Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maros.goc
    ano a aj preto framerate Witcher 3 na PS4 klesá až pod 20, preto má takú slabú dohľadnosť, slabé tieňe a textúry v nižšom rozlíšení ....:D :D :D
  • pribeh se da prizpusobit hernímu svetu, meli zvolit nejakou lokální zápletku a ne tam dávat mesta, ktera jsou podle knižní predlohy od sebe daleko.
    Zkratka Polaci se vyfarbili jako velci lhári, nejen že zavadeli s grafikou ale navíc to prezentovali jako open world - pritom podle tve logiky byl open world i první zaklínač.
  • Paul_cz
    Mě tahle výtka trochu zarazila, protože to je už opravdu dlouho známá informace, navíc je to designové rozhodnutí logické.
    To jak jsi ale popsal naražení na konec světa...to je trochu zvláštní, ale moc mě nenapadá jak jinak to vyřešit pokud člověk nechce dělat hry jen na ostrovech (zdravíme Gothic/GTA/atd).
  • nightborne
    Ehm, a že Miloš má úplně normální tiscali účet, tedy bez práv editace diskuze a velice pravděpodobně jako externista ani nemůže něco v diskuzích mazat, to sis ráčil všimnout?
  • Paul_cz
    Open world to je. To že se odehrává na víc mapách na tom faktu nic nemění, kdyby měnilo tak by ani Skyrim nebyl open world, přeci má každá budova/dungeon/město vlastní mapu schovanou za loadingem!

Že je Skellige větší než Skyrim psalo několik recenzentů a spousta hráčů na zahraničních fórech, co jsem tak koukal. Ale samozřejmě z vlastní ruky to zatím ověřené nemám (a ani mi na tom tak nesejde, hlavní je kvalita, ne velikost/kvantita).
  • Tak to je síla dámy a pánové. Že redakce games.cz maže příspěvky, které se jim nelíbí, podotýkám pravdivé příspěvky kde nejsou vyzobrazeni kladně, to už si tu asi dost lidí všimlo, ale aby si klikali pluska, to jsem ještě neviděl. Příspěvek Bohoňka -2, refresh po chvilce a +9 :D masakr
  • odkud jsi vzal informaci že skellige je vetší než skyrim? jinak slíbili že to bude open world a ne nejake bubliny, ovšem s tím by se nedala delat (klamliva) reklamní kampaň.
  • alien5
    Nejake zakladni info https://www.youtube.com/watch?v=aeNbnFsb5bI
  • Ten "ul" to je co za pííču a proč mele taková hovínka o topinkovači pořád ?
  • milos.bohonek
    Tak to čti rychle, protože hned zkraje ti Zaklínač 3 vyzradí jeden z největších zvratů z Paní jezera. :)
  • milos.bohonek
    A to je vlastně... velmi dobrá připomínka. Máš recht.
  • Doporučuji se podívat na tyhle 2 videa https://www.youtube.com/playlist?list=PLykx3Bb5fuLB3NtOJydNlgoTx33Xe79D4 na shrnutí předchozího příběhu a pak na začátku 3 až se tě budou ptát, jak jsi se zachoval, tak na základě těch videí podle nejlepšího svědomí navol svá rozhodnutí ;)
  • nightborne
    Ještě lepší =)! Trochu sem se totiž bál, bůh ví, jestli vůbec někde mám sejvy z dvojky =/.
  • Paul_cz
    Počkat Miloši takže ty jsi zklamán že se CDP pokusili dodržet geografii světa z knih a nepomrvili to Bethesda stylem aka "dáme Skellige pět minut cesty lodí od Novigradu" ?

Fakt?

Když přitom Skellige je větší než Skyrim (a narozdíl od Skyrimu neobsahuje jediný loading), to samé No Man's Land ?
    Autoři tohle potvrdili snad už před půl rokem, a také řekli že se nejedná o technický problém, ale že to nedali vše na jednu mapu protože by tím kompletně domrvili geografii světa.
  • *1* *1* *1* *1* *6* *7* A ted tu o karkulce.
  • Díky za poslední odstavec. Jsem rád, že zde nehrozí podobné výlevy mimo mísu, jako v recenzi na Polygonu.
  • pro ps4 hráče a ty co nemají savy je tam někdy krátce po začátku hry něco jako výslech kde se vás ptají na důležitá rozhodnutí z předchozích dílů,takže pro ty co nehráli předchozí díly doporučuju podívat se na rekapitulační videa na youtube (na ty s několika možnými scénáři podle rozhodnutí)
  • nightborne
    Mhm, když nebudeš importovat save, hra si prostě sama vybere, jak se Geralt v předchozích dílech choval, aby se jí to hodilo do krámu. Řekl bych.
  • Ihned jsem musel tento čtivý kus zavřít v jisté pasáži. boha jeho spoilovat něco z panní jezera když jsem zatím u křestu ohněm není přípustno, ale jinak fakt pěkné počtení sakra. takže radšej knihu :)
  • Pro skalní fanoušky určitě tupá otázka, ale třeba mě někdo odpoví :D jak to teda bude, když jsem předešlé díly nehrál a hra se nemá čeho chytit ?? Bude tam prostě poskládanej příběh bajvočko pro všechny stejně co předešlé díly nehrály ??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit