Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koukám, že jste vůbec nepochopili, jak to Dworkin myslel.
  • XorxoxTalarius
    Zacni modovat neco co ma dobre editory
  • Pokud vim tak tim investorem je prave Bakala. Ze jsou s nim na necem domluveni jeste neznamena ze to maji jisty. Kickstarter vybral asi 20% potrebne castky na dokonceni vyvoje. Takze ctyrnasobek teto sumy musi jeste dodat Bakala. Treba pocitat s tim, ze jak je obvykle skutecna castka bude vyssi nez ta odhadovana a Bakala se muze dostat do tezke krize coz je velice pravdepodobne. Pak je moznost sehnat dalsiho investora a vybrat dalsi prachy od hracu. A to je celkem realne, protoze hra ziskala velkou popularitu.
  • MrSanta
    Na vztyčené prostředníčky je ještě hodně brzo. Ty budou na místě, až hra vyjde a prodá aspoň milión kopií. Do té doby to je manažerům velkých vydavatelů celkem putna.
    A jedno jim to bude asi i pak. Stačí se podívat na Zaklínače. Dva díly, mají svoje fanoušky, prodeje více než dobré a nějak jsem si nevšimnul, že by se nám rojily 'Witcher klony'.
    Na druhou stranu by to byla sranda, kdyby to fungovalo jako COD a každý velký vydavatel by chtěl mít svého Zaklínače *1*
  • Veskoslav
    Stejně jako si koupili CD Projekt RED, že? *7*
  • ucho
    dobré je začít s pascalem, nejlépe si tak osvojíš základy a naučíš se správné programovací návyky.
  • Pletete se oba ...

V pripade vyher je ona castka uz defakto po zdaneni. Prislusny $$$ odvadi provozovatel loterie. Proto ty prachy nasledne uz nedani vyherce - protoze by danil totez podruhy (ne ze by to v CR byla vyjimka ...).
  • Kouknu na to, díky :)
  • Ani nahodou, chytri kravataci si pekne v teplicku pockaj, az to bud krachne - pak si zamnou ruce, ze do toho nedali ani korunu, nebo to bude mit uspech, a pak si koupej hotovej projekt i se studiem.
  • To by nebylo jisté ani kdyby se vybralo o milion víc. Nemyslíš, že to taky tak trochu záleží na tom herci, potažmo jeho agentech? :)
  • Ty jsi humorista. Výhry se nedaní. S jedním n stačí.
  • No to se mi nechce ani domejšlet jak by se ta tvoje hra jmenovala. Že by Nádherná pi**?
  • Triko bylo od Earla výš. Měl jsi příspět a neškudlit ;)
  • Navíc plno lidí nepřihodilo z důvodu absence možnosti platby přes Paypal. V momentě, kdy to bude možné přímo skrze stránky Warhorse, částka ještě rapidně naroste, tím jsem si jistý.
  • Zkus program Gamemaker. Na internetu najdeš hafo tutoriálů, a to i v češtině.
  • Rovněž přidávám gratulaci. Doufám, že pan Vavra je takový tvrďák, jak se prezentuje a udělá pořádnou hru pro pořádné hráče. Dobrých RPG her je jako šafránu a přál bych si, aby jim to s Kingdom Come vyšlo a držím palce Danovi a celému jeho týmu.
  • OT: Čau, chci se zeptat. Poradili byste mi, jak začít s vývojem her? Jaký programovací jazyk se naučit a co dalšího umět? Měl bych řadu dobrých nápadů na hry, jen nevím jak začít. Je to celkem divná otázka, ale snad mě nasměrujete aspoň trochu, díky moc :)
  • Vraj iba mr. Bean
  • Prave sa obavam ze ukazali vacsinu hry
  • Veskoslav
    300 tisíc bylo 10%;) Nikoliv 1,1 milionu, co se vybralo. A no je to vztyčený prostředníček proti tvrzením, že o takovou hru není na trhu zájem. Navíc KS je stále okrajový segment zájmu a 35 000 přispěvovatelů už není zanedbatelné číslo u takové služby.

Jinak průměrná hra od EA vyjde podle samotné EA na 25-50 miliónů dollarů. Nejdražší hra, co kdy mělo EA na "starost" byl SW TOR s 200 miliony. Zaklínač 1 měla rozpočet taktéž "humorný" a dvojka na tom nebyla lépe. Není to pouze o penězích, ale o tom, jak tu hru uděláš. A ano, pokud by se prodalo milion a více kopií, tak je to stále vztyčený prostředníček hloupým kravaťákům.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit