Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milos.bohonek
    Jasný, tohle je v otevřených světech vždycky boj. Tady bych to vyřešil Saskií, hlídala by hranice a žrala každého, kdo by se je pokoušel překročit po svých, tj. bez licence oficiálního přepravce, který by provozoval fast-travel mezi jednotlivými regiony. Vyřešeno! *2*
  • Trochu odbočím od tématu: mělo by se o tom bavit? Není trochu zbytečné debatovat před tím než si hru budeme moci vyzkoušet na téma jak prý měla vypadat a jak vypadá?

Určitě je fajn tenhle potenciální problém zmínit. Nerozhodnutí se mohou pozastavit, odolat hype a posečkat s případnou koupí hry na později. Ale debatovat o něm a stále dokola ho rozebírat? Navíc stylem "i CD Projekt je zlý, protože v reklamě kecá jako Kokakola"?

Já taky nejsem rád, že hra nebude vypadat jako ve starších videích. Ale, abych to vyjádřil hezky česky, nepo*eru se z toho. *1*
  • aha a najednou tu mamé sestavu konzole za 30-40 000,- :-D
  • Jo jsi pc ckar,konzolovi archytekture vubec nerozumis.Jako ted u pc zacinaji v direct x12 pouzivat grafiku na zakladni desce + graficka karta.Pritom grafika na zakladni desce byla vzdy vypla.
  • milos.bohonek
    Přesně tak. Ale na chvilku jsem ztuhl, že jsem se právě v něčích očích odkopal jako fanoušek vzlykání znásilňovaných žen... ehm.
  • Keyz
    Poté to beru, jestliže hatem myslíš povahu debaty. To souhlasí. Vidím to stejně. Lidi hodně reagují na provokativní komentáře. To samé poměřování "pindíků"...

Ale debata o tom co jsem psal hate není. Jestliže je vedena věcně. O tom by se mělo bavit, když už se to děje a jsou k tomu recenze a odkazy.
  • Pokud jde o zahranicni recenze, tak podle metacritic zatim na zaklade 34 recenzi skore 9.2, coz je extremne vysoke hodnoceni (verze pro PS4).
  • Premyslel nekdo jestli co je ta za monstrum v tom traileru?

To asi nebyla normalní Bruxa ne? Neco jako Regis:
  • To nebude ps4 ale tim ze placi neumej znicim jinym nez z pc.Vzdy to bude na jinych firmach,co ps4 dokaze.Az vyjde to rpg od tvurcu killzone,tak si cvrknes.
  • nightborne
    Samozřejmě, Miloš si pochvaloval syrovost a naturalismus herního světa, který tak odpovídá knižní předloze - a příspěvek nahoře byl, vzhledem ke jménu pisatele, recesí, která se minula účinkem na již osm lidí, zdá se =).
  • Kr.Pa
    po "dokáže zvýšit výkon GPU až o 210%" sem prestal cist *1*
  • Já náhodou koukám na monitor s širším gamutem než tvoje televize, navíc kalibrovanej. Jenže internet pořád běží na sRGB, protože prostě nemůžeš počítat s tím, že uživatelé mají vyřešenou správu barev. A zkus se někdy pokochat AdobeRGB nebo ProphotoRGB obrázkem interpretovaným jako sRGB.

Navíc teda trochu pochybuju, že grafický karty konzolí umí posílat širší než 8bitovej signál (herní karty to zpravidla neumějí), ale to se mohu plést.
  • kdo si počká ten se dočká *1*
  • Postav solidni sestavu pro masi,a taky bude stat 15tis,a ne 26tis.
  • Myslím že tím recenzent chtěl přiblížit do jakých podrobností se autoři piplali se světem a jaká atmosféra na nás bude dýchat. Je to surový nelítostný svět a takový ho chci mít ( minimálně v Zaklínači )
  • Ciri? *7*
  • Argumenty začátečnických návštěvníků cukráren na téma "moje mašinka předjede tu tvoji"? Argumenty odborníků freudovského výkladu snů na téma "downgradového spiknutí"?

Slovo "hate" nemůže "zazdít argumenty", protože označuje "diskuzi" (dle proslulého Gadamerova rozlišení spíš hádku) která argumenty nepoužívá, diskuzi, jejíž účastníci jen pokřikují, přesvědčeni o své pravdě.

Magister má pravdu, tahle diskuse aromatem nepříjemně připomíná hnojiště.
  • Thorar
    Tak trošku Conan styl.
  • Dal bych vsude more,nebo propasti,utesi.
  • Ciri čeká. Yennefer čeká. Jo a Triss vlastně taky… a v hambejsu čekají taky ... Ještě štěstí že Gerald nemůže mít děti *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit