Přejít na výpis diskuzí
Do 10 let si prý na hry v krabicích ani nevzpomeneme
21.2.2012 | Adam Homola
133 příspěvků
-
Každému jsi u prd_le tak či onak, tak si z toho nic nedělej, že ti další vocas ukradl nick.
-
Joo to je nejlepší hlavně si u nich dělat dobře
-
..žííš, za deset let budu čtyřicátník ;) budu rád, když si na něco vzpomenu :)
-
Vzpomenu... se slzou v oku.
-
Souhlas. Co jsem koukal na Steam, tak hry vychazeji i draz nez krabicove. Jak ktere.
Napr. Heroes VI - na Steamu za cca 50,- Euro na Xzone cca za 1200,- Kc.
A je se ptam, kde je ta "sleva" (vyhodnejsi cena)???
Ano, kdyz zapoctu postovny, tak je to drazsi cca o 50-70,- Kc. Ale to mi
jako VELKA uspora oproti Steamu vazne neprijde. Takze .... volim krabici *1* -
Jj, tuhle teorii razím také, bohužel v poslední době už nějak odmítám platit přepálené poštovné a nerad platím za cokoli PŘEDEM převodem na účet, takže si postupně zamilovávám digitální distribuci. Jen čas od času si udělám radost nějakou tou "kolektorkou".
-
Když čtu zdejší diskuzi, tak jsem rád, že nejsem sám, kdo ještě pořád věří, že krabičky mají své kouzlo a zdobí si jimi své poličky.
Bez krabiček to už prostě nebude ono, i když pro nenažrané vydavatele by to bylo naprosto vyhovující a výnosnější.
A s Budhou tu na mě nechoďte! -
Jo, to rozhodně a když Steam náhodou nepůjde, tak se můžeš kochat leda tak ikonkami na ploše *1*
-
Vždycky si jednou za čas koupím dražší krabici s nějakou přidanou hodnotou, než aby se mi na disku válely tuny blbostí, který si můžu na Steamu koupit ve slevách. Můžu, ale nechci. To by se mi spíš stalo, že na ty hry v jejich množství zapomenu nebo se k nim po dohrání už nevrátím. A že krabice zabírají místo? No jasně. Stejně jako knihy, CD, DVD… Kdepak, krabice budou dál, možná dražší, ale vždycky se najde dost lidí co je budou chtít. Mimochodem vinylu se taky předpovídal konec a dnes je zpátky na plný koule. Možná ne úplně v mainstreamu, ale rozhodně se končit nechystá.
-
Pro praktikujiciho buddhistu GST: Muj nazor nevyplyva z neznalosti, ale naopak z informovanosti. A ja o buddhismu nezacal ;)
-
Vlastním, ale nemám problém s tím, že se jejich ducovní hodnota časem vlivem technického pokroku transformuje do jiné formy. O tom bys myslím mohl vědět své...
-
Autor tejto "novinky" - Overwatch, ze ma to neprekvapuje ;) Bez krabice ani ranu! Bodka. Hotovo. Finito. Howg. :)
-
fetisismu ? takze ti nevlastnis ziadne papierove knihy ani nic podobne ? ci ty uz si vyrovnany so svojim fetisizmom ?
-
ked ti nevadi ze sa prezentujes prizemnymi prispevkami ktore neamju ziadnu hodnotu ani nic spolocne s temou, tak ano, mozes si pisat co chces. a ano som.
-
Mě to přijde jako lehká forma fetišismu *2*
-
presne ako vravi robotron. a ty hovoris o niecom inom. moje stastie bude rovnake ci hru budem mat krabicovu alebo digitalnu, ale moj pocit ze ju vlastnim (ktory nebude mat vplyv na moje stastie) tam bude rozdielny
-
Pro mě osobně štěstí vyplývá z toho, když je ta hra dobrá, a je úplně jedno, na čem je...
-
To ne, ale z krabicove verze hry vyplyva vetsi stesti nez z digi :)
-
A co musim udelat, abych byl praktikujici buddhista? Jet do Tibetu a tam tocit valeckem a delat ohm ohm ohm. A ty si praktikujici buddhista? Ja si myslim, ze clovek muze o necem rict co si mysli, aniz by byl praktikujici neco :)
-
No vždyť tady celou dobu říkám, že štěstí rozhodně nevyplývá z krabicové verze nějaké hry.