Přejít na výpis diskuzí
Dobojováno: Kickstarter Kingdom Come skončil obrovským úspěchem
21.2.2014 | Adam Homola
186 příspěvků
-
I kdyby jsi měl pravdu, tak bych se na tu hru těšil. Mě stačí ten soubojovej systém a místo kde se hra odehrává. Zbytek je omáčka kolem. *3* Mám už zaplaceno a čekám až mi to přijde. *3*
-
Koukám, že těch co spapali Šalomounův feces neubývá. Šikovnej, že z videa poznáš, že bude ovládání v soubojích k ničemu. Tleskám tvojí neskrývaný hlouposti.
-
a proto mam 2 vysoke školy a delam vedeckou práci
-
Zklamaných je jen pár a to jsou ty a tobě podobní, kteří budou úspěch KS kampaně ještě dlouho rozdýchávat.
-
Ty jsi ještě hloupější než Jack *7*
-
Vávru znám, nějakého Beana ne, tak nevím, jestli by to bylo naopak.
-
Kdyby poslední den do 300 000 něco zbývalo, tutově bych přispěl, protože si strašně moc přeji, aby hra vyšla. Takhle jsem nepřispěl a až pak si ji koupím.
-
Ve FC říkali, že tam mají dost grafiček. Tedy asi tam pracují.
-
na druhou stranu, vavra rikal ze to co doted vytvorili stalo milion dolaru, pak byli asi rok v uplnem minusu, takže mi to vychazi ze ted maji minus milion a hra vubec neni hotova
-
Jsou to nezletile hostesky na brigade.
-
uprimna gratulace
-
Ty jo, mají tam fakt dost žen. Zajímalo by mě, jestli jsou to hlavně manželky / přítelkyně a nebo ve WH opravdu pracují. Pokud to druhé, bylo by to vážně super :)
-
Co se týče těch kouzel s rozpočtem, v tomhle zaručeně vedou vývojáři Metra Last Light. Kolují i historky, že neměli peníze na židle a programovali na krabicích. Jestli je to pravda, to nevím. Každopádně tady je vidět, že všechno není o penězích.
-
Jsem zvědav na ten jejich e-shop. Údajně má být většina balíků stejná jako na KS.
Tedy možnost získat fyzické odměny jako bednu kde bude nějaké rytí, minci, figurku a trička by mělo zůstat. -
Už je to tady trapné, jak Vávrovi všichni lezou do pr*ele. Měl jsem o tu hru daleko větší zájem, než před tadytím debilním hypem v posledních týdnech. Ano vybrali hodně peněz, je to pěkné a já doufám, že se jim poštěstí, ale nepřehánějte to zase tak. Co se týče Vávra vs Bean. Já myslím, že s tím prošením by to bylo naopak.
-
Bože ty jseš blbec...
-
to neni moc logicky, kdyby naopak "bylo jasne", ze to nedaji dohromady, tak by sis rekl: "tak to nema cenu prispivat, stejne to nedaji..."
-
Uz ted je mi lito tech 35158 zklamanych lidi, az zjisti, ze jim hra nevysla kdy mela a nesplnila pulku veci, ktere jim Vavra nasliboval...
-
A co na to žid Kabala?Pardon chtěl jsem říct Bakala.Ten v tom má také nemalý podíl určitě bude jen rád. *3*
-
Chlape *1* Předem říkám hru jsem podpořil, ale pochybuji ,že někdo z místních trollů, haterů a blbců si rval vlasy kvůli úspěchu Vávry.To je zas blbost něco takového vykládat,že si lidé kvůli tomu rvou vlasy....