Přejít na výpis diskuzí
Dobojováno: Kickstarter Kingdom Come skončil obrovským úspěchem
21.2.2014 | Adam Homola
186 příspěvků
-
to je sranda, kolik lidí tady nechápe sarkasmus *7*
-
Díky ti.
-
Když použiješ kalkulačku, tak zjištíš, že Kickstarter získá "pouhých" 55000 liber.
-
Celkem dobrej a jednoduchej editor má Shadowrun. Tady je link na videonávody k jednotlivejm funkcím https://shadowrun-returns.wikispaces.com/Editor+Overview
-
on mysli asi Skyrim
-
Vavrovych 100 duvodu nikdy nebylo mysleno zcela vazne a lide jako ty to nikdy nepochopili. Proto se pak ptas na zbytecne veci.
-
Vavra pokial viem vacsinou povedal ze sa pri tej hre bavil len ho vela detailov iritovalo
-
Hmm..Vavra je mi sympatickej a jeho hra taky, přitom mam rad Skyrim..moc ti do te tve rovnice nepasuju vid:)
Uspech kick je bezva, ale všechno se ukaze az hra skutecne vyjde, zatím to vypada dobře, ale to vypadaly i jiné hry nez vysli. -
Co to má společného s českou herní scénou? *8*
-
Bo Vávrovy vousy.
-
Moc se o něj nezajímám, takže se hloupě zeptám: Jakou hru?
-
Hateři si rvou vlasy. Jak je možné, že ten hrůzostrašný Vávra, který neumí anglicky a nemá rád nejlepší a nejdokonalější hru na světě, je tak úspěšný a jeho dílo je momentálně velkým hitem? *2*
-
Co do toho pleteš Vávrův vzhled a kvalitu vlasů těch, díky nimž si i ty tuhle hru (nepochybně)rád zahraješ?
Já mám také plnovous a kvůli tomu jsem nevzhledná svině, která nesmí vyvinout ani vylepšené pexeso?
Aha, já zapomněl, že dnes si musí muž každý den brousit kůži žiletkou a ženy musí mít postavy podle přísně kontrolovaných šablon.
Vávru může soudit jedině Dungeon Keeper, ve jménu všech horníků a jiných kreatur z dungeonů.
A Ty si jdi umýt hlavu a potěšit svoji sošnou manželku, hodnou (i dle šablonářů) předních stránek časopisů... -
GameMaker alebo Construct 2
-
Nezbyva mi nez se pripojit k ostatnim: CON GRATULATIONS!
-
Tady jste přece o něco úplně jiného. Pokud nasbírali tolik peněz, tak s tím, co dostanou od Bakaly to bude slušný ranec a žádný krach je rozhodně nečeká a hru můžou v pohodě vyvíjet. O což vlastně šlo.
Osobně nevím, kdo je přímo momentálně majitel WH, jestli přímo Vávra nebo jak to mají, to není tak podstatné. Podstatné je, že momentálně jsou tam všichni na dobré cestě udělat si jméno a něco v branži dokázat. Jestli je nakonec po případném úspěchu někdo koupí, budou si mnou ruce jen lidi z WH, protože ti na tom vydělají, nevydělá na tom ten, kdo za ně bude těžce cálovat. I tak si nemyslím, že by WH prodávali, není důvod a do budoucna asi ani nebude, jak se zdá. -
No, právě nad vývojem her přemýšlím už tak půl roku, určitě to není chvilkové pobláznění. Spíš jde o to, že není moc času... Jinak děkuji za pěknou odpověď, asi začnu s tím Game makerem, vypadá to jednoduše, co víc si na začátek přát *3*
-
Přeji jim to chlapcům. Jen aby neusnuli na vavřínech a pořádně makali.
-
Nepřispěl jsem, ale hrdý na sebe nejsem.
-
nechapu proc ti davaji minuska - protoze mas snahu neco delat ? fakt divny...
nejlepsi asi bude stahnout si zdarma verzi UNITY vlitnout na YT a koukat na tutorialy, zjistis co ti pujde treba zacnes delat jen landscape - kdyby jo, tak si porid World Machine (super pomocnik). budes-li dobrej, tak uz jen pres prodej assetu si vydelas pekny penize. na modelovani bych zase pouzil Blender. a na konec zkus pouzit do projektu scripty co sezenes a uc se z nich, uvidis co ti pujde - bez kodera nic nespachas krom tech assetu - tak hodne uspechu a nevzdavej to