Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: Horizon – Zero Dawn předvádí zajímavý postapokalyptický svět
20.6.2015 | Petr Poláček
58 příspěvků
-
Keď to predvádzali na ps konferencii tak som proste nestíhal žasnúť nad tým celým, vyzerá to fakt fantasticky a kedže to majú na starosti guerilla games, kde killzone 2 a 3 považujem sa technologicky fakt špičkové tituly spolu s shadow fall tak nemám obavy, že aj toto bude vyzerať perfektne, obávam sa však o hernú stránku, dúfam, že sa im to podarí a že to nebude nejaká nudná zlátanina, ktorá doplatí na miešanie herných elementov...dúfam a pevne verím, že to dopadne dobre.
-
Mne se roboti libi....jen dino pusobi zvlastne. Pripomina mi to film 9...o mech. pandulackovi, v postapo svete, kde po valce radily podobni roboti. Namet jako z Terminatora.
-
-
to bude mega ps4 blbost jako blodborne
-
Ta hra vypada opravdu vyborne, pusobi to sveze a cejtim v tom obrovsky potencial.Co me rovnez zaujalo je, ze vyvojari pribrali do tymu nekolik Polaku z CDProject, kteri delali na Zaklinaci 3.
-
-
V CDProjektu makalo hodně lidí. To je velká firma. Tohle nic neznamená.
Něco jako: Najali jsme lidi co makali na Avataru. Nic to neznamená. Důležité je koho najali a jakou bude mít roli.
Pochybuji, že tohle bude něco jiného něž klasická konzolová akce s nějakými prvky. Dohraješ to, zapomeneš co to bylo a za 2 roky zde máš druhý díl....Ale rád si přečtu to absurdní vysvětletní proč jsou věci tak, jak jsou v této hře. -
-
-
Po potvrzeni sberu materialu z robotu to ma v mych ocich jestebliz k Monster Hunter. Jevi se mi to jako zdarila kombinace Monster Hunter a Dragons Dogma a tesim se na to. Zanr scifi mi vyhovuje a primitivni kmeny vs vyspela technologie mi prijde herne neotrela i kdyz obecne nijak vyjimecna. Kdo zna napriklad Neffovo dilo Pan modreho mece?
-
Pro me je tohle nejzajimavejsi hra ze vsech a doufam, ze se podari a bude stat za to. Otevreny svet, takticke souboje s monster hunterovskym pristupem, vcetne sberu materialu a vyvoje zbrani a zbroje, k tomu vyvoj postavy. Skoda toho pribehovejsiho zamereni, bral bych radsi vic sanboxu a kooperativni multiplayer.
-
A je to tedy RPG (větvící se děj, interaktivní dialogy, zkrátka něco jako Witcher či New Vegas), nebo zas další action game with stats ? Nějak jsem se to z článku nedověděl.
-
-
Hele, mínuska a pluska si nechejte od cesty, rád bych také slyšel odpověď na položenou otázku :).
-
-
-
Mnohem lepsi by bylo, kdyby tam byli roboti. To by se dalo ještě nejak pochopit, ze civilizaci preziji roboti. Ale robodinosauri ? Vzdyt to je stupidita na Ntou. Takova blbost muze člověka jen odradit. Pokud se jedna o SP titul, tak ocekavam trochu lepsi pribeh.
-
-
Proc stupidita? Dinosauri tu byli stovky milionu let, byl to velmi uspesny druh. Pokud by se lidske civilizaci vymknul z ruky vyvoj adaptibilnich robotu (je na to jedna krasna povidka, kde se roboti navzajem "poziraji" a s kazdou generaci se vylepsuji pouzitim ziskanych materialu a technologii), tak si lze predstavit, ze prirozene dospeli do podoby dinosauri.
-
-
Jakože dinosauří robot = vrchol robotí evoluce? Lol, tak hlavně si obhájit každou kravinu, jen když je to od Soníka.
Za vrchol robotí evoluce bych považoval něco jako T1000 nebo nanoboty a ne tenhle kýčoidní paskvil pro děcka. Smrdí to blockbusterem na sto honů...
-
-
Jak si ty ku*vy můžou dovolit mít fantazii a nedělat realistické hry!? Vždyť všechny zábavní média musí striktně dodržovat realitu, to jsou tak neskutečné hov*da.
http://vignette2.wikia.nocookie.net/transformers-legends/images/c/c4/Triple-facepalm.jpg/revision/latest?cb=20130815124007 -
-
pretoze dinosaury z masa a kosti niesu predsa dost cool, efektne nevybuchnu, nevypustaju rakety, nepalia laser z oci a nemetaju blesky z prd3le...
btw clovek a dinosaurus spolu je predsa cista realita priamo z jurskeho parku...
-
-
Suchare.
-
-
vyzerá to úžasné...ten boj s robotom prepracovaný ako z Castlevanie. Krásna hudba, zaujímavý svet i pozadie ktoré láka rozpliezť nitky čo sa udialo, čo to je za rasu, perfektné zvieratá a premakaný komplexný boj