Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Masarykuv okruh je udelan cely odznova, nema nic poslecneho s verzi v GTR2 a je udelan maximalne presne, vcetne negativnich odklonu v nekterych zatackach.
  • Ja od SHIFTu uz moc necekam, koupil jsem si prvni dil a z ovladani a chovani aut me presla po case chut ho dal hrat. Dve hodiny jsem nastavoval volant aby se dalo auto trochu rozumne ovladat ale stejne si litalo ze strany na stranu a nedalo se udrzet rovne ( jakozto i ve videu cili tady zadna zmena ), mam nahrano spoustu hodin jak v rF, LFS atd a naposled i GT5 a to co predvedl SHIFT byla hruza. Fyziku samozrejmne porovnat nejde nehral jsem a vim ze SHITF byl arkadovy a vic sem od nej necekal ale ani tak necekam od SHIFT 2 protoze EA si nedovoli hodit na trh hru jen pro HC hrace z toho by nemeli tolik penez. BTW proc je ten Nordscheifle 2x tak siroky ? Jestli je tak verohodne udelany i Masarykuv okruh tak to potes prdel.
  • O GRIDu 2 se ví jen to že je ve vývoji, to je vše..

A co se týče Shiftu a volantu. Shift neni hra pro lidi kteří hrají simulátory, tzn. cílová skupina většinou volant nemá a mimoto nemůžeš dělat hru jen na volnat.. Problém Shiftu (1) je že když máš volant tak auto zatáčí normálně, jenže na šipkách je to omezený a tudíž se auta stávaj prakticky neovladatelný, naopak na volantu je úplně primitivní...
  • A tys sedel? Protoze dobra ctvrtina z naseho tymu zkusenosti s realnyma zavodnima autama ma. At uz jen jako pasazer, nebo i dokonce jako pilot. K tomu minimalne polovina tymu jsou lidi, co delali serii GTR a GTLegends a jsou to blazni do aut.
  • Budu Shift 2 sledovat, jak si povede. Podle me se vyplati investovat svuj cas na pokracovani Shiftu, nez na dalsi ptakovinu, jakou byl novy Hot Pursuit. PR kecy o nejrealistictejsim simulatoru NIKDO, kdo zna treba jen jeden dil ze serie NFS nemuze brat vazne. Takze klidek fanousci ultra-mega-hyper realistych simulatoru jako LFS, rFactor ci jinych her, o kterych jsem v zivote neslysel... Tohle bude hra pro fanousky Gridu ci Dirtu, tedy pro lidi jako ja :-)
  • kuč cele SHIFTY strasna picovina hral sem to na vysteva a otres a reknu vam ze vyrobci asi nikdy nesedely v zavodnim aute je to spis dalsi napul arkadova blbost
  • Mimochodem jeste poznamka pod carou (v recenzi to bude zduraznene), hardwarova narocnost je naprosto stejna jako v pripade jednicky, takze myslim nikdo nemusi mit strach, ze to nerozjede. Ono to graficky taky nevypada o moc jinak, pribylo spis efektu nez detailu.
  • To stim kreslem opravdu neberu jako argument. Kdyby jsi rekl ze to hraje na Microsoft krapu (myslim ten volant) tak bych to bral. To ze to ma na kolenou take ale to ze ma kreslo kolecka je hroznej nesmysl. Sedim na kresle s koleckama a nic me neujizdi a nesoupe se. Takze tady se pletes.
  • Nemusis byt simfanda abys mel specialni sedacku. Staci normalni pevne kreslo z Ikea za par stovek a upravit si to na realny posez. Jako promin ale sedet na koleckove zidli kera se ti soupe a mit volant na kolenou to je fakt sila. Nejhorsi je za takovy pak nejenomze pisou zasveceny komenty o urovni jizdniho modelu ale dokonce recenze. No najdou se i takovy ktery to hodnoti podle gamepadu nebo dokonce klavesnice ze?
    Nic ve zlym ale pokud chci neco hodnotit musim mit pro to hodnoceni podminky. Hodnotici nemusi bejt zrovna zavodnik aby rozeznal jizdni model. Tak daleko jeste fyzika neni. Staci kdyz ma ridicak a neco najezdino. Pocit z ovladani jde rozeznat velice jednoduse. Ale ne tak jak je videt v rohu toho videa. To je jako hodnotit grafiku podle staryho cernobilyho monitoru 640x480.
  • Nedivil, tím, že je to placka, tak se tam ztratíš jedna, dvě.
    Na jednu stranu, jo, taky jsem to jel několikrát ten challenge, ale ne proto, že by mě bavil, ale s pocitem, že mě ta hra přece nemůže porazit. Já už se bavit přestával.
    Vůbec GT5 je strašně divnou hrou. Chybí mi tam nějaké indexování vozů ala Forza. Strašně často se mi stává, že skočím do závodu buď se zbytečně rychlým autem, nebo naopak s hodně pomalým. Koupíš první auto, uděláš pár závodů (strašně lehkých, protože soupeři jezdí zatáčky jak připosr...), pak můžeš do vyšších, jenomže ejhle, zvolit správné auto je o hubu. Navíc hra podporuje to, co dneska všichni - dynamickou obtížnost, což se mi ani trochu nelíbí - když něco poděláš, soupeři na tebe počkají (to u GT nikdy nebylo). Naopak když jedu závod na 4 kola, tak 3 kola zvyšuju náskok na několik sekund a ve 4. se přiřítí někdo, kdo na rovince smaže 4 sekundy jen to hvízdne (kde to nitro vzal, mi není jasné).
    GT5 je super pokud jde o jízdu na čas, ale jak jde o závodění, připadám si, že hra nehraje fairplay a to se mi nelíbí.
  • Shift 1 prekonava GT (nebo Forzu) mozna tak v nejakem tvem vlhkem snu, kamarade :)
  • Jak se to vezme... az v roce 2009 zacaly prvni snahy o SOUBEZNE vydavani ruznych NFS (Shift vs. Nitro), ale rekl bych, ze az s vydanim Hot Pursuit/Shift 2 v kratkem casovem rozmezi na stejnych platformach dochazi k tomu sezeni na dvou zidlich. A zjevne to tak chce EA provozovat i do budoucna (viz ohlaseny projekt od Black Boxu na listopad a opticke oddeleni znacky Shift od NFS).
  • Chci zábavu, tak si nevyberu sterilní GT5. ;-) Dle mě i Shift 1 překonává GT5 ... A realičnost ... nic proti lidičky, ale kdo z vás ví, jak se chová čistý sportovní 750 koňový speciál ??? Tuším, že nikdo .... :-)
  • Men sa pacil jeden koment z inej stranky, v skratke hovoril otom ze v SHifte, sa vlastne zakruta neda normalne prejst a ma pravdu, je jedno ci idete v idealnej stope alebo uplne inde, stale je to otom isto, a este to dementne skakanie hlavi, ktore sa nepodoba vobec na real, je to take COD medzi závodmi. Take nacackane a nic ztoho.
  • Myslis tu druhou topgear challenge s neovladatelnym autem? to bylo peklo no, ale nerekl bych ze to bylo nudne, spis pekne k vzteku, ale bavilo me to :)

Ta prvni challenge tam ma svuj smysl, hezky si tu trat pomalu projedes, prohlidnes a naucis se ji, protoze to stejne jedes vickrat.. divil by ses, kolik lidi se na te trati jinak dokaze ztratit :)
  • Slusnemu chovani te doma jeste nekdo nenaucil koukam. Navic pochybuji ze PC verze pobezi na 30fps. Ale asi bude jen pro deti kdyz to rikas ty musi to tak prece byt.
  • Shift nikdy nemiril proti rfactoru, iracingu, lfs ci necemu takovemu takze na to pozor. Mel by jit proti gt a forze. Coz v prvnim dile rozhodne nedokazal. A pokud se mu jen klepe vice kamera a nic zvlastniho se nemeni tak to asi ani nedokaze na druhy pokus. Ale porad to nic nemeni ze shift chce byt hra tak jako gt nebo forza a ne simulator bez hernich prvku.
  • Takže na vzdory všem skeptikům se je na co těšit. Víc aut a zajímavějších, víc tratí a líp zpracovanejch, vizuální upgrade a normální jízdní model *4* Fascinuje mě, jak každej dávno ví, že PR hemzy EA jsou z velký části snůška reklamních keců, ale stejně pak každej v diskuzi pláče a vyzdvyhuje rFactor. Dobrý, souhlasím, ale ukažte mi někoho, kdo to ještě neví *1*
  • blbecku je to VYMLETA ARKADA na 30fps PRE DETI .. pochopil si.
  • Nevěřím, že to bude realistické. Shift byl propadák a nevím, jestli si mohou troufnout na rfactor. Já jsem tam nikdy nouzi o adrenalin neměl a obešel jsem se bez bluru a dalšíchblbostí. Ve formulích souboje, které trvaly i 5 kol, vždy na centimetry a pokud jste to uměly a chtěli si užít srandy tak jste mohli ještě s formulí vydriftovat ze zatáčky, všechny okruhy a auta světa, na to nemůže mít žádná hra a shift 2 už vůbec

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit