Přejít na výpis diskuzí
Dlouhé video a obrázky z PC verze XCOM Enemy Unknown
7.9.2012 | Adam Homola
86 příspěvků
-
Najednou jen 6 vojáků? TRapný. A pak ještě napíšou, že je to nebývale věrné originálu. Vojáci nemají ani zásobníky, batoh a inventář vojáků nikde. Řekl bych, že až se lidem omrzí ty suprový animace a po čase začnou akorát zdržovat tak to bude spíše podprůměr.
Doufám, že extraterrestrials 2 bude víc jako starý ufo, což už je teď jistý na 100%.
Jinak ty vojáci jsou strašlivě tlustý, ty zbroje jsou přehnaný a tank vypadá jako krabice na pračku. Tfuj. -
Vypadá to, že nejsi zase tak velký fanoušek původního UFO. Ten velký mech, je zajisté Reaper, který byl už v UFO velký a určitě by jej tehdy tvůrci udělali ještě většího, kdyby jim to dovolil engine hry. Zbraně byly vždy nepoměrně velké, prostě komiksový styl UFO, nechápu jak můžeš tohle odsuzovat? A vůbec, tyhle neustávající staromilské kecy nechápu. Nelíbí, nehraj. Jsem velkým milovníkem původní série, ale v každém pokračování, ať už od Altaru, v UFO:ET, nebo v open projektech jsem si našel něco dobrého, co mě naplňuje optimismem, že se budu bavit i u tohohle XCOMu...
-
Nepřipadá ti občas že tě někdo sleduje?
-
Nelze se zavděčit všem, jednou bude půlka řvát že je málo inovace, podruhé že to je příliš odlišné od svého předchůdce.
Osobně tomu dám šanci, nestojím o kopii starého X-COM kde jen zvýší rozlišení textur, přidají pár blbostí a hotovo, tohle mi připomíná přístup COD4 -> MW.
Ideální kritizovat ještě než to vyšlo... -
Jsem fanda puvodniho enemy a taktickych tahovych her obecne. Na tohle se divam jako na novou taktickou hru, protoze srovnani s predchozim enemy to nesnese. Je to prilis zjednodusene, aby to bylo pristupne dnesnimu konzumnimu hraci. Ale jsem rad za jakoukoli tahovku, pokud nebude spatna a tahle by nemusela.
-
Koukám, že jsem už docela výjmka když nesdílím nadšení, ale tohle mi prostě skoro ničím nepřipomíná původní enemy unknown. O stylu grafiky, zrušení TP a omezení squadu pomocí skillu a ne nosností dopravního prostředku snad už ani mluvit nebudu, ale to co mě štve nejvíc jsou ty hyperultracool(co má znamenat ten obrovskej mech????Měl s sebou vzít nějakej mrakodrap aby byla splněná norma dostatečný PR masaže) featury a celkově to jak to působí. Floater pusobí jak lítající jukebox, crysalid je brouk, zbraně jsou dvakrát vetší než vojáci(spiš panduláci) a celkově je ta tam atmosféra. Každým dalším videem mi dávaj další negativa. Zatím to vypadá, že to pro mě bude něco jako JA:BIA. Průměrná hra, která mě štve tím, že šlape po známým jmenu a mý oblíbený hře. Prostě mi to připadá jako taková akčnostrategická taškařice. Opět mě hřeje u srdce, že jsem si pořídil xenonauty a jejich autorům rozhodně věřím víc, že jsou to fanoušci. U těch z firaxis mám pocit asi jako kdyby přišel člověk k fanouškovi fotbalovýho klubu a začal mu vykládat o tom, že jeho tým má dresy z fakt dobrýho materiálu a že barva stadionu fakt ladí s okolím.
-
Ono to bude zavisle na psn? Jakym zpusobem?
-
Asi se nakazili od PSN a XboX Live.
Zrušit konzole a bude nám lépe. -
Tech duvodu je spousta. Napriklad kdyz te zabanuje, mas problem. A ted nekdo v diskusi povidal, ze dostal rocni ban za screenshot ze hry mafia 2. Dalsi duvod je, ze hru zavislou na steamu nemuzes prodat. Dalsi duvod je, ze steam spehuje co delas. Dalsi steamova prasarna jsou region locky, dvoji ceny, zamerna snaha ziskat plnou kontrolu nad hrama a hraci a podobna negativa, ktera ukazuji, ze steam z otevrene pc platformy dela uzavrenou.
-
Krabice u nás 900kč ... Steam verze €50 (1250kč) ... Respekt k Valve, Steam mi nevadí, ale vzhledem k tomu kolik ušetří na hmotném materiálu a distribuci, nakopat je do prdеle.
-
A je, dalsi hra zavisla na steamu. Siri se to jako mor.
-
Jenom ta cena... *9*
-
Jsem se tady dozvěděl, že XPéčka jsou prý pasé jako kalhoty do zvonu s kapsami na kolenou
-
Kazdopadne hry v eurech jsou tam neuveritelne drahe, mnohem drazsi nez krabicove verze v obchodech, coz je docela paradoxni. Na druhou stranu kdyz uz si hru koupim nekde za normalni penize a potrebuje k aktivaci Steam, tak mi to prijde docela v pohode - jedna aktivace a pak uz staci mit Steam v offline modu.
-
Na Steamu už běží předobjednávky. A zase to sežere 20 Gb:)
-
Sakra, jak jsem k remakům starých her skeptický, tak tohle vůbec nevypadá špatně.
-
Politika 1 Dollar 1 Euro už dávno na Steamu nefunguje.
-
Nechápu co mají lidi za potřebu milovat nějakou firmu a ještě jim za svoji lásku dávat peníze (Při Steam slevách se většina chová jak důchodci v Kauflandu a kupují i to co nepotřebují), osobní údaje (Google, Apple), nebo dokonce své zdraví (Mc Donalds)
-
Hlavne ten kurz jeden dolar rovna se jedno euro je super seriozni no :D
-
Přesně tak, poslední co zbyly :)