Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z dema The Last of Us - houbíci umí vyděsit!
17.5.2013 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
Nevyplatí se to. V tom mi můžeš plně věřit ! Pokud chceš hrát s touto hračkou tak to ta hra musí podporovat. Což skoro žádná neumí... :/
-
Hele,tento problem jsem mel taky,tak jsem si koupil tu nahrazku mysi fragFx a s nadsenim jsem to zapojil do ps3,ale radost se nekonala mys ma velkou odezvu a neda se nastavit citlivost.Tohle nema s mysi u pc nic spolecneho.Upozornuji te neudelj stejnou chybu jako ja.
Za tyden jsem to musel vratit proto ze to bylo jeste horsi nez s obycejnym origo ovladacem. -
No myslím že ne. Vím že druhý díl jde sehnat s polskými titulky, ale česky asi ne... Konec konců, k čemu je internet ? *3*
-
Díky za reakci a informace. *3*
-
Jsou všechny Uncharted v češtině jako 3. díl? (...kterej naštěstí mám a dohrál jsem ho)
-
Jen doplním jak jsem se dostal k výše sepsanému dotazu - visací video z The Last of Us mne drobet vyděsilo tou obtížností trefit se do nabíhajících houbíků, natož trefit napoprvé headshot.
Možná i proto, že krom hraní na PC dělám spoustu let v CADech a 3D SW a moje ruka vylepšná o myš se tak stala jediným pro mne myslitelným nástrojem pro podobná přesná nastavení pohledů a nejefektivnější pohyb v modelech.
T9m pádem bych pro budoucí PS3 exkluzivitky, které chci dohnat, rád použil to nej řešení a zrovna thumbstick na gamepadu se mi pro přesné míření (zbraň nebo jen pohled směrující pohyb či skok) jeví jako omezující ne-li frustrující... -
presne tak isto ako ty som uvažoval aj ja, eagle eye som si kúpil hneď ako som si kúpil ps3, ja jednoducho s gamepadom neviem hrať ... majú aj celkom dobrý intuitívny software a dá sa väčšina konzolových hier pekne nastaviť, len si treba zvyknúť.
Proste si najprv nakonfiguruješ, ktoré klávesy chceš načo používať uložíš si to do pamäte eagle eye a pak zapojíš cez usb do ps3 a ideš, väčšinu som nemal problém, celé red dead redemption a resistance 1 a 2 som tak prešiel, používal som myšku logitech G500 a na fóre penguinunited.com je aj hodne veľa profilov pre presné nakalibrovanie senzitivity pre jednotlivé hry a pre konkrétne myšky.
Frag fx som neskúšal, tam ti neviem poradiť. -
jasně přidejte si mě jestli chcete... *3* Můj nick je: shotgunerman64
Já vím je to blbý, ale v té době mě nic nenapadlo *15* . -
Nějaké konkrétní příklady her, které na tom jsou v tomto směru špatně?
Pro mě stále zůstává hlavní platforma PC a tak mi jde tedy opravdu o těch "pár her" určených pouze na konzole či přímo PS3, ono jich za ty roky tedy není zrovna málo. -
Pridejte si me taky panove, hilts663 (akorat ted nehraju, zkouskove :D)
-
Jsem psal, že bych to čekal u PC, kde se to děje díky možnosti nastavení atd..
Ale u konzole, kde je stejný HW a hry se na to dělají stejné, tak bych tohle nečekal.
Většinou to bylo a je tak, že zapnu hraji a nic neřeším.
Bohužel propad fps je konzoli více vidět, když to jede na hranici kdy to člověk lehce pozná.
Jestli máš 60 anebo 40 FPS... To často lidi nepoznají. -
I na PC mám stále pár herních restů, takže si říkám, že mě nic do té konzole netlačí a ty hry si na ni zahraji prostě "někdy" v budoucnu a vyplatí se tak počkat... jenže s každým takovýmhle titulem je sakra těžší odolat :))
-
Co jsem občas hrál na PS3 tak to nemá smysl. Hry jsou dělané na gamepad a RTS tam moc není. Vlastně žádnou neznám a v hry pro konzole nesleduji.
Možná pro mulťák :) Jestli to nějaká pomůže aby jsi byl COD mistr to fakt nevím.
Na PC tak stačí normální myš a jde to dobře do nějaké úrovně. -
xDDD Jako by tohle nebylo na pc hmm ruzne fps hmmm , ze secky hry drzi 60 zeji atd.
Nebo ces aby kazda hra vypadala stejne ? -
Složité na porovnání, když nebude na všech platformách. Pak by to šlo porovnat lépe.
-
Já bych konzoli klidně koupil ,ale štve mně tam, hodně her tam jede a vypadá různě. Tohle bych zrovna čekal u PC a ne u konzole. Jedna hra jede v jiném rozlišení a druhá zase v jiném. Některé mají problém s FPS atd..
Kdyby fotbal a basket a některé závodní hry nebyli na PC tak byl měl asi konzoli již doma :)
Ale pro pár her včetně této hry to asi nemá smysl. -
Jsem asi stará konzerva, ale radši bych na své plánované PS3 používal na akce vyžadující přesnost - míření, rozhlížení apod. - myš a klávesnici bo nějaký derivát.
A tak se ptám publika nejpovolanějšího - používá někdo z vás něco jako "FragFX Shark v2013"? http://www.splitfish.com/index.php/en/products/fragfx-shark-ps3-v2013
Nebo případně adaptér "Eagle Eye Converter 3.0 for PS3" http://www.penguinunitedstore.com/products/Eagle-Eye-Converter-for-Playstation-3.html
Má cenu vůbec o těchto věcech pro budoucí PS3 uvažovat, když mi můj současný gamepad vyhovuje jen na arkády a jiné hopsání? Má někdo s těmi ovladači zkušenost?
Díky za info. -
ja ti verím kamaráde, len volného času nemám momentálne na rozdávanie skoro vôbec :D
len tak mimochodom môžem si ťa pridať na psn? by sme prípadne mohli zahrať uncharted 3 multiplayer niekedy -
viem v akom psychickom rozpoložení momentálne asi si :D tiež som váhal hodne dlho nad kúpou ps3 ale minulé leto som ho kúpil hlavne kvôli uncharted :D a čo čert nechcel tak som sa uncharted ešte ani nedotkol ... ale zato som prešiel zo dva krát red dead redemption aj s datadiskom a resistance 1 a 2 :D