Přejít na výpis diskuzí
Do 10 let si prý na hry v krabicích ani nevzpomeneme
21.2.2012 | Adam Homola
133 příspěvků
-
Osobne uz ani nevim jak CD vypada :-d mam dva mesice novej pocitac a jeste jsem nezapojil romku, zatim nebylo treba, hry mam na steamu a originu, programy postahovane, windows se bootoval z usb
-
tj, hry by mali byt lacnejsie, ked odpadne fyzicka distribucia, to tym chcel pan analytik povedat? ;)
-
-
Na Steamu odpadla fyzicka distribuce uz davno, a o kolik tam jsou hry levnejsi nez u nas na krame? (nehlede na slevovy akce).
-
-
Nevím v jakém kraji žiješ, ale na Steamu mi například CoD:MW3 za 60 Eur nepříjde o moc levnejší než za 900 třeba na Xzone....
-
-
Souhlas. Co jsem koukal na Steam, tak hry vychazeji i draz nez krabicove. Jak ktere.
Napr. Heroes VI - na Steamu za cca 50,- Euro na Xzone cca za 1200,- Kc.
A je se ptam, kde je ta "sleva" (vyhodnejsi cena)???
Ano, kdyz zapoctu postovny, tak je to drazsi cca o 50-70,- Kc. Ale to mi
jako VELKA uspora oproti Steamu vazne neprijde. Takze .... volim krabici *1* -
-
Další například Dead Island 60 Euro vs 560 Kč.. Tohle jeho tvrzení je směšné, Steam bez jeho každodenních slevových akcí nestojí, co se týče cen Áčkových titulů za nic *9*
-
-
Nevím, v jakém* 900 Kč*
-
-
to co som pisal, bola ironia
-
-
-
Nikdy bych si nekoupil digitální hru. neni nad to mít doma krabičku a bonusy limitovaných edicí. Mam takhle krásně vystaveny Mass Effecty, Oblivion, Skyrim, Red Dead redemption, Falbe atd... Digitální prodej neni nic pro mě.
-
dokud tu budou konzole se zatahlou rucni brzdou tak krabicovky jen tak nezmizi..
ze by sony zavedla digitalni distribuci nehrozi (bluray) a pokud ji zavede MS v xboxu muze mit sony vetsi problemy nez opozdene vydani PS3 -
-
Pokud vim, tak Sony i Microsoft u svych konzoli zavedli digitalni distribuci uz davno. Prodavaji pres svou sluzbu jak mensi hry, tak ty velke, co se objevuji na krame. Dulezite ale je, ze je to takovy doplnek a fyzicky prodej je ten hlavni.
-
-
tusil sem ze Xbox ma cosi pro indie hry, ale o PS3 ani nevim :)
-
-
Ano, nevíš :-). Jen dodám, že Wii Shop Channel už taky dávno běhá. Co tam je a není ke stažení je jen marketingové rozhodnutí, nikoliv technické.
-
-
-
-
Ono je moc dobře vidět, kdo se tu ještě nestěhoval, třeba i několikrát. Krabičky a krabice s něčím, na který se vám stejně jenom práší, je to poslední, co s sebou chcete tahat. Navíc tenhle přístup k vlastnění DVDčka s hrou je stejně absurdní. Jde přece o hru, ne o placku.
-
-
Jo, protože se každý stěhujeme co týden nebo dva.. Doufám, že jsi podle svého argumentu nekoupil nic většího, než potřebuješ.. Gauč, Velkou televizi, Myčku.. to všechno je moc velké a zbytečné při stěhování, když ti stačí něco mnohem menšího, abys to s sebou nemusel všechno TAHAT.. Argument jak prase tohle.. *12*
-
-
Přesně tak: nekoupil jsem nic většího, než co doopravdy potřebuju. Rodinu nemám, studuju vysokou školu, pracuju a bydlím v podnájmu. Za posledních pár let jsem se stěhoval opravdu hodněkrát a za tu dobu jsem se naučil, co doopravdy potřebuju a jestli se mi vyplatí s tím pak tahat. Do nábytku a bílí techniky jsem nikdy neinvestoval a dokud nemám rodinu, tak ani nebudu. To jediný, s čím jsem ochoten se tahat, jsou knížky. DVDčka s hrama, to je pro mě maximální zbytečnost.
-
-
Být takovým kočovníkem a ty hry být pro mě takovou přítěží, tak si je zálohuju na Disk nebo povyhazuju obaly a naskládám si je do DVD pořadačů. Tohle je spíš smysl osobního přístupu a nebudu si tu stěžovat na to, jak jsou ty Krabicové verze zbytečné a nepotřebné, stále mi to příjde jako zcestný argument... Přece to neznamená, že vetšina vlastníků krabicových verzí nekonečně trajdá po bytech v republice nosící si své krabicové hry jako železnou kouli u nohy..
-
-
-
Nevím, snažím se na věcech spíš nelpět, než lpět. Navíc smysl DVDčka vidím pouze v tom, že nese hru. Je-li možnost si hru donést jinak, ekonomičtěji a ekologičtěji, nemám s tím problém.
-
-
Hraju na PS3 a kolik ma takova hra GB? Ja nevim treba 20GB? A nektere asi jeste vic? Je docela rozdil, kdyz si chci hru zahrat po delsi dobe a jednoduse vlozit disk, nez stahovat treba tech 20GB z netu.
-
-
Stehoval. Vyhazel jsem papirove krabice od starych PC her (ty byly opravdu k nicemu - ty obrovske) a nechal media a manualy a spolecne s krabickami konzolovych her jsem to hodil do par krabic. No problem.
-
-
Nesmysl ja chci za svy prachy neco vlastnit cili Placku a krabici jinak pak uz to muzu sosat z warezu.To uz je jednou jestli to stahnu ze steamu nebo warezu
-
Do 10 let si na hrani ani nevzpomenu.
Kazdopadne vydavat krabicovky nezavislych titulu je nesmysl a take jich tak mnoho nevychazi. Za posledni dobu snad jen Trine 2, Orcs Must Die a takovy ten cyberpunkovy Painkiller na jehoz nazev si za boha nevzpomenu.:-) -
Trošku přehanané tvrzení, ale kdyby dal místo 10 raději 20 let, tak bych se moc nevzpíral;)
-
-
A co tě opravňuje k tomu tvrdit, že to tvrzení je přehnané? Jsi snad analytik?
-
-
Miki Pachter biodron Hoshi. *16*
-
-
No ono 10 let je málo a moc, stačí se podívat, kde byla digitální distribuce před 10 lety a kde je dnes. Tím chci říct, že fakt nevím, jak to bude vypadat za 10 roků. *15*
-
-
Ja nepamatuju uz ted, naposled sem koupil v roce 2005
-
Vo co že né.