Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skutecni hraci BF zustavaji u BF2...
    • Ti skutečnější v sérii u 1942.
      • IIWW dostanes do BF2 modama. Podstatny je, ze to ma vlastni server a da se to hrat bez ohledu na to, jestli to EA podporuje nebo ne.
        • A ostatní miliony hráčů jsou neskuteční hráči, protože parta nerdíků pořád žije v historii a u 10 let starýh her.
          • Spíše dobrých her ;)
  • Naznačujú? je to prachsprosté dlc do BF4 za ktoré si nechaju zaplatit plnu cenu a verim tomu, že ešte aj za Premium.... ked BF tak až 5 diel
    • Gambit92
      Když už BF tak druhý díl
  • BF3 me minulo, takze sem si to chtel vynahradit na BF4, svuj ucel to splnilo (pote, co se dostalo do hratelne verze, takze cca mesic zpatky :D) a mel sem tu "cest" si zahrat i tuhle smakuladu .. za cenu dlc, skvěla koupe, ale platit za za BF4.2 palku ala 1700 (ps4) a pak jeste predstava toho, ze pokud chcete full obsah, zaplatit dalsich (hadam, jako u Bf4) 1300 za stupidni premium je celkem siln kafíčko... rozhodne by to nebyla koupe hodna ceny.. jen dalsi meziclanek a zpusob jak pozdimat co nejvic penez...
    • BF3 byl nedavno zdarma... a musim rict, ze je lepsi nez 4
      • Je treba ovsem pripodotknout, ze to bylo "zadarmo" ... anzto bylo trebas si nejdriv nainstalovat jisty sajrajt ... ktery netreba jmenovat ...
        • Origin je naprosto v pohode, skoro bych řekl lepší než Steam, který pořád funguje všelijak :/
          • On asi myslel PunkBuster :/
      • Prasaak
        To si nemyslím:)
      • tj taková drobnost o které se tady na games ani neobtěžovali zmínit *13*
        • Bylo to tu asi 2x v bleskovkach, sam jsem to tam psal a pak v ruznych komentarich ke clancich =/
  • Jaaaaaj, to je s**cka. Musim rict, ze BF rada me bavila vzdycky, kdyz na PC vyslo bad company 2, stouplo u mne BF jeste o rad vys, ale trojka byla posledni co jsem koupil. Ta mne jeste bavila. Na 4ku sem rezignoval, ale tohle? To je neco. Nikdo po nem defakto nestrili, vypada to jako by to natocil Misa Bayu. Achievementy tam litaj za kazdej kill. Tak to uz asi neni pro mne...
  • To je ale prekvapeni :-) co jinyho by to asi tak mohlo bejt ? ze.
  • Spratekk
    Jsem v šoku *8*
  • hovoril som to uz od prveho gameplayu..
  • Ne, ne, ne a... Ne. 100% funkční BF4? Gratuluju, jste výjimka potvrzující pravidlo neschopnosti samotných autorů zprovoznit 2 (?) roky starou hru. Jak potom může jiné studio se stejnou technologií něco zvládnout lépe? Jde to proti veškeré logice. Battlelog jsme si všichni vyzkoušeli, nějaká beta nebude ospravedlňovat jeho otravnost, až zbytečnost. Darovanému koni na rakovinou prolezlé tělo nekoukej? Ok, natřeme ho na zdravo a dáme mu cenovku 69.99. Tato značka už ode mě nevymámí ani korunu, když si ze mě takto okatě dělají takovou (_._)... *12*
    • Nový Battlefieldy maj potenciál, kterýho ale bohužel nikdy nedosáhnou, protože hru zavřeli mod komunitě která by z toho mohla udělat tu hru po který všichni toužíme. Jenže EA nechce, abysme příštích 6 let hráli modovaný BF4 s realism modem, novejma zbraněma, mapama a vozidlama od komunity zadarmo, ale abysme si za rok dva koupili Battlefield 5 a na to říkám "jděte se vycpat"
  • oktavius66
    V recenzi se píše že se vývojáři stále opakují a BF vypadá jako předešlý díl. Ale u COD to vůbec nevadí že ne ? BF se od 3 dílu nezměnil. Dobře beru. Už si toho lidi všimli u BF4, že je téměř stejná jako 3 akorát na lepším Enginu. COD se nezměnilo už od doby 4 dílu a zjistilo se to až u neuvěřitelného 10 dílu, kdy se už konečně v článcích objevilo: Už to začíná být stejné jako předešlé díly.
    Ale zase na druhou stranu jsem rád, že jsem si BF4 nepořídil. Když jsem furt od lidí slyšel, že je to nedodělané, že to padá a jiné problémy, tak jsem dal od toho ruce pryč, protože jsem na toto přímo alergický. Ale v HARDLINE jsem se dostal do Closed Bety ( poprvé v životě aspoň do nějaké ) a mohu říct, že se mi to hrálo celkem v pohodě. Nenudil jsem se, akční jako vždy. Takže jsem byl jakž takž spokojen. Horší to bylo se spoluprací hráčů. Hodně se prezentovala spolupráce, ale tady hrajete skoro sám za sebe ( hráči- co chceme ) . Asi jsem jediný, ale u HARDLINE mě opravdu láká Singleplayer. A pokud to na tom pracují kluci z Visceral, tak bych tomu i naději dal.
    • Probléme je, že tu máme další kopírku CoD akorát s trochu pokročilejším (a dost chybovým) enginem. Měli se držet svého stylu a neměli se přibližovat CoD.

Jestli se těšíš na SP, jde vidět, že si se nepoučil z předchozích dílů. Je jedno, kdo na tom dělá. Jsem přesvědčený, že SP bude opět velmi špatný. K tomu BF by neměl být o SP ale výhradně o MP. Zařazení SP do BF série považuju za chybu, ačkoli jim to nejspíše vydělává, ale podle mě se to podepisuje na kvalitě hry obecně.
      • BF byl (kdysi davno) o velkych mapach se spoustou taktickych moznosti, kde melo smysl snazit se udrzet checkpoint, kde byla technika ... a kde jedina bitka mohla trvat i desitky minut. Pak z toho udelali COD... s trapne nascriptovanou singl kampani a zoufalyma pidimapama, kde nejde o nic jinyho, nez nekam rychle dobehnout, jednou vystrelit a chcipnout.
  • destrukce budov, to bolo reciii pred vydanim BF3.... boze, klamstva ako od politikov. Najlepsia destrukcia bola v Bad Company 2, sice naskriptovana ale BF3 ani BF4 sa na to nechytaju. BF seria skoncila Battlefield 2-kou. BFBC bolo mile rozlucenie so seriou.
    • Pro někoho skončila, pro jiné (většinu podle počtu hráčů) zase začala od Bad Company 2.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit