Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koupeno v digital deluxe edici. Bfka mě baví, u každého dílu jsem strávil desítky až stovky hodin, takže to považuji za mnohem lepší investici, než sp hry za 50 euro a na jedno až dvě odpoledne.

U hry se bavím, stejně jako moji přátelé, hrajeme většinou večer po práci a je to fajn oddych. Netřeba pořád plivat a házet špínu na něco co dobře funguje. Beta byla naprosto bezchybná, stejně jako je už dnes BF4 po všech těch opravách.

Mezi arkádovými fpsky se těžko hledá něco lepšího. Bfko nebo CoD podle chuti. Žádné velké změny nechci, hra baví a to je hlavní.
    • slaby trolling ako tie nove betlfildy
      • Ano, protože se u her dokáži bavit a ne jen na ně pořád plivat tak to musí být trolling.....
        • Ty by ses spis mel jit lecit, protoze neco tak zabugovanyho si muze pochvalovat leda chorej mozek.
          • Jaké bugy máš na mysli, prosím řekni mi to. Hardline beta neměla bugy prakticky žádné a současná BF4 verze je taky úplně v pohodě. Obě hry se hrajou naprosto v pohodě. Někteří tady píšou opravdu pořádné nesmysly a kraviny.

V BF4 mám nahráno přes 300 hodin a nikdy mi hra nespadla, netcode je už přes 2 měsíce naprosto parádní a žádné jiné problémy nevidím.
            • Nj, ja netusil ze v bohnicich se lecej uz i slepci ...
  • Shenkster
    :D překvápko ... *7*
  • RangerCZ
    Pamatuju si ty doby, kdy byl Battlefield čistě multiplayer záležitost a Call of duty zas čistě singleplayer záležitost.
    • Magister_Peditum
      Je sice pravda, že CoD1 jsem začal hrát hlavně díky kampani. První, co jsem z něj viděl (u kamaráda) byla scéna při překročení Volhy v bitvě u Stalingradu. A to mě dost nadchlo. Teprve později jsem se dopracoval k MP. Ale to je můj soukromý dojem. Jinak bych neřekl, že bylo CoD někdy primárně SP hrou. Spíš naopak.
      • I kdyby nebyl primárně SP, tak to co napsal je pitomost, páč čistě SP znamená, alespoň pro tu část populace co rozumí formální logice, že tam MP nebyl a z toho se nevykecá a ty dva plusy má od nějakejch tydýtů, za což schytám pár mínusů
    • Call of duty čistě singleplayer? Tak to tě musím zklamat - máš blbou paměť
      • Asi tak, obě hry vždy byly primárně MP orientované. United Offensive se hrálo ve velkém v mp, singláč byl na 3 hodiny.
        • To mas hodne chorou pamet ... prvni CODy byly temer vyhradne o singlu a MP tam byl jen takovej pritezek aby se nereklo. Zato BF vubec singl nemel, respektive si moh hrat MP mapy proti botum.
          • pleteš se, MP prvního CoD se fakt pařil hodně
          • Já call of duty moc nehrál, ale vím, že v době kdy vyšel, to jsem byl ve třeťáku, tak to spolužáci ze třídy pařily na multiplayer jak divý a to že to mělo dobře udělanou kampaň neznamená že MP tam byl jako přítěžek, to je blbost, call of duty cílil od začátku na MP, to jen na konzole to zkrouhli na 8 hráčů a taky se v tý době na to ztrhla kritika. Jasně že BF singl neměl, CoD chtěl přilákat nové hráče tak musel nabídnout něco navíc ve formě kampaně, ale znám asi jenom 2 lidi včetně mě co hráli CoD jen singl, jinak všichni paří MP
  • nehral som to ale pevne verim ze tam nie je "riot shield" ako pisu v clanku ale "ballistic shield" s balistickou ochranou
    • Ano, asi máš pravdu a to je ten velký zvrat v hratelnosti, na který všichni čekáme. Děkujeme!
      • Krescz
        ja uz cekam jenom na psa
  • Je tam více novinek než mělo posledních 5 Call of Duty dohromady. Docela by m zajímalo, jak by měla hra vypadat pdole těch co tady piskují jaké je to DLC. A co pak byla BF4 oproti BF3?.......

BF je arkáda, tady je nové prostředí, zajímavá nová tematika (ne pořád zlí číané nebo rusové) a hra funguje parádně. Jestli někdo čekal, že to bude něco extra nového a dosud světa neviděného, tak asi žije ve špatném století.
    • 1. Call of Duty je to poslední, ze kterého by si měli brát příklad.
      2. Jak řekl jeden Youtuber, kdyby měl BF4 podporu modů, tak by Hardline už dávno existoval jako mod. Tohle prostě nemůžou prodávat za 60$.
      3. Já už o BF4 říkal, že to vypadá jak větší DLC ke trojce. DICE se mohli vrátit do 2. světové, která by ve Frostbiteu vypadala úžasně, nebo mohli udělat další Bad Company se zábavným singlem. Ale místo toho přišli s hrou, jejíž největší změnou byl jeden padající mrakodrap.
      BF série je mrtvá. Hradline dokončí, co čtyřka začala, a ze série, která až do BF3 byla jednou z nejlepších multiplayerových akcí se zárukou kvality, zbyde jen další značka zničená chamtivými hovady v EA.
  • Myslí tu ešte niekto pri gameplayi na CSko? *1*
    • ne
  • On je to převlečenej Battlefield?
    http://img.sadistic.pl/pics/cb9173568cae.jpg
  • Na špatném enginu dobrou hru neudělájí i kdyby to celé překopali.
    • Neznám lepší a flexibilnější engine než je Frostbite. Současná verze pro BF4 je parádně optimalizovaná a nabízí podívanou a možnost měnit prostředí jako v žádné jiné hře. Ale ono je IN pořád jenom nadávat co.....
      • To asi znáš jiný frostbite. Source engine je vzor výborné optimalizace. Ne frostbite a rozhodně né něco od EA. U EA je optimalizace sprosté slovo.
      • Vis o tom leda kulovy, ten engine je od trojky porad stejnej a NIKDY poradne nefungoval. Ani nemuze, je to technicky zcela spatne postaveny a EA to moc dobre vi (nebo minimlane jejich vyvojari). Ale proc to menit kdyz to ofce jako ty kupujou i tak.
      • Myslim ze narazel hlavne na network, ktery je teda opravdu brutalni zalezitost. Viz hitboxy a "death shield".
  • Naprosto nesmyslný článek. Co jako pan autor nebo někteří diskutijící čekají? Psát u 10. dílu Bfka, že není super inovativní s milionem novinek je stejně retardované, jako to psát každý rok u Call of duty.

Co čekáte? Serie, které jsou úspěšné, velmi populární, každý rok je hrají miliony lidí a vydělávají šílené peníze se nebudou měnit jenom proto, že si tu pár hloupých čecháčku musí vylít svůj mindrák. Nebude to tak klidně dalších 10 bf dílů nebo Cod dílů, ne dokud to pořád budou nejvydělečnější značky ve světě her. To by mohlo dojít i člověku s pár třídami základní školy - co je úspěšné a vydělává se nemění více jak kosmeticky.

Ale tady je to třeba psát pořád u každého nového bfka a cod že......
  • Je škoda, že to skončilo takhle. Když vyšla BF3, byl tam vidět obrovskej skok od Bad Company 2. Taky ten vývoj trval o hodně dýl. BF3 je do teď výborná jestli ne nejlepší. BF4 taky není špatná, ale už se na ní dost podepsal ten "krátko-mezerovej" systém vydávání. Ale co, nebudeme hodnotit dokud to neni hotový. Třeba to tak hrozný nebude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit