Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z bety Battlefield Hardline naznačují, že jde o převlečený Battlefield 4
9.7.2014 | Daniel Kremser
109 příspěvků
-
Mě na tom prostě vadí ta červená obrazovka po zásahu a nekonečno života.. co Vám ? Jinak to nevypadá zle.
-
Zajímalo b mě jestli autor betu orpavdu hrál, protože srovnávat herní mody Heist a Blood Money s Rush a Conquest je více než odvážné. Nebe a dudy. Nové herní mody jsou jedny z mála opravdu originálních věcí v Hardline a přinášejí svěží vítr právě mezi již ohrané Rush, Conquest, Domination mody.
-
Nasraat, nasraát, ještě jednou nasraat. Ten kdo tohle zhovadilovství podporuje by měl být mučen tak jak to nedělá americká armáda - waterboarding a baterka na obě varle. To samé by měla zažít EA. Byl by aspon nachvíly klid. *4*
-
Pockejte zachvili bude battlefield 2042 II, Kdyz uz zachvili vyjde futuristicky COD tak BF preci nemuze bejt pozadu =D...
Ja uz jenom cekam az se nejakymu z techle dvou kolosu podari tam zakomponovat need for speed a dilo bude dokonano! -
Vážně nechápu, proč se tolik lidí naváží do BF: Hardline, že je neoriginální a předělávka BF4. Mě přišlo mnohem větší nas*ání do ksichtu hráčů vydání BF4, který podle mě má s BF3 MNOOOOHEM víc společného, než 4ka a Hardline.
-
ajé tady to zas přetejká potřebou vymezovat se proti mejnstrýmu jak ucpaný hajzliky na nádraží *1*
-
-
JJ to je čecháčkům podobné. Co je úspěšné, vydělává miliardy a denně baví miliony lidí posledních několik let (at je to CoD nebo BFko), tak tady se bude pořád dokola plivat a urážet.
-
-
podle tvy logiky by sme jako mali gratulovat aj vsetkym vyrobcom kvalitnych polskych potravin a inych smakulad co tlacia same Ecka do potravin pretoze sa to silene predava??
tvoja logika je fakt super. To ze sa nieco predava este vobec nic nevravi o kvalite produktu -> vid svet okolo seba.
-
-