konzolové verze, ale mnohem lépe ukazuje nové taktické možnosti a odhaluje víc ze základny.
http://cs.twitch.tv/2k/b/330155062 -
Asi zastánce Originu :D Valve se Steamem spolu s CD Projektem RED jsou podle mě nejserióznější věci v PC herním průmyslu.
-
emmmm co máš proti Steamu? Nějak mě nenapadá v čem je to pro tebe omezující *7*
-
Vypadá to fakt na good old school hru. A steam mi nevadí. Steam mám náhodou rád. *4*
-
Win XP???
-
6 vojáků je tak akorát. I to původní ufo jsem hral max s 6 vojákama na výsadek. A videa vypadají dobře. tak snad se to povede.
-
Celejch 6 vojáků ? :) Ať si říká kdo chce co chce, tohle pokračování smrdí. Jasně, dostane 8/10, recenzenti na to budou pět chválu, ale v té hře nepůjde nic dělat a herní možnosti budou osekaný tak, aby to mohl hrát každý, atmosféra nulová..
-
Diskuze, jako když se baví dva důchodci na ušním. Co má společnýho podprůměrná střílečka ze světa C&C se strategickou tahovkou ze světa XCOM? *7*
-
Já jsem Renegade ve své době několikrát dohrál. Dneska už bych se na to asi ani nepodíval, ale tenkrát mě to celkem bavilo.
-
fuha, pamatam ako som mal v Renegade chranit nejake NPC a oni sa stale hnali niekde dopredu kde ich nepriatel zabil, pricom sa vobec nedali zastavit. Samozrejme potom nasledoval game over. Vsetkych bohov a pohlavne organy som vtedy pospominal *2* Nakoniec to poriesil uninstall...
-
Vojáci budou získávat speciální dovednosti, který jim při povýšení budeš rozdělovat. Když bude nějaký zraněn, bude se léčit, což bude nově platit i pro tanky, kdy jejich oprava zabere nějaký čas. V hardcore modu, nebude v taktických misích ukládání, takže mrtvé vojáky zachráníš jen restartem mise...
-
Ono to bude vyžadovat Steam?!? Tak to je v pr.. a to jsem už měl nachystaný peníze... *9*
-
Proč by tohle mělo dopadnout podobně jako Renegade?
-
Maximum by melo byt 6 myslim.
-
Nejak jsem nesledoval info ohledne noveho xcomu. Stale plati ze maximalni pocet vojaku v misi je 4?
-
XP už jsou pasé
-
Ty obleky mi trochu připomínají Binary Domain
-
Tohle vypada na poradnou ptakovinu
-
Minimální požadavky - Windows Vista?
Asi jsem zaspal předchozí informace o hře, ale oni někde uváděli že to nebude na XP?
Jestli ne, tak jsem v pr..li -
Tohle bude super, nemohu se dockat!