Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z bety Battlefield Hardline naznačují, že jde o převlečený Battlefield 4
9.7.2014 | Daniel Kremser
109 příspěvků
-
On asi myslel PunkBuster :/
-
Nasraat, nasraát, ještě jednou nasraat. Ten kdo tohle zhovadilovství podporuje by měl být mučen tak jak to nedělá americká armáda - waterboarding a baterka na obě varle. To samé by měla zažít EA. Byl by aspon nachvíly klid. *4*
-
Origin je naprosto v pohode, skoro bych řekl lepší než Steam, který pořád funguje všelijak :/
-
Aha, zajímavé, mě se to ještě nestalo a to ani u BF3 ani BF4. BTW: Opět si půjdu pro BF:H v krabicovce a dokoupim Premium, tak jako u předchozích dvou dílů ;)
-
podle tvy logiky by sme jako mali gratulovat aj vsetkym vyrobcom kvalitnych polskych potravin a inych smakulad co tlacia same Ecka do potravin pretoze sa to silene predava??
tvoja logika je fakt super. To ze sa nieco predava este vobec nic nevravi o kvalite produktu -> vid svet okolo seba. -
Nový Battlefieldy maj potenciál, kterýho ale bohužel nikdy nedosáhnou, protože hru zavřeli mod komunitě která by z toho mohla udělat tu hru po který všichni toužíme. Jenže EA nechce, abysme příštích 6 let hráli modovaný BF4 s realism modem, novejma zbraněma, mapama a vozidlama od komunity zadarmo, ale abysme si za rok dva koupili Battlefield 5 a na to říkám "jděte se vycpat"
-
Ne, ne, ne a... Ne. 100% funkční BF4? Gratuluju, jste výjimka potvrzující pravidlo neschopnosti samotných autorů zprovoznit 2 (?) roky starou hru. Jak potom může jiné studio se stejnou technologií něco zvládnout lépe? Jde to proti veškeré logice. Battlelog jsme si všichni vyzkoušeli, nějaká beta nebude ospravedlňovat jeho otravnost, až zbytečnost. Darovanému koni na rakovinou prolezlé tělo nekoukej? Ok, natřeme ho na zdravo a dáme mu cenovku 69.99. Tato značka už ode mě nevymámí ani korunu, když si ze mě takto okatě dělají takovou (_._)... *12*
-
Osobně mě to docela zamrzelo když jsme betu vyzkoušel..
S tématem "Cops vs robbers" se dalo vyhrát mnohem víc, to co ukázala beta je prostě válka v centru L.A.
Hodně mě taky zamrzela naprosto tradičně omezená customizace postav, u armádního BF stejnokroje i pochopím, ale tady?. Vždyť se s tím dalo krásně vyhrát aby si každý mohl vytvořit zloděje nebo i policajta podle sebe, někdo by měl radši člena Swat, někdo radši detektiva v košili a přes ni neprustřelnou vestou s napisem FBI nebo i jen Police, naopak u zlodějů by si třeba týmy mohly krásně vyhrát se vzhledem třeba afro-amerického gangu, nebo elegantního mafiánskeho stylu. Hned by hra vypadala trochu živěji.
Mapa mě zatím taky moc neoslovila, ale asi je hlavní že při relativně malém přepadení obrněného transportu se zboří půl města, které je nějak magicky odděleno od všech žijících cvilistů
Ve zkratce... Je škoda že je to (zatím) prostě jen další díl, místo toho aby to byl senzační spinoff, který mohl do serie přinést několik zajimavých mechanik -
pleteš se, MP prvního CoD se fakt pařil hodně
-
I kdyby nebyl primárně SP, tak to co napsal je pitomost, páč čistě SP znamená, alespoň pro tu část populace co rozumí formální logice, že tam MP nebyl a z toho se nevykecá a ty dva plusy má od nějakejch tydýtů, za což schytám pár mínusů
-
Ne, marketing je naučil, co mají chtít. Hráči neví, co chtějí a berou, co se jim řekne. Takhle to bohužel funguje.
-
takhle si predstavuju peklo
-
Nj, ja netusil ze v bohnicich se lecej uz i slepci ...
-
On je to převlečenej Battlefield?
http://img.sadistic.pl/pics/cb9173568cae.jpg -
Jaké bugy máš na mysli, prosím řekni mi to. Hardline beta neměla bugy prakticky žádné a současná BF4 verze je taky úplně v pohodě. Obě hry se hrajou naprosto v pohodě. Někteří tady píšou opravdu pořádné nesmysly a kraviny.
V BF4 mám nahráno přes 300 hodin a nikdy mi hra nespadla, netcode je už přes 2 měsíce naprosto parádní a žádné jiné problémy nevidím. -
:D překvápko ... *7*
-
Je treba ovsem pripodotknout, ze to bylo "zadarmo" ... anzto bylo trebas si nejdriv nainstalovat jisty sajrajt ... ktery netreba jmenovat ...
-
Jiste a ta outofsync destrukce co tam je od BF3 se vyresi telepatii => hraci si budou telepaticky rikat, jestli tam ta zed je a muzou se zabit nebo tam neni a nemuzou ...
-
Je sice pravda, že CoD1 jsem začal hrát hlavně díky kampani. První, co jsem z něj viděl (u kamaráda) byla scéna při překročení Volhy v bitvě u Stalingradu. A to mě dost nadchlo. Teprve později jsem se dopracoval k MP. Ale to je můj soukromý dojem. Jinak bych neřekl, že bylo CoD někdy primárně SP hrou. Spíš naopak.
-
Ty by ses spis mel jit lecit, protoze neco tak zabugovanyho si muze pochvalovat leda chorej mozek.