Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní Might & Magic Heroes VII - čekejte klasickou Heroes hru
31.3.2015 | Vojtěch Bednář
42 příspěvků
-
Trojka je bezkonkurenční. A pokud snad někdo za každou cenu touží po změně, stačí si stáhnout In the Wake of the Gods, k tomu přihodit Horn of the Abyss, a je postaráno o zábavu na další desítky až stovky hodin *1*
-
-
To je no. Ale štve mě, že nebyli schopní vydat něco stejně dobrýho. A to není jen nějaký typ nostalgie. Trojku si dneska zahraju raději než novější díly a to je vlastně smutné. Neměly by být nové díly vždy lepší? *7* *6* *9*
-
-
Předpoklad je to asi správný, ale trojce se nic nevyrovná. Ono je to podle mě i tím, jakou péči tehdy věnovali kampaním, singleplayeru a vůbec hře jako taková. Jednotlivé frakce nepůsobily příliš dětinsky, záplekty byly sice místy poměrně klišoidní, ale pořád lepší než Heroes V, a takhle by se dalo pokračovat. Osobně už vkládám naděje jenom v tvůrce Horn of the Abyss a jejich další nová města, která jsou v plánu :)
-
-
-
Měli by hlavně zrušit tu debilitu s kostičkama to v 3 nebylo ach jo od doby co krachlo 3DO tak to je takový divný,ale mám všchny originálky :)
-
Patřím k těm novějším hráčům M&M H... Začal jsem s V. i všemi jejími datadisky, natšený hrál King's Bounty, trochu zklamaný projel VI., takže nemám co mluvit o dílech I.- IV., ale myslím, že pojem "vrátit se ke kořenům H" chápu a musím uznat, že to je to, co tato série potřebuje jako sůl! *4* VI. byl krok do neznáma, vesměs ho starší hráči odsoudili a noví obdivovali a právě návrat ke kořenům by měl komunitu M&M H uspokojit celkově. *14* Pokud se povede a jak sleduji https://mmh7.ubi.com/en/blog myslím, že povede, máme tu buď krásné zakončení skvělé série nebo možná průlomovou hru, která by této sérii mohla dovolit oslovit novou generaci hráčů! *3*
-
3ka je urcite nejlepsi, pro me posledni dobry HOMM, ale moje srdcovka je dvojka.
-
Doufám že udělají generátor map jak bylo zvykem v 3 i 5. Kampaň hraju ale skrimish je to nejlepší co můžeme ke hře dostat. Hraju s přítelkyní a vážně random mapy dost hrajeme.
-
Sérii HoM&M hraju už asi od svých 5-ti let. Jediný díl, co mi neprošel rukama je jednička. Každý hráč této série, počínaje jedničkou či dvojkou nikdy nezapomene co znamenají čísla 32167 :D Pro mě trojka stále vládne. Správné zasazení příběhu, generátor map, samotné mapy a další. Jak se řeklo čtyřka byl opravdu propad. Snažil jsem se projet pár kampaní, ale co si budeme povídat. Pětku se mi nedávno konečně podařilo dohrát bez pomoci cheatů, krásný děj, zkrátka vychutnal jsem si každou minutu hry a teď mám v ruce šestku... Docela mě zamrzel propad v pohledu ve městě, složitý systém schopností. Některé příšerky mě svým vzhledem až zklamaly. Za těch pár let hraní mi teď přišlo, jakoby k těm městům vůbec neseděli. Avšak doufám, že jakmile budu mít výkonnější PC a dostane se mi do ruky M&MH VII, naplní mé touhy co se týče pokračování této úžasné série :)
-
-
jen dotaz, petka je tak težka?
-
-
To jsou ty vydavatelský kecy. No jo, tvrdé jádro hraje Skirmish, ale je vás málo hošíci víte. My musíme jít vpřed a lajnovat kampaně, aby si zahrála i "americká" mládež.
Jestli v H7 bude zase 5 singl mapek a zbytek kampaně, ať si to rovnou strčí do míst, kam slunce nesvítí !!!
Já jdu do té doby hrát Heroes III: Horn of the Abyss a budu si tam cvakat singl mapky do zblbnutí. -
-
Moje řeč.
-
-
Proc proste nevydaj nejakou stinovou radu na "enginu" trojky? S par upravama v interface,pridany mesta,posolichanou kreslenou grafikou a novejma kampanema. Lidi by jim utrhali ruce. Mne proste to zobrazeni od 5ky vejs nevyhovuje a nikdy nebude. Proto to hrat nebudu.
-
Hrajituto sérii od 1 dílu.To že se hra stále rozrůstá je velice fajné.Jenže...5,6 jsou si velice podobné a vypadá to jako kdyby autorům docházeli síly....Můj názor je,že autoři moli klidně zůstat u 6 dílu a stále vydávát datadisky s novýma příšerkama a možnostma a dál rozvíjet příběh.Jinak jim s 9 dojde dech a už si nezahraje ani skalní fanda a nejenom pro stále více náročnější hru pro vaše PC či notebok
-
Trojka byla nej, protože nebyla přeplácaná, měla hodně dobře vyvážený systém a mega mapy. Grafika byla nádherná a hudba taky. Čím více se snaží vymazlit 3D, tím to vypadá absurdněji. Když chtějí jít ke kořenům, tak ať udělají kreslené 2D a přidají nové prvky. Např. nápad z 6ky s konvertováním hradů nebyl špatnej a pár dalších věcí z dalších dílů by se taky našlo.