Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Zvláštní. Vydáváš se za znalce knih a přitom nevíš, kdo jsou ti hoši z Divokého honu? *15*
  • Kriste, co je to za člověka? https://www.youtube.com/watch?v=aqA0jPJhBGg
  • Já o tom pochybuji!!!!
  • Kurna ten hokej me nastval!I ve slove zvykat udelam hrubku!3;0bozeee.Konzolovou verzi si ohodnotim sam.Ponevadz take zalezi na rychlosti zobrazovace atd.Kamos ma samsunga,a ten vobraz je divne pomalej a rozmazava se.I Menu je takovi pomalejsi a dela duchy.Moje 50kdl805b je uplne nekde jinde.Doporucuji i pc ckarum.Na hry a odezvu best of.
  • Ber to tak, že hra nabízí několik "open worldů" k prozkoumání. Podobně jako třeba Skyrim + Dragonborn.
  • Amylee.Anderson
    Šmarja, jak dlouho je ta kniha venku? 16 let?
  • Od začátku se o zaklinači 3 mluví jako o Multi region open world. Tady Trailer z roku 2013 https://www.youtube.com/watch?v=VAdp8EM65BA
  • Totéž může někomu přijít lehké a někomu těžké, ne?

Mne by by spíš zajímala optimalizace pro klávesnici a myš (gamepad jsem si koupil a následně zhnusen odložil do skříně, je to ten xboxový) a jak je ta hra napsaná. Všechno ostatní je v tomhle případě obávám se podružné.
  • Paul_cz
    To souhlasím, ale zajímá mě jak bys to vyřešil ? Buď celý svět obezdít nepřelezitelnými horami, vodou, nebo neviditelnými zdmi (hi Skyrim!). A nebo ani jedním a udělat to takhle. Žádné řešení není ideální, bohužel.
    Ale jako open world v klasickém smyslu mi to stále přijde. Přeci jen např. Assassin's Creed hry se také považují za open world a přitom mají mapy dělené mezi loadingy a tuny neviditelných zdí.
  • Nejsi náhodou jeden z těch šmejdů co okrádají lidi?
    Ti taky takto obkecávají.
  • milos.bohonek
    Jak píšeš, z hlediska univerza zdejší rozkouskování světa dává smysl. Zkrátka mě zarazilo, že když jsem vyrazil na konec mapy, na totálně otevřené planině zničehonic vyskočil neurvalý nápis "Jsi na konci světa" a šmitec. To není dvakrát elegantní řešení a z mého pohledu to kazí imerzi.
  • Nejhorší spoilery jsou v posledním Fight Clubu. Tam přečtou dopis nějakýho čtenáře, kterej vyspoiluje konec ságy a ptá se redakce, co si o tom myslí. Redaktoři jsou tak znudění a otupělí, že přečtení nikdo nezabrání.
  • Protoze polaci nikdy z konzoli nikdy nedali a kord s playstation.Lezou do zadku mrkvosoftu,a jsou jen zvikli diktovat pozadavky na svoji hru,a jsou zaskoceny,kdyz nekdo klade pozadavky na ne,a ze plno lidi jim kasle si kupovat pc za 36 litru za jejich hru.A ze nemuzou venovat presidentoj USA zaklinace3 v ty podobe,jako u zaklinace 2 na xbox360.Asi tak. *3*
  • on obvykle jeste pritlaci, chvili pockej, to se pocuras smichy *1*
  • Paul_cz
    Naštěstí pojem open world se neřídí tvé personální definice, takže CDP nelhali.
    Také říkali že nejdříve napsali příběh, a dle příběhu pak zahrnuli lokace které potřebovali. Bylo jasné že ve finále musí být Kaer Morhen. A když je tam Kaer Morhen, tak nemůže být na stejné mapě jako další ikonická lokace Novigrad, který je vzdálen tisíce kilometrů.
    První Zaklínač samozřejmě open world není, ani druhý. Jsou rozsekány na kapitoly a nelze se volně pohybovat po světě.
  • Ty máš dost *8*
  • Hnisavec
    parádička CDprojekt to odkladom downgradol na úroveň konzolí, takže ich podporím. Všetci i tí s PC za 2000 ojri dostanú takmer totožný produkt a presne tak to má u AAA primárne konzolových hier byť *3* *14*

kým to bolo len na PC tak to bolo otrasné...debilná kamera, príšerný súbojový systém, menu pre mravcov, koridor
  • Keyz
    No uvidíme podle dalších recenzí. Zatím z toho co je venku to vypadá různě.

Downgrane proběhl o tom snad není pohyb. Ostatní věci se uvidí. I když z toho co je venku to je také nejasné. Viz ty boje. Někde se píše lehké atd...
  • Ukaze cas,a jine firmy,jestli ps4 umi,nebo neumi.Ale palec na horu,ze to je prvotina polaku na playstation.Jinak kdo zvani,ze na doporuceny pozadavky novej komp
    stoji 20tacu tak lze,kdo chce koupit uplne nove pc,tak z obstaroznim monitorem za 4500,a klavesnice za 750 a mys za 550 cca36000kc komplet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit