Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hownovy kompot ty v mozku ,usporadat si musis. Ty sve lzi uverit nesmis. *2*
  • A co takhle kupecké počty, chlapče?
  • Rozdíly mezi PS4 a PC - konzole není pořád PC
    AMD Jaguar custom series 8 jáder/8 vláken(hrubý výkon 12jádrového procesoru) – upraven inženýry Sony /o 34%výkonnější než procesor Intel Core i7 4790S (propojen s GPU,tudíž výkon GPU je až o 45% vyšší). GPU:AMD Custom Series 1900MB 800MHz 1180 (upraven inženýry Sony) stream procesorů a 21 výpočetných jednotek)(O 21%silnější než RADEON 7870) RAM:8GB GDDR5 5500MHz/propustnost 176GB za sec.(pozor!!!veškerá paměť je spojená s GPU,takže dokáže zvýšit výkon GPU až o 210%). Ve výsledku je GPU na výkonu 3x Radeon 7870 series. A pokud existuje člověk, který má PC na úrovni: i7(přetaktované), 8GB Ram DDR3 2400MHz GPU:3x Radeon 7870-či 2x Radeon 7970). Tak pořád bude mít pomalejší ram,jelikož nejvýkonnější PC ram běží na 2400MHz s propustností 48Gb za sec.,což znamená že je pořád 4-5xslabší než PS4.
    Čím se liší PS4 oproti PC: Lepší filtrování textur,PS4 verze nabídne pokrokové filtrování 64x!!!!!na PC je maximálně 32x.Jediné v čem je PS4 verze horší,tak to je AA kde jede na PS4 na 6x,za to na PC na 8x.Ale AA nahrazuje extrémně detailní vyhlazování a filtrování textur.
  • l*
  • "Sice ps4 nema tolik vykonu,aby to rozjela na 4k,ale na stejnou grafiku ve full hd jako ma pc ma vykonu dost." Tak dneska to asi zabalim, udelal jsem takovej facepam ze mam asi otres mozku.
  • Pokud základní rámec příběhu neznáš, tak se nesnaž spoilovat to málo co znáš. "Potvory z jiného světa" *1* Jo, docela humanoidní potvory.
  • 1.Ano
    2.Ne
    3.Ne
    4.Obyčejný (na lidi) Stříbrný (na monstra)
    5.Pokud nebudeš v souboji tak ano
  • Na hru se těším, jen nevím kdy na ni najdu čas. Teprvé doháním Pillars of Eternity a Dragon Age jsem ještě nehrál. Zahraniční recenze jsou taky vesměs pozitivní. Příběh je o tom, že Ciri je Zřídlo a umí se teleportovat mezi světy a Divoký hon jsou nějaké potvory z jiného světa/dimenze, které chtějí využít jejích schopností k invazi do těch dalších světů (ti co četli Ságu o zaklínači tak vědí, že Ciri se teleportovala někam do světa krále Artuše). Co mne za Witcherovi 3 překvapuje je to, jak malou část celkového světa mapa Witchera 3 zabírá
    http://i94.photobucket.com/albums/l115/JayShadow/witchermap_zps8da71ad6.jpg
  • Nevíte už někdo:
    1. Zda si člověk bude moci ukládat bezpečně své věci do nějakého domu/truhly? Jsem zvyklí brát skoro všechno :-D (vím, že na koni bude také místo na věci)
    2. Zda půjde také skoro všechno prodat? Jako třeba talíř za 2 zlatky, jablko za 0,5 apod.?
    3. Zda bude důležité spát či to nebude vůbec třeba klidně?
    4. K čemu je každý ze dvou mečů na zádech lepší?
    5. Půjde sejvovat kdekoliv a kdykoliv? Tedy zda tam nejsou jen checkpointy...
    Hra bude rozsáhlá na to si vše zvyknout, naučit, tak jen že by se člověk něco už dozvěděl předem ;-)
  • Asharak
    Já nevím, podle mě by mělo nové COD stát 200,- a Zaklínač nebo GTA 2000,-
  • Navíc to rádí koupí za 1599 Kč (a to je pouze předobjednávka bez bonusů na ofic xbox webu pro ČR.) *15*
    GOG verze předobjednávky 1000 Kč + Soundtack, komix a další věci...(také ofic web)

To je sranda.
  • "To jsi chytrý jak rádio"

Zato ty seš úplně blbej. *6*
  • už to vydržim *14*
  • No a ne?4A games,Cd red,to jsou pc firmy ktery umej jen na pc,z konzolema nemaj nic spolecnyho,a nikdy nezvladnou to rockstar.Nebyt podoba xbox 360 s pc tak by nezvladli zaklinace ani na xbox,asi tak babulo.
  • Xbounaři jsou rádi že to vůbec rozjedou, takže ne.
  • Paulcz
    jak v tom videu vyjede zelená Xbox bublina s achievementem.. to nikomu při hraní nevadí ?
  • frag.ment
    Ty jsi byl na hokeji a trefil tě puk do hlavy, ne? Ale co si vzpomínám, tak už to máš dlouho, zřejmě nějaký úraz z mládi a nebo jsou tvoji rodiče sourozenci..
  • Na loadingy sere barghest, v 1 a 2 taky byly a hry to byly suprový..
  • Keyz
    To jsi chytrý jak rádio. Najednou *15*

Prej za troubu...To bych ale nesměl napsal, proč jsem si toho prvně nevšiml. Ale to jsi jaksi nečetl anebo je podle tebe trouba každý, kdo nedělá věci na 100% a udělá "chybu" kterou poté přizná. To je také možný styl myšlení (dost elitářského).

Jinak jak jsem psal. Je to o dohodě. Někdy má PC verzí dříve nějaký web a zde lidi mají PC verzi dříve. Někteří ano. Jsou z toho rozbory na webu a tak dále... Tedy nemáš pravdu, že PC verze bude pro všechny 19.5. Již je pro někoho. Viz texty o kde se srovnává vzhled na různé nastavení atd.

Games to nemám. To je celé.
  • frag.ment
    To bys pak na takovou hru čekal např. 20 let, než ji vydají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit