Přejít na výpis diskuzí
Dobojováno: Kickstarter Kingdom Come skončil obrovským úspěchem
21.2.2014 | Adam Homola
186 příspěvků
-
3,5 pul roku od kampane, where is that f... game?? :))
jako doufam ze ks bublina uz definitevne splaskla, -
Akorát jsem zvědav, jak se to bude prodávat v Americe a v západní Evropě, když je je nařkli z toho (článek na www.lovcisnu.cz), že tam nejsou žádní černoši. Aby to, chudáci, nemuseli celý předělat *5*
-
Vědeckou práci? No to by mne vážně zajímalo jakou *15*
Základní matematika pro první stupeň základní školy. I pokud vezmeme čísla napsaná přímo výše...
Mám prozatimní náklad 1 milion dolarů, na KS získám 1,1 milionu liber... tak i bez toho, abych chápal, že libra není stejná měna jako dolar, tak čistím odečtem vychází, že jsou v plusu.
Navíc KS není hlavní zdroj peněz pro WH, protože jim to platí z větší části Bakala, který právě chtěl vidět, jestli to lidi zajímá, aby jim případně do kasičky přidal dalších pár zlatých kulatých. *3* -
dobojováno ... tak teď ještě aby za ty peníze něco pořádného předvedli
-
Na primatech se casto dela vyzkum, to neni zadna hanba. Neboj, nikto nas tim neurazi. *4*
-
predaj ladvinu kup si licencovany cryengine a tam to pojde samo
-
Je to hodně orientační. Backeři zaplatili 36% vývoje hry (z odhadovaných 100 mil.), Bakala tedy pravděpodobně zaplatí zbylých 64 mil. Zkusil jsem také rychlý výpočet a s 1 000 000 prodaných kopií (1 hra za 700 kč) - 30% (daně, poplatky, Kickstarter dárky), 35384 backerů (každý průměrně investoval 1034 Kč) a každý by zpět dostal průměrných 2156 Kč "čistého" + hru (akorát by ještě zaplatil 15% daň z kapitálového výnosu nebo něco takového). WH + Bakala by se rozdělili o cca 490 mil.
-
Promiň, tati.
-
to by museli prodat přes 1 300 000 kopií a kde máš zisk pro bakalu díky kterýmu vůbec něco ytvořili a mohli uspět na kickstarteru
-
tak si udělej ještě jednu VŠ a pak se už ani sám nevychčiješ
-
Rozhodně začni modováním her. To je nejlepší začátek. Skyrim je ideální - tedy pokud ho máš, hraješ ho a líbí se ti aspoň trochu.
Není těžký začít ale je pak sakra těžký projekt dokončit.
Na GameMaker bych se pro začátek úplně vykašlal. To ti moc nedá. Nejdůležitější je se naučit pracovat s již udělanou hrou a zjistit, jak taková hra přibližně funguje, jak se dělají jednoduché věci atd. -
Mimochodem na co si Dan Vávra kupoval tu full-frame zrcadlovku, když pak takhle důležitý moment vyfotí na nějakej mobilní s*áč?
-
Tak, jasně, ale oproti tomu, co získá WH je to nic.
-
A proto neumíš psát s diakritikou?
-
Zkus se zeptat spíš celosvětově, ne v ČR....
-
gratulujím k uspěchu a doufam,že to dotahnou do konce
-
Neurážet primáty, prosím! *9*
-
Hodor!
-
Jo počítal jsem to, že kdyby se rozdělili zisky 30 procent Warhorse a 70 procent backeři, tak při zisku 1 miliardy Korun českých by průměrný zisk byl 241 Liber (mínus počáteční investice) Takže by průměrný backer vidělal kolem 200 Liber a k tomu dostal hru zadarmo. *1* Tento postřeh jsem již psal na FB Warhorse. :)
-
aplikovanej vyzkum na primatech, a v hlavni roli *5*