Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z dema The Last of Us - houbíci umí vyděsit!
17.5.2013 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
Tak dobre kdyz to rikas je teda nejlepsi.
-
Jasně, že bude nejlepší. Tohle neni žádnej šrot od EA, Cryteku nebo Ubisoftu *3* .
-
Já myslel, že s koupí PS3 ještě počkám, až po vydání PS4 ještě víc padne cena, ale tyhle články mi zrovna nepomáhají v tom, abych to vydržel...
-
Přesně tak ! Toto bude pecka mezi peckami. Doufám že to dostane 10/10 jinak sešlu ty jejich "houbíky" na recenzenty ! *3*
-
nj konec roku uz je skoro tady a hra ktera se ejste neprodava je nejlepsi .
-
Ježíš Uncharted je povinnost ! Naughty Dog umí. Je to pro mě nejlepší trilogie hry ! Snad bude na PS4 čtvrtý díl, protože já se už nemohu PS4 dočkat... *14*
-
Nejlepší hra roku, napříč všemi platformami...bez debat.
-
hah si mi slinu vypudil :D ja mám voči naughty dog ešte riadne resty, nehral som totižto ani jeden uncharted ... a mám silné nutkanie si to zahrať no musím najprv dokončiť školu a pak sa na to vrhnem :D
-
bude demo ke stazeni aj kdo nema predobjednavku a kdy?hm
-
PS3 jsem dal pro dohrání pár her tátovi do obýváku, kde pravidelně hraje svoje Just Cause 2. 14. června si PS3 beru zpět a těším se na skvělý zážitky s touhle peckou. *1*
-
Myslim si, ze po vydani se budem jeste vsichni (krom novinaru) divit co vse ta hra umí, a na to se už nemužu dočkat... Samotnej "opuštěnej" svět se mi líbí a těším se až to tam prolezu. Jsem taky rád za brutální (nebo to aspon tak vypada) hand-to-hand boj a ne ty dosavadni boje jak z filmu z 80. let ve vetsine her... Jednoduse receno, doufam ze z toho budu stejne paf jako jsem byl po prvnim dohrani Uncharted 2 *2*
Mimochodem neni v nadpisu nějak moc "í"? -už ne *4*