Přejít na výpis diskuzí
Dobojováno: Kickstarter Kingdom Come skončil obrovským úspěchem
21.2.2014 | Adam Homola
186 příspěvků
-
zalezi co chces delat konkretne jestli vsechno tak je otazka zbytecna a nauc se od vseho nutne minimum. Pokud nechces delat hru sam popr. ve velmi male skupine lidi pak si ujacni co presne chces delat grafika (2d umelec/ textury, koncepty atp./ 3d umelec /charaktery, environmenty, rekvizity atd./) animator, rigging, hudba, programator...
Mody jsou vseobecne povazovany za fajn tak se koukni do knihovny steamu na co mas treba workshopy a muzes zacit net je plnej navodu na vsechno. -
php neni programovaci ale skriptovaci jazyk, co se tyce game enginu (jadra hry)tak ten vetisou byva v c/c++ protoze umoznuje dost velkou kontrolu pameti atp samozrejme, pokud chces delat hry pro mobily tak zase zalezi na platforme - android = java, iphone = object C, WP=C# atd...
-
Nejvíce asi proto ,že napsal článek 100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim a fanbojové nesnesou cizí názor na jejich oblíbenou hru .
-
Jojo, mas pravdu.
-
Ne. Sean Bean! :)
-
Diky za podporu, ale ja jsem si to fakt spletl. :) Jestli pes bude, jsem spokojeny. Jen jeste abych si ho mohl pojmenovat Dogmeat. :)
-
Mohl by jsi mi dát příklad? O módování vím kulový. Skyrim by byl dobrý na začátek?
-
*1* pobavil
-
Tak to my prijde jako promarnena sance teda :D
Ale prisahal bych ze pamatuju ze tam nejaka dan byla, bylo to tenkrat jak ta parta lidi vyhrala prvni jackpot presahujici 100M (presne to bylo 117M), tak se psalo i o tom kolik zaplati z toho na danich. Plus dalsi pripady. -
dobrý, to ti na nějakou tu jednoduchou hru stačí, když si seženeš grafika.
-
Nepřispěl jsem => mohu být na sebe hrdý.
-
tak v tom pripade $5M. cil na KS byl ~$500k
-
programovat umím, PHP
-
Gratulace! Tipoval jsem 850k *3*
-
Ne to tak je uz slusne dlouho loterijni hry jsou u nas od dane osvobozene.
-
Nikdo nerozumí dungeonům tak dobře, jako horníci. Ať horníci kickstartnou nějakou slušnou RPG, rád jim pošlu peníze.
-
Sorry, moje chyba. Ano myslel jsem 3,5 milionu USD.
-
No ale to je nejaka novela, jelikoz jeste v roce 2011/2012 tam dan byla. Takze to bude nejaka Kalouskovina ne?
-
Ten herec by měl Dana prosit na kolenou, jestli by mohl být součástí takové skvělé hry.
-
Proc ze to lidi vlastne Vavru nemaji radi? To jmeno sem tu uz parkrat cetl, ale nejak mi unika ten prapocatek hatu...