Přejít na výpis diskuzí
Dojmy po 20 hodinách hraní: Jaký je zatím Zaklínač 3?
17.5.2015 | Miloš Bohoněk
303 příspěvků
-
To je o dohodě.
Jestli to nemají tak to nemají.... Není přeci problém počkat na vydání a věci které jsou stejné napsat do recenze pro PC. To je naprosto jedno. Questy jsou stejné.... Ale poté budeš mít verzi, kde se lze rozepsat více a tak dále. Jestli někdo napíše něco o questech z konzolí, tak může ctc+v do PC verze, to je prostě stejný.
O tom to je. Když máš jednu hru na vše, je nejlepší řešit tu hru tam, kde je toho možné nejvíce aby jsi lidem co nejlépe poradil. Na konzoli si čtenář vynechá info o HW, to mu je to fuk ale PC hráč to možná přečte a něco dalšího se dozví. -
Jo hold pc firma,ktera se uci delat s konzolema,a pak to svadej na vykon konzoli,sotva umeli s xbox 360 a zaklinac 2 docela rozjeli,na ps3 si ani neskrtli.Hold pc firma.Mam obednano,ale snzili se,tak palec na horu.Sice ps4 nema tolik vykonu,aby to rozjela na 4k,ale na stejnou grafiku ve full hd jako ma pc ma vykonu dost.Uncharted4 jede sice v30fps,ale ma 8vrstev poligonu,na ps3 to byli 2 a jeste v 720p.Na takovou postavu s tolika poligony co ma un4 si jeste pockame.
-
Protože konzolové verze jsou přístupné dřív, než verze na PC. Ta vyjde oficiálně až 19.5.
Příště čti článek celý a zkus u toho trochu myslet, at tu pak nejsi za troubu..... -
Já myslím, že PC verze standardně ještě přístupná není, ne? A jestli se CD Projekt rozhodl třeba rozesílat konzolovky na review, tak s tím Games moc neudělají.
-
O tom se zde píše. A co jsem četl nejsou tam komicky generické jako u DA... Jasně, máš opakují se zakázky na potvory ale ne styl DA...Toho bych se nebál.
Najdu papír a hle! Quest. Něco udělám a hle! Konec questu...(a to se opakuje často aby někdo nenarážel na právě dané jednoduché zakázky z Witchera, které ale sedí do lokace a NPC o tom kecají...)
Stejně, na super tajný quest o vyskočení na šutru asi nic nemá. -
Tak ale to už není obří spoiler, spíš takovej drobnej. :-D Stejně neznáš souvislosti toho setkání a celý ten quest, co následuje. :-)
-
To vím. Nenapsal jsi nic nového. A již jsem psal. Nepíše se to v tagu, že to je pro konzole a četl jsem co jsem chtěl. Proto jsem to přehlédl. Děláš z toho nevím co.
Ale proč se recenzuje konzolová verze, když hru máš na každé platformě a na PC můžeš hodnotit další věci, to je k nepochopení... -
Takže mi Miloš musel vyspoilovat i jak ho přesně potkám, že ano. *7*
-
hmm, takže otevrený svet se nekoná , škoda. jinak s chvalením questu bych byl opatrnej, to že vedlejší quest je samostatní minipríbeh neznamena že je kvalitní, pokud neumožnuje víc zpusobu jak jej vyrešit, pomoci skillu postavy (napr. rečnictví, boj, plížení atd)
-
Boje mě ani tak nezajímají, zato ty questy a struktura vyprávění, to mě zajímá víc - a tady zkrátka nevěřím tomu, že je to tak nadupané...
-
Jako kdyby se nedalo čekat, že ho potkáš, když/jestli jsi ho nechal ve dvojce žít...
-
Boha jeho ty jsi ale mamlas. Pokud chceš detailní informace, tak si počkej na recenzi.
Co se týče železa, tak autor jasně řekl, že hraje na X-boxu.
Takže pro tvojí informaci. Pokud máš X-box one, tak ti to také pojede :))
Co se týče saves, tak na PS4 je s během příprav na setkání s Emhyrem veden rozhovor, tak jakožto Geralt popisuješ co se ve dvojce událo (zda jsi se přidal k Iorvethovi, zda jsi zabil na konci Letha atd.).
U X box verze to asi bude podobné. Přeci jen by mohl být s přesouváním saves mezi novými a starými konzolemi problém. -
Nakonec ses k tomu dobral, ale že to trvalo. :-D
Už to tu bylo i dřív ve článku - recenze bude z Xbox One verze, později ale bude i nějaké shrnutí z PC verze. -
počkej až se dozvíš že geralt zemre
-
Tvl jestli to je pro konzole, tak to je jedno když to tam je vše stejné a save tam není možné importovat jako na PC *15*
"Už to tu bylo i dřív ve článku - recenze bude z Xbox One verze, později ale bude i nějaké shrnutí"
Tak to je značně zoufalé.... -
Zkus si ten článek přečíst. *5*
-
Četl jsem určité části a v horní straně není psáno, že to je na konzole. Aby to bylo ihned jasné. Jako se to píše v tagu pro recenze.
Jestli to je na konzole tak to znamená co? Recenze bude z konzolí a tedy se zcela vyhodí ta technická stránka? -
Díky za ten obří spoiler hned v prvním odstavci. *16* *16* *16*
-
Proč si stěžuješ, o čem je článek, když jsi ho ani pořádně nepřečetl? Hraje to na konzoli, PC verzi dostane do ruky někdo jiný pokud vím a dojmy budou později, po vydání. Takže vše co popisuješ, je totálně mimo.
-
Moje krátký video z hraní, nic extra, jen zachycení nahrávacích časů, interface a rozhovorů. Plus jízda na koni, i když jezdim jako tatar, z nějakýho důvodu se kůň chvílema ovládá prapodivně :)
https://www.youtube.com/watch?v=Sxw3RYZ4PnE