Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lotr
    Proč pořád HOMAM. Nový Dark Messiah by potěšil
    • Jo to teda potesil! nejlepsi fantasy FPS, nebo jedna z nej. HOMM je tolik ze vzstaci na dalsich 10 let
  • I přes možnost že si vysloužím reakce v tónu o zmatenosti mé hlavy*3*, nejvíc se mi prostě líbil čvrtý díl.Vlatně ho hraju ještě ted i po třinácti letech.Pořád si dokážeme s kámošema v pátek sednout k jednomu PC a pařit až do rána. *5* Jen tu kolu s brambůrkama nahradilo pivo s klobásou a starosti z písemek debaty o výplatě. *1* Sorry, ted už si musím jít uklidit hračky. *2*
    • Heroes IV byly super inovace, která se moc nesetkala s pochopením. Naprosto skvělý prvek ve hře byly karavany, resp. možnost přemístění jednotek po mapce bez hrdiny. Taky některá nová kouzla, která nepřítele dost otravovala i po mapě (mire). To nebylo jak v 6-ce, honit idiota po mapě kolem pár stromů a nedohnat ho.
      Jo a taky tam byla jedna hrdinova vlastnost (grandmaster - stealth), díky které získal ty nejlepší artefakty bez boje a bez silné armády (obešel silné potvory sám).
      Propojit Heroes 3 a 4 včetně kouzel a bonusů, hodit to do 2D - HD roucha, pěkný barvičky a je vymalované retro :-)
      A hodně single map, hodně map .....
    • Čtyřka byla taky fajn, ale ze všech dílů mě zasáhla nejméně. Grafika mi přišla trochu nepřehledná a celkově slabší. Města už neměla takovou atmosféru. Ale jinak se to hrálo slušně. Za mě však vede trojka a pětka, kterou hodně lidí nemuselo, ale mě přišla parádní.
    • 4ka byla dobrá ale strašně jednoduchá. Stačilo jako první protivníkovi sundat hrdinu, armáda přišla o bonusy a bylo uděláno. To byla asi největší trhlina...
  • Mozna je to jen muj nazor, ale tuto hru naprosto znicil prechod do 3D. Krasna pohadkova grafika 1-4 dilu a pak to slo cele do haje.
    • presne to 3D HNus humus
    • už 4 díl byl pěkně trapně plastický.
  • Dvojka žádný čestný místo nepotřebuje, to je stále plnohodnotná hra. Dobře, grafika už není nej, ale ta 2D zase tak moc nestárne. Hraju to, 8. mise za zlo a mám problémy, jako restartoval jsem několikrát, a to už jsem to jako fakan kdysi dohrál. Podotýkám, že nehraju stylem load / save. Dokonce se vyloženě ani nepovažuju za nostalgika, jen tohle mě před nějakou dobou znovu dohnalo. Zkrátka série HOMAM začíná u zlaté dvojky. A jestli se po pár měsících prosekám až sedmičkám, což není nepravděpodobné, rád ochutnám, každopádně šestku vynechám, dost možná i pětku…
  • Nejrači jsem měl H5 města... takový detaily už nevidíte žadné jiné hře...
  • Bounty
    Pořád hraju trojku s přáteli. Upřímně nevím proč furt dělají další a další díly. Snad jen proto , tenkrát to nedělal Ubisoft a tak se chce napakovat na klasice? Kdo ví.
    • Sr_Lobo
      Jestli si pamatuju dobre tak trojka prilitla na herni scenu absolutne bez ohlaseni a bez jediny informace a o to vic na to vsichni cuceli s otevrenou chlebarnou *14*
  • Sr_Lobo
    KÉŽ BY! *7* nevěřim, že to vrátěj k trojce *7*
  • Mne se nejvic libi druhy dil.
  • Všetky okrem 4 boli celkom "klasické" a nie, to že tam nie sú šesťuholníčky alebo desať zbytočných surovín, nerobí gameplay menej klasickým.

Inak sa celkom teším, nový heroes to je vždy pár desiatok hodín zábavy, snáď ta nová firma čo ho robí neišpirovala v bethesde a nebude trvať dva roky, kým to bude hrateľné. *15*
  • Jezis to nechapou nebo nechcou chapat ze hexy sou lepsi nez blby ctverecky, fakt

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit