Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spíše dobrých her ;)
  • Ano, protože se u her dokáži bavit a ne jen na ně pořád plivat tak to musí být trolling.....
  • slaby trolling ako tie nove betlfildy
  • Já call of duty moc nehrál, ale vím, že v době kdy vyšel, to jsem byl ve třeťáku, tak to spolužáci ze třídy pařily na multiplayer jak divý a to že to mělo dobře udělanou kampaň neznamená že MP tam byl jako přítěžek, to je blbost, call of duty cílil od začátku na MP, to jen na konzole to zkrouhli na 8 hráčů a taky se v tý době na to ztrhla kritika. Jasně že BF singl neměl, CoD chtěl přilákat nové hráče tak musel nabídnout něco navíc ve formě kampaně, ale znám asi jenom 2 lidi včetně mě co hráli CoD jen singl, jinak všichni paří MP
  • Koupeno v digital deluxe edici. Bfka mě baví, u každého dílu jsem strávil desítky až stovky hodin, takže to považuji za mnohem lepší investici, než sp hry za 50 euro a na jedno až dvě odpoledne.

U hry se bavím, stejně jako moji přátelé, hrajeme většinou večer po práci a je to fajn oddych. Netřeba pořád plivat a házet špínu na něco co dobře funguje. Beta byla naprosto bezchybná, stejně jako je už dnes BF4 po všech těch opravách.

Mezi arkádovými fpsky se těžko hledá něco lepšího. Bfko nebo CoD podle chuti. Žádné velké změny nechci, hra baví a to je hlavní.
  • Stejně jako serie cod, stejně jako assassins creed, need for speed a další úspěšné serie, které vydělávají šílené prachy. Udivující, že to tady pořád někoho překvapuje.
  • A ostatní miliony hráčů jsou neskuteční hráči, protože parta nerdíků pořád žije v historii a u 10 let starýh her.
  • No jelikož je počet hráčů bfka od vydání bad company 2 5krát větší než všechny předešlé staré díly dohromady, tak je celkem jasné co hráči chtějí.
  • BF byl (kdysi davno) o velkych mapach se spoustou taktickych moznosti, kde melo smysl snazit se udrzet checkpoint, kde byla technika ... a kde jedina bitka mohla trvat i desitky minut. Pak z toho udelali COD... s trapne nascriptovanou singl kampani a zoufalyma pidimapama, kde nejde o nic jinyho, nez nekam rychle dobehnout, jednou vystrelit a chcipnout.
  • JJ to je čecháčkům podobné. Co je úspěšné, vydělává miliardy a denně baví miliony lidí posledních několik let (at je to CoD nebo BFko), tak tady se bude pořád dokola plivat a urážet.
  • Zkus si BF4 zahrát místo mletí kravin. BF4 je momentálně již ve skvělém stavu a to asi od dubna, naprostá většina problémů je odstraněna, plynulost mnohonásobně lepší a hra se hraje perfektně a současný stav hry převyšuje všechny ostatní podobné akrády na trhu.

Místo plivání si to raději zahraj.
  • A to jako proc? Kdyz si to ti stejni tupci pobezi koupit?
  • Komunita nikoho nezajímá, pár stovek nerdíků co chtějí HC oldschool hru oproti milionům,kteří chtějí popcorn a mainstream. Kdo myslíš, že vyhraje u vydavatele a tvůrců? To co jim vydělá největší prachy. Arkády a CoD styl holt poslední léta běží, i přes každoroční vydávání obou sérií stále vydělávají šílené prachy a stále to jsou nejhranější hry ve své kategorii. Doduk toto bude pokračovat, tak není co měnit a klidně můžeme mít dalších 10 bf a cod dílů ve stejném duchu.
  • To mas hodne chorou pamet ... prvni CODy byly temer vyhradne o singlu a MP tam byl jen takovej pritezek aby se nereklo. Zato BF vubec singl nemel, respektive si moh hrat MP mapy proti botum.
  • Není na tom nic světoborného a můžu ti jmenovat dalších 10 herních sériíí co nás takhle masírují novým dílem každý rok. Ted překvapení pro tebe - jsou to ty nejprodávanější a nejhranější hry. Jenom naprostý blázen by je přestal vydávat tak často, když to vydělává takové prachy a hraje to tolik lidí.
  • Pro někoho skončila, pro jiné (většinu podle počtu hráčů) zase začala od Bad Company 2.
  • Asi tak, obě hry vždy byly primárně MP orientované. United Offensive se hrálo ve velkém v mp, singláč byl na 3 hodiny.
  • Call of duty čistě singleplayer? Tak to tě musím zklamat - máš blbou paměť
  • RangerCZ
    Pamatuju si ty doby, kdy byl Battlefield čistě multiplayer záležitost a Call of duty zas čistě singleplayer záležitost.
  • jackherrer
    aha. já si pamatuju jen horsta a gábi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit