Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: Horizon – Zero Dawn předvádí zajímavý postapokalyptický svět
20.6.2015 | Petr Poláček
58 příspěvků
-
njn... je mi to luto ale ti robodinosaury su vazne trápni, nebudi to vobec dojem ze wau ty kks jaka supa.. pripomina mi to crysis 3 len s trapnymi protivnikmi .... :) skoda mno.... fantazia je jedna vec ale toto nie je podla mna trefa do černýho mno.... fakt radsej mohli spravit nejake megazmutovane prerastene zvierata alebo co :) ... ale tak isto si to najde fanusikov :)
-
Žirafa s Enterprise namísto hlavy? Zajímavé *1*
-
Tak původ těch rob zvířat vidím ve vojenských technologiích a bude to pravděpodobně i důvod konce civilizace tak jak ji známe.
-
Lukem lovit robotické dinousaury.... To bude určitě příběhově hluboká hra. O její propracovatnosti a vysvětlení toho světa také nepochybuji...
Natož pak hledat proč to tak je, to člověk určitě zjistí nějakou "zlávštnost" anebo radějí vůbec nic. -
-
lepší si ve hrách na nic nehrát a servírovat tupé béčko než si hrát na rádoby dospělou hru a dopadnout příběhově jako Witcher 3
-
-
Aj si si poplakal, ked Witcher 3 dopadol ako zatial najlepsia hra tohto roka a ziadna konzolova exkluzivita uz ho neprekona?
-
-
Myslim ze zaklinacovy 15 fps a hromadu bugu prekona kde co. Nemluve o hratelnosti, kde treba Bloodborne je propracovanejsi ohledne souboju.
-
-
Nahlášeno. Zloděj nicků...
-
-
Nahlášeno. Tapetář.
-
-
-
Dopadnou skvěle, to je opradu fail....Proto se příběh, svět a další prvky udávají v recenzích jako příklad u Zaklínače 3.
I na tupé bečko to vypadá tupě. To bude spíše C za 1700 Kč. *1* -
-
Pořád lepší než hloupoučký Witcher 3, který si hraje na rádoby promyšlenou hru, přitom je to plytké jako červená knihovna od Danielle Steel.
-
-
Hra nie je hlupa, hlupy si ty, a to je fakt :). Inac by si nenapisal taku koninu. Bez ohladu na moju subjektivitu, alebo tvoju, hra je premyslena az moc (aj pribehovo), a keby si mal precitanu aspon jednu knizku, mozno by si pochopil. A mozno ani nie, pretoze si hlupy. BYE
-
Nahlášeno... Zloděj nicků...
-
-
-
-
-
Only on PS4 *14*
-
-
...a má v logu PC hru *1* Pozer s topinkovačem...
-
-
Tjn, Q3Arena only on PS4. *15*
-
-
Nahlášeno... Zloděj nicků.
-
Ono stejně tak můžu říct "Zaplať pánbůh!", protože by se to s tímhle gameplay na PC stejně neprodalo.
-
inb4 6/10
-
To ti to fakt dela takovou radost ze to vyjde jenom na jednu platformu ?
-
-
Někomu stačí málo k radosti.... Jeho radost je to to větší, že může machrovat jak to má na PS4 a jinde to není. Tedy začínat flame a chovat se jako hlupák.
I když mám něco na HW který mám a jinde to není. Tohle mi mě nenapadlo napsat. Jsem rád, za hru a je mi opravdu jednu kde všude je a v jaké podobně. Řeším to tam, kde to hraji. A nejsem tak hloupý abych měl radost z toho, že to jinde není, nebude, nikdy nebylo a ani za 356 let to nebude.
Asi si na to před smrtí vzpomene jakou měl radost. Říká se, že před smrtí si vybavíš to nejlepší ze života. U některých lidí to bude možná tohle *1*
Mám starý Xbox a takto jsem se nikdy neradoval. Mám PC a také se takto nikdy hloupě neraduji. I kdybych si chtěl zahrát nějakou hru z konzole, tak díky tomu, že si mohu dovolit lepší PC jak konzole, tak by mě mrzelo, že to musím mít v horší kvalitě než na PC, kde si mohu dovolit lepší kvalitu. A stejně to nikomu necpu.... -
Dyť tohle je obecná věc na všech platformách. Jak PS4kaři, tak Xboxáři a Nintenďáci, tak i PCčkáři taky hýkají nadšením, když jednou zas něco vyjde jen pro ně, tak já nevím, kde je problém...
-
-
Tak toto je taka ta obdoba toho detskeho vystatovania sa. Akoze seriozne, tesist sa z toho, ze nieco vyjde len na daku lowcost krabicku co mam doma a so mnou dalsich 20-100 mil ludi? ;-)
Pre mna su akekolvek exkluzivity zlo, nehodlam kupovat hw ci platformy,ktore ma nezaujimaju kvoli par hram , ktore by som si eventualne aj zahral.
To, ze sa konzolove exkluzivity stali nastrojom reklamy na konkretnu platformu je fakt. Chvalabohu reklamu nekonzumujem ;-) -
-
Tak hlavne ze se neustale pokrytecky ohanis kvantitou pc exkluzivit :-).
-
-
-
-
-
Námět zajímavý, hraje se za hrdinku (taky netradiční když nepočítáme Tomb raider) ... ovšem by to mohlo upadnout až do ubijecího stereotypu kdyby to bylo jen lineárně tvrdě nalinkovaná hra... kdy by se stříleli furt jen dinosauři zas a znovu a občas skolil nějaký ten větší... navíc ta exkluzivita. Hlavně netradiční přírustek od tvůrců Killzone... no uvidíme.
-
hra je od slova hrat se, a tohle vypada zabavne. jen nevim jestli bych umel prekousnout tech prumernych 18 fps nebo kolik jim to beželo
-
-
Asi to bude jenom šotek, ale budu trochu za puntičkáře.
Hra je od slova "hrát si", seč nastupující trendy tíhnou spíše k Vašemu "hrát se".
-
-
Divná věc. Na začátku videa je grafika celkem pěkná, kolem poloviny už mi začne připadat ošklivá. *9*