Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z filmu - Warcraft: První střet
8.6.2016 | Redakce Games.cz
161 příspěvků
-
Film mě jako fandu Warcraftu unesl. Drží se hodně předlohy a těch pár změn je příjemných a hodí se, protože by nebyl čas vysvětlit některé posunky :-) Já si to užil, ale chtělo by to pro neznalého diváka ještě tak hodinku a půl navíc, aby tam postavy nedělali věci, které neznalý nemůže chápat. Bojové scény jsou skvělé.
-
Přežil jsem dvojku želv, takže se Warcraftu nebojím. 2D verze s titulkama snad bude v pohodě.
-
-
Originální znění je boží a užiješ si film o 180% víc než špatnej cze dub.
Vážně tady český znění u orků je doopravdy smutný... -
-
Jako chodit na filmy s dz dabingem je debilita nejvetsiho kalibru... takovy nechutnosti, to radsi trhat nehty klestema.
-
-
Já jsem proti CZ dabingu. Ale moc vyskakovat si nemůžu. Ve městě nemáme žádný multikino a orignální znění s titulkama dávaj u nás akorát v úterky večer od 20:00. A i to je úspěch, zavedl to novej šéf kina. Vzhledem k tomu, že dělám v non-stop provozu 12hodinové šichty a startujeme v 8/20 hod, tak holt někdy musím jít i na 3D s dabingem. To je kolikrát solidní horror *9*
-
-
-
-
Nazdar.... zkusím se tady zeptat....
kde a jak by šel sehnat, stáhnout, klidně i koupit warcraft 1 a 2.... tak abych si je nejlíp v češtině mohl zahrát na mým současným PC- čili win 8,1...?
díky za případný odpovědi.... -
-
http://en.war2.ru/
server, kde i stáhneš w2. Co já vím, jediný server kde se ještě hraje (dlouho jsem se starým accountem na battlenet nevlezl a sami se tím na stránkách chlubí. Ani nevím zda původní battlenet není již dááávno zrušen). -
-
Jo a nevím, zda je tam kampaň.
-
-
No tak stáhnout určitě z torrentů, koupit se už IMHO nedá, možná jedině z bazaru staré instalačky.
Češtinu sice seženeš, ale nevím jak je to s verzema, Warcraft 2 doporučuju Battle.NET edici, ta funguje i na moderních systémech, WC1 fakt netuším.
Pokud to ale chceš hrát jen kvůli příběhu, tak na to se vyser, protože ty hry příběh nemají.
Příběh prvních dvou WC je popsán v knihách:
Zrod Hordy (Prequel k WC1)
Vládce Tirisfalu (WC1)
Příliv temonty (WC2)
Za temným portálem (WC2: Datadisk)
Zrod Hordy je pak pro film retconován knihou Warcraft: Durotan The Movie Prequel, která ale nevyšla česky a asi ani nevyjde. -
-
díky za shrnutí... pamatuju si, že jsem W1 a 2 nějak tak hrával, ale to jsem byl dost malej, měli jsme to asi stejně anglicky a ten příběh jsem vůbec nevnímal, nevěděl o co tam vůbec šlo.... a docela by mě to zajímalo.... hlavně ten příběh, ale docela bych si to i prošel a zahrál znovu ty hry... ale nejvíc mi šlo asi o ten příběh, aby byl člověk v obraze trochu....
o knihách vím, že jsou, stejně jako jsem koukal, že jsou knihy i k starcraftu.... u starcraftu jsem o nich docela přemejšlel, časem, že bych je přečetl.... tak možná se časem rozhoupu i k těm knihám warcraft....
ale docela škoda, že tyhle starý hry nepředělávají nějak, aby byly v pohodě pro windovsy nový.... někde jsme takhle narazily na starý Lost Vikings.... předělaný prostě jen tak, že je člověk spustil přímo ze složky v PC a fungovali.... žádný instalace atd... prostě spustit a valí to.... :-)
a né jen tyhle warcrafty, dovedu si představit spousty takovejchdle starších her, který bych si pamatuju, že sem hrával a klidně bych si je zahrál znova.... -
-
Blizzard chystá předělávky starých her pro Battle.NET, první by měl být HD rerelease WC3, a možná přijdou i starší.
Třeba SC a Diablo 2 jsou na battle.netu ke koupi, takže bych ten WC2 čekal taky. -
-
Tes... díky za odkaz, zkusím to... ale s tím DOSboxem nemám žádnou zkušenost.... brácha přes to možná někdy něco zkoušel hrát, právě taky nějaký starší hry.... tak třeba bude vědět... zkusíme a uvidíme...
czlukas: tak snad.... bylo by to skvělý....
-
-
Tady mas funkcni warcraft :
https://uloz.to/xsNsqJbD/warcraft-orcs-humans-for-windows-xp-vista-7-8-and-later-rar
Jenm pokud budes mit problem s rychlosti mysi,klavesnice uprav cycly:
play.conf cpu cast : cycles 50 000 nebo jine cislo , me funguje 50 000.
Akorat 1 a 2 jsou strasn lehke strategie , ale hraje se to dobre.
-
-
Však Warcraft Durotan oficiální prequel k filmu česky vyšla a mám ji doma už přečtenou.
-
-
Aha tak sorry za dezinformaci, to si možná koupím :)
Jde o to, že Fantom print vydává knihy z dvou a více letým spožděním a od Cataclysm dál snad už ani nic nevydal. Ale tak na prequelu k filmu asi vydělají daleko víc.
-
-
-
-
Pocity zo včerajšej predpremiéry ešte nechám doznieť. Orkovia boli naozaj super, ľuďia už trocha pomenej - s tým by som súhlasil. Čo ma avšak zamrzelo bol zmenený dej oproti knižnej predlohe *9* Príbeh Medivha a Durotana podľa knihy by bol asi lepší. Ale to je len môj názor, možno to bolo ťažko vsunuteľné do scenára. Ale jednoznačne verím v dvojku, pretože tá by mala byť ešte viac dynamickejšia s viacerými zaujímavými postavami *4* Teda hádam to bude skôr ako 9 rokov *15*
-
Nejhorší film co jsem doposud viděl. Rozmazané scény přechodu kamer, hloupé dialogy, zabery na bitvy pomalu s havlova kosmického teleskopu. Jediné pozitivni je, že jsem dostal CDkey na hru.
-
-
jestli ten cdkey byl na wow tak tos moc nedostal kdyz je to free do 20 lvl
-
-
Do lvl 20 máš free trial, ale pak si hru musíš koupit. Tuším že kolem 1700 to vycházelo loni když jsem jí kupoval.
-
-
1700? A to jsi vzal kde? Já kupoval za 5 euro bez panda. A teď stojí 20 euro včetně posledního datadisku+měsíc předplatné.
-
1700? to si vzal kde boha jeho. Základní hru to jest Battlechest která v sobě jen tak mimochodem dneska už obsahuje všechny vydané datadisky (není potřeba nic dokupovat) seženeš do tří stovek... plus tam je 30 dni hracího času zdarma.
-
-
Tak asi tam bude i ten 30 denní předplacenej čas... Ale to nevim jiste.
-
-
-
No nevim, strihem me ten W pripominal Enderovu hru, chteli nacpat spoustu deje do pouhych 2 hodin. Taky ten film mi pripada jako dlouhy trailer na serii (stejne jako 7. SW). Efekty vyborne (hlavne magie), skutecni herci vs CGI byly hrozne okati. Jsou tam i nejake nesmysly v deji (to ale nechci spoilovat). Hlavne jsem tam cekam nejakou poradnou bitvu, ale nejdelsi mela jen 5 min. Finalni souboj taky nic moc. Prachy si to na sebe urcite vydela, proste nadprumerne fantasy. 70%
-
-
Warcraft film je dle mě o třídu lepší než nové StarWars (což byl prachprostý recyklát minulých dílů). Warcraft je (taktéž) pěkně technicky proveden, zahrát a zobrazuje přesně to, co bych čekal (dle herních zkušeností).
-
-
To ano, SW predvedly jen stare postavy a nove efekty, ten W bych tedy prirovnal spise k Hobitovy.
-
-
-
http://wowfan.tiscali.cz/novinky/warcraft-film-v-cine-trha-film-rekordy/1/
-
Tohle je recenze jak víno. Velmi brutální hra Warcraft :D
https://www.novinky.cz/kultura/405996-stejny-pribeh-jeste-vic-hnusnych-potvor-pocitacova-hra-warcraft-ma-ve-filmu-podtitul-prvni-stret.html -
-
Schytává to tam pěkně v té diskusi, amatérka.
-
-
Jak to bývá - pár fanboys je pevně přesvědčeno, že pokud člověk snad nehrál hru, nemá právo hodnotit film. Přitom má-li se jednat o dobrý film, měly by tam být věci dostatečně objasněné i bez znalosti hry - což vypadá, že asi zrovna nebyly.
Jediná a pravá oprávněnost hodnotit film Warcraft® dle fanouška herní série Warcraft®:
1) Znalost přesné specifikace státního zřízení přítomných státních útvarů.
2) Jasná příslušnost jedince Hordě či Alianci. Nezávislí se nepočítají.
3) Znalost veškerých knih doprovázejících herní sérii Warcraft®.
A tak dále a tak dále. -
to spis vypada jak vyrocni slet fanboyu
-
-
-
Plytvanie potenciálom
Škoda no...
"Odpad"
Blizzard is DEAD -
-
Náklady < Výdělek =>
dead
-
-
no nevím, přijde mi, že jste to zbytečně strhali. na moviezone se to klukům líbilo, i Hladovi trochu