Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z filmu - Warcraft: První střet
8.6.2016 | Redakce Games.cz
161 příspěvků
-
táák ako som písal onehdá..:D..žívý herci nestíhali digitálnym.:D...čo už no...neostalo penazí na poriadnu výpravu ...všetko shltol digitáál.:D..mali to natočit bez živých hercov a bolo by to monumentálne!!! *5*
-
po těch trailerech bylo jasne že to bude přinejlepším pruměr
-
Film se mi moc líbil, ale jak už zde bylo řečeno, chtělo by to film víc natáhnout, což by možná, i když spíš ne, mohlo vyřešit tu strohost lidských rolí.
-
Na to, že skoro vôbec nepoznám pozadie, hral som len Warcraft 3, tak celkom fajn. Len mi niektoré scény prišli dosť skratkovité, chcelo by to väčšiu stopáž. NIektorí sa sťažovali na ľudské postavy, no mne až tak hrozné neprišli i keď je pravda že orkovia hrali lepšie :)
-
-
Tak to já zase pozadie poznám, když ho vidím. Některá jsou velká, některá malá, některá pevná a některá rozblemcaná.
-
-
5/10 či 8/10 to je každého osobný názor. Mňa skôr zaujíma koľko film zarobí v USA a koľko celosvetovo. Podľa toho uvidíme či bude dvojka a aký bude mať rozpočet. Myslím si, že séria má na to aby mala ďalšie a aj kvalitnejšie diely. Držím palce. Aspoň si latku nastavili nižšie a bude ľahšie ju prekonať napr. v ďalšom diely.
-
Necitelny format clanku.
-
-
Hnus, ze pry nejlepsi stranka o hrach u nas. A jeste reklama pred videem i pres Adblock, to se musi hodne snazit. *15*
-
to by mě zajímalo, jak to myslíš.
Pro mě skvělý formát článku.
-
-
Ja ako niekto, kto nehral v podstate žiadnu Warcraft hru (trochu jednotku či dvojku), tak som bol spokojný s filmom.. taká dobrá 6 (alebo slabá 7).. prvá asi polhodina bola pre mňa úplne mätúca, každá scéna nová postava, nové mená, nové príbehové linky, žiadny kľud pre ľudí ako ja aby sa v tom mohli zorientovať a vžiť sa s postavami.. proste chaos a tie scény boli otrasne postrihané.. potom sa to chvalabohu ustálilo a dobré efekty, dobré bitky, dobrá hudba, niektoré dobré herecké výkony a niektoré zaujímavé postavy postačilo nato, aby som v tejto sérii videl potenciál.. ale skoro každá jedna ľudská postava mi bola ukradená a ak niekto z nich zomrel, nič to vo mne nevyvolalo.. zato orkovia boli oveľa zaujímavejší a lepšie aj zahratí a napísaní.. takže podľa mňa sa oplatí vidieť tento film, neľutujem peniaze ale isto je toto film skôr, ktorí poteší fanúšikov hier ako niekoho ako mňa, ktorí v podstate nevie nič o svete, v ktorom sa hry odohrávajú
-
No asi takhle, kolik je filmů podle her co se podařily?
Když nepočítám že RE byl dobrej jen kvůli zadku Milly Jovovich tak naprosto žádnej.
Jestli je Warcraft obyčejnej nadprůměr a není to mega super velkofilm co tutově vyhraje Oskara, tak je to pořád dost velký úspěch.
Mohlo to dopadnout jako třeba Far Cry *16* -
-
Za mě ještě první Mortal Kombat, to sem jako malej žral *14*
-
-
Tak se na to podívej jako velkej... *13*
-
-
Nový Tron nebyl špatný.
-
-
To ale není podle hry
-
-
Jeden. Prvni Silent Hill :-)
-
-
Minimálně dva, postal je taky super, i když se hrou toho moc společného nemá, jediný film, který se Uwemu povedl
-
-
Jo budou to dva, jenže kolik jich bylo špatných? To budou desítky.
Dosud se mi chce zvracet ze Super Mario Bros a to jsem to viděl před dávnou dobou v předaleké galaxii. -
-
špatný nepočítám, když ohlásí film podle hry tak můžeš s téměř stoprocentní jistotou dopředu předpokládat, že to bude odpad, to samé platí o hře podle filmu, pokud se nejedná o lego adaptaci, které jsou sice na jedno brdo, ale mají jisté kvality. Jakožto fandu maria mě film neurazil, to je tak ulítlá ptákovina, že jsem se u ní docela bavil i když je to podle předlohy úplně mimo mísu, nechtěl bych se dívat na film o týpkovi, který by celou dobu lezl trubkama a skákal na želvy, leda by z toho udělali splatter jako dorkly:
https://www.youtube.com/watch?v=QgACcUDttQ0
-
-
-
Zrovna jsem to chtěl říct. Nezatracoval bych ani herní téma, ani snahu něco natočit. Vždycky může bejt něco, co se prostě povede... *3*
-
-
-
jak vypada 3D? bylo to natoceno ve 3D nbo jen dodatecne dopocitane?
-
-
Dodatecne.
-
-
tok to je HNUS*11* škoda, že to neudělali komplet ve 3D jako CGI ke hře *10*
-
-
"komplet ve 3D jako CGI ke hre" ? :D tak to jo, zatim nejlepsi dneska
-
-
co na tom nechápeš že by film nehráli herci, ale by la to jen rendrovaná CGI grafika vypočítaná přímo pro 3D stereoskopické kino? ono dopočítané 3D je stejně "super" jako stereo nahrané jedním mikrofonem *11*
-
-
A ten čas a finance na to jim dá kdo? Víš jakou práci jim dá blbej tří minutovej trailer na WoWko? =D
-
-
-
-
-
-
No právě jsem přišel z před premiéry a musím říct, že jsem z toho dost rozpačitý. Film to špatný není, ale předlohu pojímá dost volně (převážně kniha Poslední Strážce) většina dějově důležitých momentů je hodně pozměněná a to bohužel dost často k horšímu. Navíc jsem z filmu pojal dojem že pokud se bude filmové universum nadále rozrůstat pak asi dojde ke kompletnímu remaku časové osy... abych naznačil co myslím bez spoilerů tak to například vypadá že bude pouze jedna invaze orků , nikoliv dvě jako v herním a knižním universu.
-
-
A víš, že knihy jsou neoficiální?:)
-
-
No to je mi tedy novinka a dost bych se divil vzhledem k tomu že používají oficiální trademark. Nemluvě o tom že ty rozdíly tam jsou nejen oproti knize ale i hrám. Napsal bych nějaký příklady, ale nechci tu dělat spoilery pro lidi co na to třeba ještě půjdou.
-
-
Jo zě to není jak Poslední Strážcem to fakt zklamali. čekal jsem super sobouje Kadgar(kdy se stane starým) a Lothara proti Medivovy a oni ho proste rozplacly hliněným šutrem. (ani nebylo vysvětleno proč Mediv je zlej jenom proste že je FEL). města byla fajn Ironforge věrna kopie Stromwind taky, dokonce i hospudku v Goldshire udělají jako ze hry, ale proč daly dalaran do vzduchu to fakt nechapu.
-