Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • USER47
    Jo, tahle retardovaná hláška poměrně přesně vystihuje elitářství a hloupost průměrného arma fanboye.
  • USER47
    Velitelský rozhraní nepřidával žádnej patch, bylo tam samozřejmě od začátku...
  • omg kdy vy Arma fanboys přestanete házet všechny hry kromě Arma2 do jednoho pytle.
  • Je to marné, Arma ultras budou pořád dokola klábosit o tom, jak je ta Arma strašně realistická... Už tak dlouho nezvedli zadek od počítače, že neví, jak realita vypadá.5
  • Jasny. Jenze ber to tak, ze na to aby vas bylo na lance aspon deset, se musite domlouvat minimalne dva tydny predem. Spis bych to videl tak, vetsina z vas, tech hardcore fan, je v male mensine - ale videt jste vsude, to jo :D Myslim, ze lide si chteji hrat. Presne jak to bylo v OFP. Tam nakonec hodne veci bylo uzpusobeno tmu, aby to jeden clovek mohl zabavne projet. Pokud chcete Armu jako kooperaci, muselo by se BIS zamerit hlavne na net - coz je blbost a na to nemaji - museli by se zamerit jen na net, hracsky profil a pod. A single Army stal za prd... Opravdu. Ve verzi 1.1 jsem nemohl dohrat prvni misi. Asi to hraji evidentne jinak, nez jejich testeri. Az v druhem patchi to opravili - viz readme 1.2 A pokud si koupis pridukt a musis pouzivat cheaty na to, abys mohl vubec dohret hryu, je neco sakra spatne. Zvlast kdyz se BIS pred vydanim dusovalo, ze se situace s Armou1 nebude opakovat... Ale to nema cenu royebirat. CM dle meho naberou zkusenosti a doladi to do dobre hry. BIS at se drzi v tech par fandu, ktery maji na foru (a ze v celosvetovem meritku je to opravdu jen hrst) a delaji si co chteji. Armu 3 kupovat rozhodne nehodlam, po predchozich zkusenostech...
  • No, spíše než přehlídka je to kooperace, což lidi, co hrají CoD apod. absolutně neznají. Nejde si vzít tank a myslet si, že s ním obsadím zemi. Potřebuješ k tomu ostatní.
  • No ja nevim. Zkusenosti s vycvikem a zbranemi mam, ale Arma je opravdu daleko od reality. Tohle at mi nikdo nenamluvi. Nerikam ze jine tituly jsou blize, ale Armu opravdu nebrat. Co se tyce VBS, to je hlavne pro simulaci orientace v terenu, ne combat, proboha...
  • Flashpoint jsem mohl hodne. Arma uz byla skutecne takej military sim patvar. Hra uz ne. Co se tyce OF:DR - hodne tech nejvic neprijemnych veci v patchi opravili. Arma2 nemit patche, tak se neda ani dohrat - a ze jsem musel cekat az na druhej.
    Arma ani Flashpoin moc otevreny prostranstvi nemelo. Nebo spis melo misi od mise, ale moc se v tom nedalo delat. Nejhorsi jsou mise, kde vyjedete z predem urcene zony a neviditelna ruka vas odpravi... Pouzivalo se to v OFP, Armu 2 jsem kvuli tomu odinstaloval. Vcelku se tesim na Red River. Chci realnou strilecku, dostanu realnou strilecku. A kdyz rikam strilecku, myslim ti 1st person shooter a hru. Arma neni hra. OF:DR byl na nejtezsi obtiznost nahodou dost dobrej. V druhem patchi tam pribylo i command menu. Ale jen takove jednoduche. Litani se stihacnkou a jezdit s tankem jako magor nechci. Radsi neco atmosferictejsiho, kde si budu moct i zahrat. Ne vec, ktera je snad primarne urcena jako prehlidka military techniky. Multak take nehraji.
  • Stačí říci jednu větu, která putuje po Bohemia Interactive forum a vystihuje skoro vše.
    CoD and OFP (Codemaster) is for boys, Arma is for men.
  • uvidíme
  • smejki
    AI v Armě má snad jediné dvě vady - vidí skrz trávu a mnohdy má nerealisticky přesnou mušku na dlouhé vzdálenosti.
  • smejki
    asi před dvěma hodinami jsem ukončil tříhodinovou porci online nudy, kde jsme v třiceti lidech postupně dobyli tři vesnice a bránili se dvěma útokům na základnu. jsem masochista
  • Hmm, zajímavé. Když pominu sebe, tak i mí kolegové co "nalítali toho s kvérem dost" mají docela odlišný názor než tady prezentuješ. OFP a ArmA od BIS se nedá koncepčně s žádnými jinými tituly porovnávat. V jistých aspektech se samozřejmě bude realitě blížit méně než jiné tituly (boj v džungli, boj v zástavbě, CQB), ale komplexně je neporovnatelná. Tak to prostě je a bude.
  • USER47
    Tak to prostě na nejvyšší obtížnost nehraj, když se ti to nezdá. Obtížnosti jsou odlišený právě jen HUDem a možnostmi ukládání, navíc různý části HUDu půjdou povypínat i zvlášť. Takže si klidně můžeš zvolit prostřední obtížnost, vypnout si crosshair, ukazatele zásahu a podobný blbosti, a zároveň si tam nechat checkpointy.

Mimochodem, třeba DR je na Hardcore obtížnosti výborná hra hlavně kvůli absenci checkpointů. Když víš, že bys musel odehrát dvacet minut hry znovu, donutí tě to postupovat opatrně a nevrhat se po hlavě do každý přestřelky s vědomím, že pokud umřeš, respawneš se za rohem. Hlavně závěry některejch misí mají neskutečnou šťávu a dokážou hráče napumpovat adrenalinem.
  • OFP2 jako arkáda začala a jako arkáda taky skončí!
    není nad starý OFP a nynější armu *12*
  • Taková Red Orchestra: Ostfront mi příjde mnohem realističtější a přitom si narozdíl od Army na žádný simulátor nehraje. A že jsem toho ve skutečném životě s kvérem nalítal hodně.
  • Arma 2 je simulátorom skutočného vojenského boja. Samozrejme, musí brať do úvahy hráčov a aby pre nich bola hra zábavná. A rozhodne nepísal by som tak jednoduchý výrok, že niečo je simulátorom nudy. Hráči Arma 2 majú záujem o najvernejší herný zážitok z boja, ktorý sa snaží byť najbližší s obrazom reality. A navyše hráč Army 2 môže vo voľných chvíľkach premýšľať o tom, či to čo hral sa naozaj vyvíjalo tak ako by sa to vyvíjalo v skutočnosti.
  • nehral jsem Operaci FLashpoint, necetl jsem cely clanek, ale zaujala me jedna vec.

"Nejvyšší obtížnost krom jiného nenabídne checkpointy" :-D :-D To si delate s prominutim p*del hosi :-D Takze kdyz neumime vymyslet nic lepsiho tak tam nedame "ukladatka", aby to clovek hral 10x za sebou. To neeeee
  • Arma2 je tak maximálně simulace nudy. Neříkám, že jsem pro koridorové střílečky, ale myslím, že ty rozlehlé odstrovy z původního konceptu hry už dnes moc smysl nemají. Ta hra kvůli nim musela být ve všem dost očesaná. Raději budu bojovat na mapě třeba 2x2km, kde bude všechno promakané a bude se to chovat tak, jak má, než abych měl k dispozici celý ostrov s tím, že všechno bude fungovat jen tak nějak na půl.
  • Ty to ocividne cele dokazes lepsie, ukaz nam vsetkym ako na to... *7* *7* *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit