Přejít na výpis diskuzí
Dobojováno: Kickstarter Kingdom Come skončil obrovským úspěchem
21.2.2014 | Adam Homola
186 příspěvků
-
Snad budou ty boje podporovat něco jako Wii ovladač. Případně je ještě změní. Tak jak to je, to bude zábavné pár soubojů a pak to bude opruz.
-
no vávra se nemýlil :) oni peníze měli a na kickstarter lízt nepotřebovali, chtěli jít přes publishera. kickstarter byl víceméně jen nouzovka, ke které holt došlo...
-
On pak tu debatu trošku stočil a mluvil o tom, že o kampani pro Kingdom Come uvažuje na KS, ale je to takový poměrně sobecký nejdříve někomu vyčítat jeho obchodní model na KS a pak vymyslet v podstatě "ještě něco horšího s Bakalou za zády" :) No utopie, to je normální byznys. Nemám prachy, zajdu za investorem, ten mě vyhodí tak zajdu za 1000 investorama kde mi každý trošku dá a já jim to zúročím a vyplatím. To je hodně fér. Jeff Bezos (Amazon) chce něco takového údajně rozjet.
-
A pro jeste vetsi zajimavost je to presne 6-10 PED(herni mena), coz v realnych penezich dela 0.06 az 0.1 $ tydne/akcie.
-
Ty jsi podělanej jdi se přebalit.
-
No aspon vidis ze i Vavra se muze mylit.
A s temi vklady-to mi prijde jako utopie. I kdyz na druhou stranu treba takova Entropia Universe(MMORPG hra) to uz nejaky patek ma. Koupite si akcie planety(za herni menu nebo za real) a kazdy tyden dostavate ''dividendy'' dle toho jak zrovna ktera planeta vydelava. A jen pro zajimavost-navratnost invetsice do jedne ''akcie'' je priblizne 4 roky *3* -
A kdo to ma prosim te poznat? Na foru kde je kazdy 1.5 prispevek hate nejakeho zapskleho pubertaka. Na tohle ti smajlik nestaci. *2*
-
Svalovat vinu na Vávru je už ohraná písnička.
-
Hru jsem na Kickstarteru podpořil, ale dlouho jsem váhal, protože tento typ projektu je dost mimo meze KS dle mého soudu. Navíc o tom mluvil sám Dan Vávra v jednom z podcastů ("KS je pro lidi co nemají peníze" a pro "nováčky v oboru"). Po KS by měla přijít další evoluce v té podobě, že ten kdo přispěje se stane investorem a jeho vklad se mu zúročí po vydání hry a při zisku firmy.
-
No, dat dva litry, to je pro me najednou opravdu hodne a pro vetsinu mozna take. Proto me napadlo tohle a jeste bych na to triko nemusel cekat do vydani :-) A ted pribudou lide pres PayPal, tak ti by to treba ocenili take ;-)
-
Taky jsme hrdy že jsem nepřispěl je to blbost..
-
I tak je to něco přes 50 tisíc liber, což je docela kotel. Ale přeci jen... stále lepší dát 50 tisíc liber, než nic nemít.
-
Pouze 5%.
-
Pláčeš na špatné pi**.
-
On Kickstarter bere jen 5%? Oká, myslel jsem, že 10%.
-
hahaha...
-
v čem podělaná, ty chytrýsku?
-
Nemůžu říct jistě protože ani s jedním nemám zkušenost, ale v programmování většinou platí že čím jednodušší něco je tim méně použitelný to je.( nebo spíš tím méně možností poskytuje uživateli ) Osobně si myslím že as nejsnažší je stáhnout si Eclipse a programmovat v javě. Přes grafickou knihovnu swing ( na kterou existuje spousta návodů) a začít s něčim kde ti stačí tlačí klikat, takže nějakej kvíz nebo deskovou hru.(dáma se dá udělat pěkná hodně snadno i s umělou inteligencí (MinMax)).
-
...ale jo, nato ze ta kickstarter kampan byla docela podelana, to dopadlo dobre a to me tesi
-
http://www.youtube.com/watch?v=1cuu0I7oZWU