Přejít na výpis diskuzí
Dobojováno: Kickstarter Kingdom Come skončil obrovským úspěchem
21.2.2014 | Adam Homola
186 příspěvků
-
Ale ten Sean Bean asi nebude co? :/
-
s temi korunami to snad nebude tak horke ne? nemyslel jsi liber?
-
Další "chytrák". Přečtěte si ten zákon nebo nějaký článek na netu než začnete plácat takovéhle nesmysly! Viz můj příspěvek výše.
-
Ale je pravda, že Bakala s něma měl nějaké kšefty. Jak to tam přesně bylo, to nevím.
-
Jenže z pohledu DPH jde o obyčejný nákup zboží/služby. Pokud bychom jim poslali peníze bez protiplnění (hra) daň by platit nemuseli. Takhle ovšem jen předprodávají finální produkt.
-
Obrovska gratulace vsem ve Warhorse. At se dari.
-
vyhra ve sportce se danila vzdy a dokud byla statni tak to bylo pul procenta z cele castky. Ted uz se dani standartne jako vsechny vyhry, nevim kolik je to presne ale tipuju nejakych 15 - 20%
-
To vis, Wrighti mu kazi signal ... no a kdyz se tam do toho zacnou motat jeste replikatori, tak se ani na games nedostane
-
Všichni říkaj, jak je to vztyčený prostředník vydavatelům. Ne, není. Jediný Star Citizen jim ho ukázal, ale dyť i vývoj KC má být "směšných" 3,5 milionu Kč (Dan říkal, že požadovaná částka je cca 10% pokud se nepletu). Pokud to je taková částka, tak EA a ostatním to je jedno, když lejou do her desítky milionů dollarů.
-
Tenhle trolling je ze slabsiho kousku
-
Doporučuji přečíst si zákon o dani z příjmu, konkrétně §10 odst. 3 písm. b) než začneš něco tvrdit. Loterie, výhry a sázky osvobozené od daně jsou ;)
-
Víme, že Vávru nemáš rád a že tě úspěch kampaně sere... ale už běž prudit jinam.
-
Taktéž gratulace. Takovou palbu jsem na začátku kampaně vůbec nečekal (optimisticky jsem tipoval, že o něco málo přelezou těch 300k), ale dokonce přes milion? Je to krasně vztyčený prostředníček všem velkým vydavatelům a dobře jim tak.
Warhorse přeju úspěšné dokončení hry a především, aby je finanční úspěch potkal i po vydání. -
Tolik žen radost pracovat *14*
-
Co je to za kec? proč by si jiná studia nezasloužila takový úspěch? Protože nejsou třeba z ČR?
-
Pleteš se ty. Výhry jsou osvobozeny od daní, vč. daně z příjmu. Resp. příjmy z výher se ze zákona do daňového přiznání vůbec neuvádějí.
-
tak pokud to myslis takhle tak ok. asi jsem plne nepochopil, jak jsi to myslel napoprve.
-
no a? zbytek nákladů má doplatit pokud vím investor... pro svou existenci nepotřebují vybrat víc...
-
Dworkine, ty jsi poslední dobou nějaký zmotaný *7*
-
no 300k v librach melo byt 10 % odhadovnych nakladu myslim.