Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z bety Battlefield Hardline naznačují, že jde o převlečený Battlefield 4
9.7.2014 | Daniel Kremser
109 příspěvků
-
Uz dnes si muzete tento naprosto originalni a uzasny masterpiece predobjednat za pouhych 80 euro! Ale to zdaleka neni vse, pokud vyhodite sve penize do 20 minut, dostanete 3 zlate battlepacky zcela zdarma! Vy jeste vahate?
-
-
Oh, Horste. Taková úžasná nabídka, to snad ani nemůže být pravda.
-
-
Ale vskutku Pepi! A to jsem se ještě nezmínil o užásné službě Premium, kterou by si naši diváci rozhodně měli pořídit také. Do hry vám sice přidá věci, které mají být součástí základního produktu, ale lepší je to získat za dalších 60 euro než vůbec, nemám snad pravdu?
-
-
Samozřejmě, a proto milí hráči z celého světa neváhejte a předobjednávejte ihned! A jako bonus navíc za dalších 20€ přidáme balíček oblečků pro vaši postavu. A to se vyplatí!!!
(btw. ja myslel že asistenka byla Gábi nebo fakt Pepi? Už nevím) -
-
Pepi byl asistent, takový ten kulaťoučký :D
-
-
aha. já si pamatuju jen horsta a gábi
-
-
-
-
-
-
Aha, takze vlastne ve skutecnosti BF3 akorat si budem hrat na zlodeje a na policajty, jo? Mimochodem, policejni stit melo uz CSko 1.6.
-
"Šokující" zjištění Games.cz Battlefield (EA a chudáci pod bičem z DICE) již tři hry používá stejný engine, zvuky, zbraně, modely a dokonce i bugy. Zajímalo by mně proč za tenhle patetický resking požadují peníze jak za plnou hru. Doufám že se této šaškárny prodá žalostně málo aby EA musela přehodnotit svojí strategii a možná nechá DICE dost času pracovat aby udělali ten pravý Battlefield co si komunita zaslouží a přestali CODifikovat sérii.
-
-
Komunita nikoho nezajímá, pár stovek nerdíků co chtějí HC oldschool hru oproti milionům,kteří chtějí popcorn a mainstream. Kdo myslíš, že vyhraje u vydavatele a tvůrců? To co jim vydělá největší prachy. Arkády a CoD styl holt poslední léta běží, i přes každoroční vydávání obou sérií stále vydělávají šílené prachy a stále to jsou nejhranější hry ve své kategorii. Doduk toto bude pokračovat, tak není co měnit a klidně můžeme mít dalších 10 bf a cod dílů ve stejném duchu.
-
-
takhle si predstavuju peklo
-
-
-
Tohle by měli prodávat v teleshoppingu.
-
-
Tyhle příspěvky už jsou trapné a ohrané. Najdi si něco lepšího.
-
-
Mohl bych tu psát dál, jak je hra špatná, ale proč bych to psal. To je to, co si snad všichni myslíme. (?)
Nebo si to alespoň můžeme přečíst v článku, když si to nemyslíme.
Chci jen krátce poukázat na to směšné masivní kupování něčeho zabugovaného, co tady navíc už dávno bylo. Hra se sice ještě neprodává, ale i tak mám takové špatné tušení, že tohle si nejeden hráč koupí.
Dát hru do teleshoppingu by bylo správné zařazení tohohle produktu.
-
-
-
tyhle trippleA hry jsou takovy sracky,ze uz me ani nebavi to tady porad opakovat,ale nemuzu si pomoct...to muze rok co rok kupovat jen uplnej keket v americe/britanii,nikde jinde se to nasteti zase tak dobre neprodava
-
Betu sem nehrál ale na to abych poznal že se jedná o MP BF4 nedbale převlečený do policejního hávu to nebylo ani třeba. Kdyby pojali policejní tématiku aspoň trochu vážně a rozhodli se nám nabídnout něco ve stylu SWAT nadšeně bych tleskal ale tento paskvil ve stylu jak pejsek s kočičkou pekli dort si můžou strčit tam kde slunce nesvítí.
-
Hrajte Insurgency - BF uz je trash pro deti.
-
-
Ale ho*no. Nejlepší taktickou střílečkou zůstává Contra.
Ale kašlete na všechny tyhle hovadiny. Hrajte Maria - nejlepší z nejlepších. A to zcela vážně! Divím se, že vám to ještě nedošlo. -
-
nevím jestli je Contra nejlepší, ale z 2D stříleček jednoznačně ano(pro mě Contra Force), ale taktická... no jak se to vezme, je fakt že musíš hodně uskakovat
-
-
-
"..že dokonce i v betě je Hardline v mnohem lepší kondici než Battlefied 4..."
Upřímě , mě BETA BF4 fungovala o dost líp, než plná verze 3 měsíce po vydání. -
Betu som hral a po celu dobu som mal pocit ze hram daky (skomoleny) mod do BF 4.
Osobne velke sklamanie a to niesom BF hater, kedze vlasnim az na BF 2142 uplne vsetky diely :D -
-
Tak to je zrovna škoda. 2142 ačkoliv to byl odklon hodně od standartu série nebyla to vůbec špatná hra.
-
-
Škoda že už to nikdo nehraje, nejsou servery a neudělali patch, který by hru uspůsobil pro širokoúhle monitory. Jinak bych si to s chutí dal. Ten pocit kráčet v mechovi a kosit pesanty rotákama se nezapomíná.
-
To ze ju nevlasnim a nehraval som, ma iny dovod.
Prave som bol daku dobu v zahranici a nemal som cas hravat :)
A ano pocul som tiez len chvalu od kamaratov co ju hravali.
-
-
-
A on snad opravdu někdo čekal že to bude něco jiného?
Proboha tahle série už je od trojky úplně v prdeli. Na předchozí díly nedám dopustit (hlavně na 2142 kterej je mnoha hráči odsuzován) ale teď už jim nedám ani korunu...