Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z dema The Last of Us - houbíci umí vyděsit!
17.5.2013 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
Předemnou se neskryješ!!! SHODAN
-
Kolik těch typickejch konzolovejch hovadin jsi hral? Youtube se nepočítá...
-
to zas bude typicka konzolova hovadina chcete ho chytit pod krk rychle mackejte tlacitko chcete ho uskrtit mackejte dve tlacitka chcete ho podriznout opakovane mackejte jine tlacitko KRAVINA
-
Asi se chceš do těch časů vrátit že :) podle tvého komentáře to tak vypadá :)
-
ty voe to je nařez
-
Ja to tu mojí učim už nějakej čas a nic, trucuje. Umí akorát: Zůstaň!
-
Stejně jako Bluray? *2* Musíš to tam...zasunout
-
Jak se tam dávají ty DVDčka?
-
Tak jsem to našel na originálky.cz za 1900 i s poštovným!
-
Tak jedna bílá 500GB PS3 mi od pátku říká "pane" a jeden kus Joel edice bude v červnu taky. *1* Bring it on!
-
Jo, za 17 kil bych to bral taky...
-
Jrc , a s moji 15% slevičkou je to i za hodně slušnou cenu *5*
-
Kde jsi to předobjednal? Na xzone mají jenom obyčejnou hru se svým kalendářem. Já chci Ellie edici!!! *9*
-
Joel Edici mám už měsíc předobjednanou :) a jak to dění kolem the last of us sleduji mám chuť si předobjednat i Ellie edici *3* akorát nejsem tak prachatej abych tak vyhazoval peníze
-
Pokud ma tunel vic chodeb je to porad jenom tunel. Kdyz navstivis bludiste pak je taky pocit svobody falesny byt muze mit i vice vychodu.
Ale v pripade pribehu je to ve hrach momentalne asi jediny realizovatelny zpusob. Ja mel na mysli spise moznosti pohybu a rozhodovani. Je bohuzel malo her ktere dokazi otevrenym prostorem dat pocit volnosti. Tim netvrdim ze by tak mely vypadat vsechny. Zkratka nekomu prekazkova draha mezi mantinely byt je jakkoliv rozvetvena nebude vyhovovat. A proto vyhlasovat takovou hru za bez diskuze nejlepsi je hloupost. To je vsechno co jsem chtel rict. -
Taky bych chtěl mít takový starosti:).,Njn dětství..
-
Btw.
Škoda, že podobných her nejde měnit / není kamera jako u FPS. Mám rád podobné žánry ale často mně vadí "cheat" kdy postava je pod oknem a já díky kameře vidím, co se děje venku anebo za rohem. Anebo kdyby kamera koukala tam co hlava.
Pak by to bylo o napínavé. Vykouknou a riskovat, že mi někdo ustřelí hlavu? Anebo se na to vykašlat, ale zase něco možná přehlédnu. -
S tou leností souhlasím, na konzoli je opravdu skvělé, že nutí aby borci makali a vymysleli jak to pojede na té krabici. kde je pořád stejný HW .
Zase za to nemůže PC, ale hloupost lidí co hry vytváří. Když nejsou schopní lenost přemoci, tak to je špatné. Když se spokojí s tím, že to nějak bude to je taky špatné. -
Ještě jednou Díky vám všem za hafec informací..!
Myslím, že to prozatím na PS3 zkusím s tím gamepadem, třebas se to při hrách na přesnost nakonec poddá... -
heavy rain je tunel? ja neviem, asi je to nejake semanticke nedorozumenie, ale pod tunelom rozumiem v prvom rade cisto linearny herny pribeh bez vetvenia. heavy rain sice bol v zasade interaktivny film, no pribeh predsa zdaleka nebol linearny...