Přejít na výpis diskuzí
Dobojováno: Kickstarter Kingdom Come skončil obrovským úspěchem
21.2.2014 | Adam Homola
186 příspěvků
-
Mám dotaz. Neví někdo z Vás, zda neplánují v tě záložce "shop", krom dalšího vybírání pěněz, také jiné věci. Na Star Citizen mají i in-game předměty, ale třeba i mikinu. Mě by stačilo třeba jen triko...stačila by tam bílá, černá barva s nějakým motivem. Myslím, že by to byla i pro ty co už dali peníze motivace, dát jěště něco.
-
Tak já nevím, ale jen díky Kicstarteru mají takové pokrytí jaké mají ... a nemusí řešit hromady dalších věcí. Imho si ty peníze KS zaslouží. Si myslím, že označit je za zloděje není zrovna 2x košér.
-
Gratulace! I pres me osobni antipatie vuci osobe pana Vavry jim preji vse nej a urcite si to zaslouzi! Je dobre kdyz tu bude vetsi a uspesne studio produkujici zajimave hry. A i pres to ze se nepovazuji za cilovku teto jinak pekne hry verim ze bude mit uspech. Tak hodne stesti do dalsi jeste dlouhe prace ;)
-
Je to něco jako výhra ve sportce, kde vás pak stejně oškubou na daních a různých poplatcích. Už aby spustili vlastní donate, aby prašule nešli zlodějům! Jinak velká gratulace! Už se těším, až si zahraju alespoň tu alphu!
-
Prohlášení že: "Žádné jiné studio si takový úspěch nezaslouží víc než právě Warhorse", by se dalo lehce vyvrátit, ale proč to dělat, když mám z Warhorse taky radost ;)
-
Gratuluji, velmi příjemná zpráva v pátek ráno. *4* Žádné jiné studio si takový úspěch nezaslouží víc než právě Warhorse. *3*