Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní Might & Magic Heroes VII - čekejte klasickou Heroes hru
31.3.2015 | Vojtěch Bednář
42 příspěvků
-
Takže žádnej generátor náhodných map jestli sem to správně vyčetl z kontextu? S kámošem sme u toho propařili stovky hodin, ale po nehratelné pětce kdy počítáč byl schopnej hrát svůj tah několik minut, se už asi generátoru v Heroesech nedožiju...
-
-
Stáhnul jsem si nějakou vylepšenou verzi od nějakýho borce programátora, co je velkej fanda heroes, a ten komplet předělal AI, přidal osmý skill k hrdinům atd. Zásadní je, že už nemusíš, v pozdějších fázích hry, čekat na tah počítače několik minut. Tuším, že ten upgrade se jmenuje nějak AdvAI.
-
Nevím jestli generátor, ale editor map tam bude určitě.
-
Já hrál pětku MP hotseat naprosto bez problémů. Možná to tehdy chtělo lepší PC. *3*
-
-
Počítačem to nebylo. Klidně si to najdi na netu stále najdeš fóra kde si na to lidé stěžovali. Ale klidně si mě mínuskujte. To že o daném problému nic nevíte jěště neznamená že nebyl.
PS: Existuje i neofciální patch http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=34594&pagenumber=1
-
-
-
Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, co to znamená když mi to hlásí že mám max. zkušenostnich bodů, nemůžu jiné přijímat..
Moc Vám děkuji -
Měli by se vrátit ke grafické stylizaci třetího dílu. Třetí rozměr mi nějak zvlášť nevadí, ale ty postavy už vypadjí skoro jak z Wowka nebo nějakého komixu.
Nemožnost přeměnit si hrad dle své libovůle mi příjde jako krok zpět. Nechápu, jaktože může s klidným srdcem bojovat poboku Anděl a Démon. To mi prostě nedává smysl. Proto já se vždy snažil mít homogenní armády a pokud možno držet jen hrady ze stejné frakce.
Kampaň mě u této série vůbec nikdy nezajímala. Že to zajímá 80 % lidí je smutné. Ta hra je podle mě o MP a strategii a ne o příběhu a podobných nesmyslech. Celkově nemám rád ve hře příběh, protože já si vždy umím vymyslet lepší mně lépe sedící a to si myslím dokáže možná i většina hráčů. A svůj příběh si tvořím ve volné hře, případně v MP a ještě lépe v hotseatu.
Uvítal bych možnost stavět si hrady téměř na libovolném místě a více rozvíjet svůj hrad. Šestku jsem nehrál, tak nevím, jestli už tam něco takového nebylo. Hrál jsem všechny díly od jedničky po pětku. -
Jako hru bych ohodnotil tak 9/10,ale těžce mi štvou bugy v multiplayeru...,vždy ,když si chci zahrát s bráchou se to po nějaký chvilce kousne a vyhodí nás to. :(
-
6 byla paradni hra a komu se to nelíbí at tahne
-
-
Pekne psychologicky a bez nasili ze ano tak je to spravne *15*
-
-
Tak jsem včera po vydání zapařil Heroes VII a první dojmy - dost zklamání. Jsem skalní fanoušek celé série, hrál jsem všechny díly - dokonce i H4, které byla dle mého názoru totální propadák. Ale zpět k H7, když to srovnám s H5 a H6. Podle mě dost odfláknuté, nedodělané, mapa trochu zmatečná, i když to je jedna z mála změn oproti H6, pohyb hrdiny po mapě celkem průšvih, ale největší zklamání je jednoznačně souboj, špatná interakce, pohyby jednotek rozhodně lepší v H5 a H6, často jsou zde nepřirozené. Podle mě i horší grafika, špatné detaily a obrovský nedostatek zoomu, přiblížení je absolutně nedostatečné, jednotky jsou vidět z vrchu a často nejsou vůbec znát detaily a tím pádem na mě jednotky působí často až nedodělaně. Např. srovnání Lamasu a Ghost z H6 a H7, jednoznačně lepší, propracovanější a detailnější v H6, také díky lepšímu zoomu a tím pádem možnosti detailního přiblížení. Oproti artworkům, které jsou krásně ztvárněné jsou jednotky slabým odrazem. Určitě dále postrádám více unikátních schopností samotných jednotek a další detaily. Asi to nemá takový vliv na hru samotnou, ale určitě to kazí celkový dojem. Budu hrát dál a uvidím, zda půjde pouze o zvyk, ale kultovní H3 vede a u mě osobně drží první místo H5, ke které se zřejmě vrátím.