Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • není to film pro ty co znaji lore doslova a zaroven to nic nerene lidem co nemaj sajnu ze nejakej waecraft hra je. kazdopadne pro me co precetl par komixu a hral vsechny hry atd.. Mi to ujasnilo par veci proc a jak. A popravde az po filmu sem pochopil FEL
    Za mé jako poloznalce WC 5/5
  • magoři jste se všici dívali na webrip ne co dali na film watch že všici říkáte že tam jsou špatné efetky a špatná kvalita zajděte si do kina a nečumte na web rip a budete mít s toho lepší pocit
  • Nevím kterej trotl měl nastarosti cz dabing ale totálně to postal, jak člověk co sleduje filmy normálně v angličtině musím řict že tenhle film má ten nejhorší dabing co sem kdy slyšel ,půlka dialogů vůbec nesedí s originálem jak guldan nazačátku otevírá dark portál jeho dialog v čestině je totálně směšný (a ten jeho hlásek lol) dokonce tam místo jeho posledního slova (all of the HORDE) dali jen jakýsi skřek, prostě totálně odfláklé , ti co ten dabing dělali by měli být okamžite propuštěni a nikdy nedělat na dabingu znova. po 10minutach sem ten fiml musel vypnout a vrátit se k originálu v angličtině.
    A ten rozhovor mezi Durotanem a Drakkou ROFLMAO prostě hnus.

DOPORUČUJI sledovat pouze v angličtině s titulky !!!!!!!!!!!!!!!
  • Mart9
    Jestli to zklamalo Adama, tak absolutně nemá cenu se na to koukat.
  • oin.odin
    osobne sa mi ten film moc nepáčil za mňa mal 5-5.5 z 10 ... ale zase som si po jeho zhliadnutí začal čítať históriu sveta warcraftu (myslím ako fiktívneho sveta Azaroth či ako sa to ta planéta / vesmír / whatever vola)
  • Chudák Ragnar a to se mi ve Vikingzích tak líbyl. Skoro se bojim abych si ho nezkazil WOWkem.
    • to není wowko ale warcraft a to je rozdíll magors
  • Film mi prisel jako klasické B. Zadny slavny herec, místy slabsi CGI. Děj asi nikdo ani nečekal.
    I kreslená Zootopia mi přišla lepší. Možna se měli na herce uplně vyprdnout a udělat to komplet render. Herci byli velice slabí.
    • CGI ti přišlo slabší? :DDD Jestli ten film něco drželo nahoře, tak to bylo hodně kvalitní CGI a dobár hudba.. Nevím teda na co si koukal a kde si viděl lepší CGI, ale klidně pověz
  • Prostě se neubráním srovnání s LotR, tady Warcraft propadá na celé čáře, ať už to porovnávám s jakýmkoli dílem (samozřejmě je ale také otázkou rozpočtu). Co podle mě nejvíce sráží film, jsou ale neskutečně amatérské herecké výkony. Travis Fimmel a Ben Foster se sice snaží, ale minimálně druhý jmenovaný má rozhodně na víc. No a pak je tu Dominic Cooper, snad to nejhorší, co mohlo film potkat. Paula Patton má rozhodně šmrnc i ve svých 40, ale tady to byla také spíše nouze s bídou. Gryf parádní, exteriéry také, efekty zj. u magie nádhera, chyběla mi nějaká epická bitva popř. souboj (neřekl bych, že tam je alespoň jediný, který má šťávu, jak tvrdí kluci v článku). Ve stylu csfd 2,5/5. A ještě varováním přes strašlivým dabingem !!!
  • Myslím si, že na jedné straně se najdou nekritičtí fandové warcraftu, kteří nebudou tolerovat kritiku, protože všechno na filmu je skvělé a na druhé straně se určitě najdou hateři, kteří to už pošlou do háje jen kvůli tomu jak je to moc nerealistické a barevné, ale to je prostě warcraft.
    Myslím si, že člověk, který zná to lore, postavy tak bude mít přirozeně výhodu oproti člověku, který o Warcraftu neslyšel, protože si doplní chybějící informace, které si člověk neznalý lore nemůže doplnit, ale zase na druhou stranu může člověk se znalostí lore očekávat A a ono se objeví B nebo C a může v tom mít guláš nebo zklamání.
    Takže rozhodně neplatí, že člověk nepolíbený světem Warcraft nemá právo hodnotit, tvůrci to udělali tak, aby ten film byl pro všechny, jinak by to ani nebylo možné vydat.
    Film má jednu velkou slabinu a to je, hodně příběhu v krátké době, takže některé věci byli pozměněné a některé se ani neobjevili, dvě hodiny je prostě málo na odvyprávění takového příběhu.
    Myslím, že brutální většina fanoušků Warcraftu bude nadšená a něco málo nových tváří si zkusí to WoW nebo Warcraft 1,2,3 zahrát a třeba se taky stanou fanoušky.
    Podle mě je škoda, že se tvůrci rozhodli oddělit warcraft filmy tím, že mu udělali samotné universum, je to pro mě zklamání, ale pochopitelné jelikož přepisovat 20 let staré lore umí snad jen Disney (Star Wars)
    Já jsem šťastný, že jsme se konečně dočkali filmu a věřím, že se v blízké době dočkáme pokračování.
    Nechci tomu dávat nějakou finální známku, protože bych byl určitě ovlivněn tím, že jsem fanoušek Warcraftu, ale rozhodně doporučují ten film shlédnout, blizzard málo kdy udělá něco nekvalitního.
    • Ten film je primárně pro hráče nebo bývalé hráče, kteří to budou hodnotit hlavně podle toho co znají (příběh, postavy, lokace a vlastní herní zážitky), pak je tu ta sekundární skupina, kteří o tom neví vůbec nic nebo jen velmi málo a ti budou film hodnotit především podle těch tradičních věcí, včetně i toho příběhu a to pro ty neznalé může být i velké kritérium k udělení menšího hodnocení, protože jak jsem říkal, nejde nacpat celý příběh do dvou hodin a člověk, co to nezná může mít v mnoha věcech chaos. Takže tady hlavně budou pramenit ty diametrální rozdílí hodnocení, hráč dá 80-90% a nehráč 40-50%. (Tím nechci paušalizovat, rozhodně budou výjimky, je to jen snaha na odpověď, proč se hodnocení tak moc liší)
    • sugyn
      Musim podotknout, ze film je az skoro nevhodny pro lidi co neznaji Warcraft. Spousta veci se tam nevysvetluje je to toceny vylozene pro fanousky. Aspon takovy pocit jsem z toho odnesl ja.

Ze zajimavych postav muzu vyzdvihnout Medivh a to je vse. Naopak o Garone si myslim, ze asi bude bipolarni.

Graficky se mne to libilo, srdce zaplesalo radosti kdyz jsem uvidel Stormwind, Goldshire atd. Spelly taky hezky udelany, vyhradu mam ke svitivim ocim magu, na druhou stranu jejich "pokriky" pri kouzleni krasne sedly do filmu a atmosfery.

Bohuzel film hodne rychle ztratil tempo a ve druhe polovine to bylo uz i utrpeni sledovat. Nicmene nazor jsem si na to udelal asi nasledujici. Lepsi to videt jednou v kine a potom nikdy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit