Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z bety Battlefield 4 aneb Jak jsem zničil Šanghaj
4.10.2013 | Aleš Smutný
141 příspěvků
-
Vždyť to je stejné jako BF3 :(.
-
-
nieje to to iste, tiez som ocakaval len datadisk k BF3 ale pravda je ze je to daleko viac vyladene, strielanie je konecne na podobnej urovni ako BC2, zvuky zbrani mam dojem boli lepsie tiez. Mne napr v BF3 chybal akýsi feeling z Bad Company 2 a tuto ho cítim, takze som milo prekvapený a rozhodne sa to lepsie hra ako BF3. :)
-
-
to je pravda hlavne ty zvuky me potesily, naopak treba zbrane strilet full auto na dalku a trefit se s kazdou ranou pro me moc neni v bf3 bylo ovladani zbrani lepsi (ted je to zase jen zobecneni hratelnosti i pro no skill hrace) tak snad to jeste upravej. Jinak hlavne sem musel pomalu brecet kdyz sem videl ze rusky ak-12 maj cinani jako zakladni zbran (trosku haluz)
-
-
A co jsi čekal ? Half-Life 3 ? :)
-
-
0:31 - 0:33
pokud se vojaci pohybují takhle tak to porad bude plne hráču co to budou zneužívat a poskakovat sem a tam aby je nebylo snadne trefit, tudiz pro mne nehratelne
skuste porovnat s pohybem v tomhle videu od 1:23
http://www.youtube.com/watch?v=yG1ZUSCrgqM
nebo jdete ven a skuste preskocit nejakou prekazku tak jak to udelal ten vojak v bf4. Tohle není unreal tournament tak by se meli postavy pohybovat realne. kdybych chtel run and jump strilecku zahraju si unreal nebo neco -
-
to by bolo zase plno plaču, že je to všetko spomalené a že sa hýbu príliš pomaly a že to neni real. BF neni simulátor ale čím bude lepšia grafika tým sa budú spomalovať i pohyby, počkaj si na BF6 *1*
-
-
bf6 nebude tak skoro , najprv spravia BC2 tak do dvoch rokov, ak na tom samozrejme už nezačali pracovať a potom o ďalšie 4 roky spravia pravdepodobne nejakú star wars hru, čítal som o plánoch dice niekde v nejakom interview uź si nepamätám kde ...
-
-
p.s.
ten prvni odkaz je samozrejme na beta video v tomhle članku
-
-
na BF3 mam 700hodin, momentalne bf4 asi 20fps ale realne to vyzera na 15:) ked to nespravia alebo si nekupim po vianociach novy comp tak to nebude pre mna
-
-
Hold beta. Mě se to sekalo na low maximálně. Upřímně, 4 roky starý PC zvládá vždycky všechno, myslím, že kvůli BF4 upgradovat nebudu,
-
-
BF3 mě sere těma bugama co tam eště jsou a BF4 mě sere protože nejde ani spustit.
Kliknu na Join server a prej Joining a hra se nepustí a tendle problem má mnohem více lidí a žádné řešení. Zkoušel jsem všechno a furt nic a navíc je dnes 4 a vyšlo to 1 a od te doby neudělaly ani jeden malej update. -
Divná optimalizace, se zapnutou synchronizací 60-40FPS na vyšší detaily. Framerate si občas skáče jak šílenej a jindy se dobře drží, todle by měli soudruzi poladit.
-
-
Soudruzi? Spíš yankeeové, ne?
-
-
Snad vikingove z DICE nemam-li pravdu?
-
V současné době mám pocit že v USA vládnou komunisti. *5*
-
-
Tak tohle "moudro" si zapisu do pamatnicku.
-
no máš skutečně jenom pocit, o tom co se děje ve státech víš kulový, takovej korporatní fašismus nezažiješ nikde jinde.
-
-
-
-
Zajmalo by mě jestly je to finální podoba města, protože je to dost suchý, prázdný budovy, ten propad silnice uplně na dementním místě, a co teprve heliny ke kterým se nedá dostat.. Jo a ten barák by mohl být taky trochu složitější na strhnutí...
-
"tým má nyní pět členů, což je vynikající." FACEPALM Letmo jsem nakoukl do textu a hned je mi jasné, že si tahle preview nezaslouží mou pozornost.
-
Hrál jsem, doporučené požadavky lehce přesahují ULTRA tudíž jsem to nastavil na Vysoké, ale co se neděje FPS padají jak hrušky.. dal jsem to na low a z 90 FPS to skáče každou 2s na 15 FPS no jak to mám pak hrát. Dobře někomu to nedělá a někomu zase ho jedno vím jistě mě by to dělat nemělo ani podle HW ani kvůli Internetu takže by si to měli optimalizovat. Nejsem si jist že když hra vychází 30.10 to bude lepší než BF3 docela mám obavy, že bude optimalizace a vše dost horší.. Hlavně aby vyřešily propady FPS jinak se to fakt nedá hrát...
-
-
Prej už makaj na fixu, ma vyjít "soon"
-
-
Pořád je hra za snipera v multiplayeru tak trapně lehká jako v BFBC2? Tam se snad nešlo netrefit.
-
Vypadá to na věrohodnou mapu kde se dá dobře schovat asi bude ze začátku těžké poznat co se dá zničit kde kdo může být ukrytý. Do všech bude se dostat určitě nedá.
To by mohlo být hodně věrohodně. Vojáci různě zašitý v sutinách a pod. Je asi bude klasický problém s kempením. Většin obránci mají výhodu, že jsou schovaní a útočník má často převahu.
Zde ale i jinde není možné aby jedna strana měla více lidí i když by to nebyla vždy zásadní výhoda. Jestli se útočí do obrany, tak je normálně potřeba větší počet lidí. -
-
Dobre. Akú rečú ste terazky hovorili doktor Macháček?
-