Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uz dnes si muzete tento naprosto originalni a uzasny masterpiece predobjednat za pouhych 80 euro! Ale to zdaleka neni vse, pokud vyhodite sve penize do 20 minut, dostanete 3 zlate battlepacky zcela zdarma! Vy jeste vahate?
  • http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/210/119/9b3.png
  • To je ale prekvapeni :-) co jinyho by to asi tak mohlo bejt ? ze.
  • tyhle trippleA hry jsou takovy sracky,ze uz me ani nebavi to tady porad opakovat,ale nemuzu si pomoct...to muze rok co rok kupovat jen uplnej keket v americe/britanii,nikde jinde se to nasteti zase tak dobre neprodava
  • Škoda že už to nikdo nehraje, nejsou servery a neudělali patch, který by hru uspůsobil pro širokoúhle monitory. Jinak bych si to s chutí dal. Ten pocit kráčet v mechovi a kosit pesanty rotákama se nezapomíná.
  • "..že dokonce i v betě je Hardline v mnohem lepší kondici než Battlefied 4..."
    Upřímě , mě BETA BF4 fungovala o dost líp, než plná verze 3 měsíce po vydání.
  • Myslim ze narazel hlavne na network, ktery je teda opravdu brutalni zalezitost. Viz hitboxy a "death shield".
  • Aha, takze vlastne ve skutecnosti BF3 akorat si budem hrat na zlodeje a na policajty, jo? Mimochodem, policejni stit melo uz CSko 1.6.
  • Vážně nechápu, proč se tolik lidí naváží do BF: Hardline, že je neoriginální a předělávka BF4. Mě přišlo mnohem větší nas*ání do ksichtu hráčů vydání BF4, který podle mě má s BF3 MNOOOOHEM víc společného, než 4ka a Hardline.
  • Mohl bych tu psát dál, jak je hra špatná, ale proč bych to psal. To je to, co si snad všichni myslíme. (?)
    Nebo si to alespoň můžeme přečíst v článku, když si to nemyslíme.

Chci jen krátce poukázat na to směšné masivní kupování něčeho zabugovaného, co tady navíc už dávno bylo. Hra se sice ještě neprodává, ale i tak mám takové špatné tušení, že tohle si nejeden hráč koupí.

Dát hru do teleshoppingu by bylo správné zařazení tohohle produktu.
  • 1. Call of Duty je to poslední, ze kterého by si měli brát příklad.
    2. Jak řekl jeden Youtuber, kdyby měl BF4 podporu modů, tak by Hardline už dávno existoval jako mod. Tohle prostě nemůžou prodávat za 60$.
    3. Já už o BF4 říkal, že to vypadá jak větší DLC ke trojce. DICE se mohli vrátit do 2. světové, která by ve Frostbiteu vypadala úžasně, nebo mohli udělat další Bad Company se zábavným singlem. Ale místo toho přišli s hrou, jejíž největší změnou byl jeden padající mrakodrap.
    BF série je mrtvá. Hradline dokončí, co čtyřka začala, a ze série, která až do BF3 byla jednou z nejlepších multiplayerových akcí se zárukou kvality, zbyde jen další značka zničená chamtivými hovady v EA.
  • Zajímalo b mě jestli autor betu orpavdu hrál, protože srovnávat herní mody Heist a Blood Money s Rush a Conquest je více než odvážné. Nebe a dudy. Nové herní mody jsou jedny z mála opravdu originálních věcí v Hardline a přinášejí svěží vítr právě mezi již ohrané Rush, Conquest, Domination mody.
  • Mě na tom prostě vadí ta červená obrazovka po zásahu a nekonečno života.. co Vám ? Jinak to nevypadá zle.
  • Naprosto nesmyslný článek. Co jako pan autor nebo někteří diskutijící čekají? Psát u 10. dílu Bfka, že není super inovativní s milionem novinek je stejně retardované, jako to psát každý rok u Call of duty.

Co čekáte? Serie, které jsou úspěšné, velmi populární, každý rok je hrají miliony lidí a vydělávají šílené peníze se nebudou měnit jenom proto, že si tu pár hloupých čecháčku musí vylít svůj mindrák. Nebude to tak klidně dalších 10 bf dílů nebo Cod dílů, ne dokud to pořád budou nejvydělečnější značky ve světě her. To by mohlo dojít i člověku s pár třídami základní školy - co je úspěšné a vydělává se nemění více jak kosmeticky.

Ale tady je to třeba psát pořád u každého nového bfka a cod že......
  • Tyhle příspěvky už jsou trapné a ohrané. Najdi si něco lepšího.
  • Tohle by měli prodávat v teleshoppingu.
  • Neznám lepší a flexibilnější engine než je Frostbite. Současná verze pro BF4 je parádně optimalizovaná a nabízí podívanou a možnost měnit prostředí jako v žádné jiné hře. Ale ono je IN pořád jenom nadávat co.....
  • Gambit92
    Když už BF tak druhý díl
  • Na špatném enginu dobrou hru neudělájí i kdyby to celé překopali.
  • Je tam více novinek než mělo posledních 5 Call of Duty dohromady. Docela by m zajímalo, jak by měla hra vypadat pdole těch co tady piskují jaké je to DLC. A co pak byla BF4 oproti BF3?.......

BF je arkáda, tady je nové prostředí, zajímavá nová tematika (ne pořád zlí číané nebo rusové) a hra funguje parádně. Jestli někdo čekal, že to bude něco extra nového a dosud světa neviděného, tak asi žije ve špatném století.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit