Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z filmu - Warcraft: První střet
8.6.2016 | Redakce Games.cz
161 příspěvků
-
Klasicky Kviteckov jako WoW. Proti tomu nemam namitek. Ale zpracovani ILM nedotahli a jsou tam nepripustne kontrasty. Viz. fyzika/uveritelnost(orcske polystyrenove zbrane, velmi nepodarene davove sceny s vizualem traileru z prvnich dilu Diabla a Warcraftu). Taha to za oci az moc.
A do toho samosebou zhovadily lore, ktery zacal kopirovanim Warhammeru a skocil ve zmeti nevkusu. Blizzardi orc je zkratka nepovedena freakshow ... -
Až som bol prekvapený aké slabučké to bolo. Príbeh plytký, herecké výkony boli na úrovni nejakého slabého seriálu, efekty nič extra.....nechápem že si Blizzard dovolil splodiť niečo takéto. Oproti novým Marvel filmom je toto snáď len zlý ftip.
-
-
Jen prosím nezmiňuj Marvel *11*
-
-
Ja si myslím, že môžeme považovať za úspech už len to, že ten film skončil viac menej priemerne, jemne nadpriemerne :) to znamená, že nie zle, a to sa počíta :)
-
komentare typu kdo nestravil ve wow x hodin tak tomu nebude fandit co to ti lidi neustale melou ? tohle je film podle warcraftu na podle wow 1 si o tom neco zjistim pak melu hovadiny :) za me velmi dobry film !
-
Musí to napravit dalšími díly a ty musí mít lepší hodnocení, aby usedli po boku ostatních troj-médiových top ság. Tedy kvalitní knížky, filmy a hry. I když vždycky je jedna z nich super a ta třetí průměr. Harry pokulhává na hrách, stejně tak LOTR. Neřekl bych že by se to Blizzardu podařilo, aby měl na stejné úrovni (ve vlastním universu, ne vzhledem k LOTR, HP...) jak hru tak knihy a film(y).
-
-
Warcraft knizky jsou takovy prumer. A u LOTRa jsou nejlepsi hry Bitvy o Stredozem, coz jsou vyborne RTS na upravenem enginu z CaC Generals.
-
-
Takže klasika pro fanboje Warcraftu špatné a pro ostatní stravitelnej film.
-
Mohu říct pouze jednu věc.
Tech 123 minut života mi už nikdo nevrátí a následky se budou vytrácet ještě dlouhé týdny *8* -
Hodně slabý film, nejde ani tak o to jestli je to kopie Warcraftu nebo není, nebo podle knížek, prostě film jako takový je o ničem, dialogy, scénář, přeskakování děje, rádoby vtípky, trapná Garona která z ničeho nic je po boku krále :))), a říká svoje názory králům a generálům, snad nejhorší byly scény větších bojů kde orkové byly jak mouchy a najednou neměli sílu, Lothar říkal že silou orka neporazíš a pak bojovali vojáci jeden na jednoho a pohodička, kdyby půlka armády neodešla do Stormwindu přes portál tak orkové nemají šanci,,, atd atd to bych psal dlouho...
Nejde o to jestli jsem fanoušek nebo ne, ale film je o ničem... počítačové animace super ale jako hráče pc her mně to nemůže překvapit, myslím jako pěkná budova, kolem stromy a nebe atd ... -
Těžký průměr. Ale na druhou stranu jako úvodní film bych to viděl tak na 45% :p
-
Jako neznalce předlohy se mi to celkem líbilo, i když teda asi herecké výkony žádná hitparáda a že by se Orci chtěli spojit s lidmy to mi taky nepříjde uplně nej řešení a asi by ve finále až tak moc nechtěli (či lidi s orky) Ty boje mi přišli taky poněkud komornější například Hobit byl tak o minimálně 2třídy víš.
Suma sumárům to ani tak moc špatné nebylo a je už ted jisté že to bude minmálně tak trilogie ( viz první střet) Dal bych za efekty a především Orky tak 80% (do kina zas asi ne)
Je to ale asi hlavně proto že neznám Lore, a tudíš jsem nezaujatý divák byl. Proto mi to nepřišlo, špatné ano hloupé zdlouhavější scény tam byli ale vyloženě zas tak hrozné to nebylo.