Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z filmu - Warcraft: První střet
8.6.2016 | Redakce Games.cz
161 příspěvků
-
Pozeram, že tu sa zase hodnoti podla traileru, GGG si tu otvara svoju špinavu hubu, a mne sa otvara nožik vo vrecku...hatujem takychto haterov, čo zistili, že maju ochlpenie v rozkroku, hned sa považuju za dospelych a idu všetko kritizovať...hlavne že ma Bíbera ako avatara, myslim že Kačer Donald by bol vhodnejši...navyše konzolista...ťažky pacient...
BTW film bol drahy, tzn určeny na komerčne učely, umenie hladajte niekde inde.
Ja som už sice na taketo kusy pristary, ale decka si pridu na svoje...chystame sa do kina...som na to zvedavy.
Hobit...tak ten sa mi VELMI pačil, pretože to bol Tolkien, velmi dobre spracovany Tolkien, a deti by som na to rozhodne NEZOBRAL !! -
-
To je hodně smutný jestli to, že nějaký film nestojí ani za 150 korun za lístek, omlouvá fakt, že se do něj vrazili majlant.
A to, že si myslíš, že Hobit film má cokoliv společného s původním dílem... Kdyby byl J.R.R.Tolkien naživu, ten kýč by nikdy nevyšel. V podstatě vzali Hobita, ořezali jakoukoliv duchaplnost a narvali to Holywoodským klišé. Takže z unikátního románu udělali podprůměrný film, když nebudeš brát v potaz předlohu a původní myšlenku knihy. -
-
Rozpravaj mi, či ma, alebo nema film niečo spoločne s predlohou, ktoru som min 5x čital...
proste niektorym luďom nevyhovieš a hate je v mode, ty by si to natočil asi ako argentinsku telenovelu OMG.
Čo sa tyka tych 150kč za listok, u teba su to určite vyhodene peniaze... -
-
Opravdu 5x? Tý jo. To mě určitě můžeš odkázat, kde přesně najdu tu nekonečnou řežbu tam a zase zpátky a mezidruhovou romanci. Já to četl jen dvakrát, takže mi to asi mohlo nějak uniknout.
Docela zásadní rozdíl bych osobě vyděl už jenom v tom, že Hobit byl psaný jako dílo, co se zapíše do dějin fantasy literatury a natočený stím aby jenom vydělal hromadu prachů a pak se propadl do zapomění jako Béčková fantasy mlátička. -
-
Ja mam Tolkiena velmi rad, ale že ho ty považuješ za Ješiša Krista, je čisto tvoj mentalny problem.
Kniha bola krasna, filmova trilogia vinikajuca, hodna literarnej predlohy...mne osobne tam nič nechybalo ...viac nemam k tomu čo dodať. Čus -
-
Smutný
-
-
-
-
blbost, Hobit - kniha je pohadka pro deti, tak ji Tolkien psal a je zbytecne v tom hledat nejakou extra hloubku. A co se tyka Tolkiena samotneho, tak ten doufal, ze se jeho knihy a svet stanou predlohou pro dalsi spisovatele, kteri budou prispivat svymi pribehy. Takze silne pochybuju, ze by byl nejak nestastny z filmu, spis by byl rad.
-
-
Pohádka to určitě byla, přesto bych to neházel do stejného pytle s ostatními dětskou literaturou. V Tolkienově podání to bylo minimálně tak 15+ a navíc to bylo napsané tak, že to mohl hezky navázat Pán Prstenu.
A je sice pravda, že chtěl aby na to spisovatelé navazovali, ale zároveň byl velice kritický a víceméně si představoval, že to převezme někdo C.S.Lewisova kalibru. A absolutně nesnášel, když mu někdo sahal na jeho vlastní dílo. V herním pravěku někdo vydal textové RPG podle Hobita (nebo Pána prstenů, už si nejsem jistý) a Tolkien tu hru zavrhl s tím že i těch pár možností voleb co jsi tam měl narušoval "perfektně vytvořený svět" co on stvořil. Jinak sama hra nebyla na dobové standardy vůbec špatná.
-
-
-
-
Nemohu souhlasit, film včera v předpremiéře a naopak předčil očekávání... Bohužel co čekat od "hodnotitelů", kteří nemají k Warcraftu vztah - je to patrné hlavně ze souvětí, kde komentují "špatnou zbroj", to je ale vtip? Zbroje vypadaji přesně tak, jak jsou ve WC postaveny a pokud by vypadaly jako v Pánovi prstenu, byla by to urážka... A tak bych mohl pokračovat. Netvrdím, že je to dokonalý film ale rozhodně to není ostuda a pod 80% si to nezaslouží. A teď hurá do mně :)
-
-
Ok tak teda do tebe, kvalitni film, dobre zahrany dobre dialogy atd ma bavit i nefanousky daneho tematu a nic o spatne zbroji jsem nenasel jen tonze vypada lacine z cehoz usuzuji ze vypada lacine i na wc a dala se udelat lepe a rozhodne lepe neznamena do stylu pana prstenu. Promin ale spise dam prednost objektivite od nefanouska warcraftu nez od fanouska, proste si myslim ze kvalitu filmu zhodnoti objektivneni nez fanousek ktery tomu spise prida.
-
Stylizace je ok, ale prostě komiksový vzhled brnění na živých lidech vypadá v lepším případě jako nějaký cosplay festival.
-
-
Rozumím tvému názoru, ale Warcraft není Pán prstenu a jeho podstata je "prostě animovaná" a dle mě brnění skutečně vypadá jako brnění ze hry a tak to má být... Jistě ale každý může mít svůj názor, za mně ale film dopadl o hodně lépe, než jsem čekal a těším se na další díl.
-
-
Já ale proti tomu brnění nic nemám. Problém je až to, že do tohoto stylizovaného světa narvali normální živé lidi, kteří tam jsou jednoduše jako pěst na oko.
-
-
a kdo mel hrat jako lidi? jak jinak nez jako lidi meli vypadat?
-
-
meli vypadat jako lidi ze cinematicu, jednoduche.
-
Že to hrajou lidi je správné. Chvílema i orkové vypadali opravdu jak živý, protože ta animace je naprosto úžásná. Když jsem poprvé spatřil Guldana, tak mi spadla čelist. Každopádně je pravda, že některé postavy by měl hrát úplně jiný typ herce a 3 sekundy ve kterých byl záběr na elfy bych raději vyškrtl... Jinak si myslím že vážně pohoda.
-
tak stím souhlasím od začátku že to měli udělat alá CGI Blizzard
-
Měli to celé udělat animované. Ve hře mají lidi jinou tělesnou konstituci, takže ty obří nárameníky, meče atd, nevypadají tak srandovně.
-
-
-
-
-
-
Flim pouze pro fanoušky Warcraftu/blizzardu.Kinematografifie průměru utopená v rozpočtu,že by kačer skrblík záviděl.Samozřejmě se mu dostává velké pozornosti.Něco podobného se dělo u premiery starwars a jaký brak se ztoho vyklubal.Hlavně,že Pavel všechny pobízel at na to do jdeme bez ohledu na jestli to bude či nebude propadák