Přejít na výpis diskuzí
Dojmy z hraní: Uncharted 4 vypadá jako z jiného světa
18.6.2015 | Miloš Bohoněk
101 příspěvků
-
Vypadá to dost dobře. Snad se i tak bude hrát. Okamžitá koupě jasná.
-
-
ani nahodou
-
-
Moc se na to těším a zároveň jsem velmi smutný, že jde o poslední díl s Nathanem. Naughty Dog sice neřeklo, že ukončí tuto značku, ale jak to bude fungovat bez Nathana mě zajímá, kam se to bude ubírat dále. Napadá mě maximálně, že by měl syna s Elenou (s tou blondýnkou). Stejně po této hře bude The Last of Us 2, takže mají opět čas na přemýšlení. Já teda doufám, že tuto značku neukončí. Je to jeden z pilířů, co drží Playstation.
-
-
Musím říct, že já jsem naopak rád, že Nathan končí. Protože co nesnáším absolutně nejvíc - v TV, filmech i hrách - je, když dojí značku tak dlouho, dokud prodává. A nemají koule na to udělat cokoli překvapivého, jakoukoli změnu.
Jsem rád, že skončil příběh Colea McGratha, jsem rád. že skončil příběh Johna Sheparda a budu rád, že skončí příběh Nathana Drakea. Vždy je lepší odejít jako hvězda, na kterou se bude vzpomínat, než když už tě mají všichni dost.
-
-
No ty vole no to bude nonstop aktion bomb todle to bléééééé *1*
-
bude to mrda jako vždy!:-))grafika nemusí podle někoho top.hlavně záleží, jak hra zaujme a je provedená.já si z toho na zadek nesednu, ale já už sedim od roku 2009:-)
-
-
njn duchodce co nemá co dělat :D
-
-
Škoda, že si Uncharted syslí Playstation pro sebe. *9*
-
Tak graficky urcite moc pekne o tom zadna. A to ostatni? Mno..co je moc, to je moc :). Zase tu mame chrabre a statecne Amiky kteri kteri nici a devastuji vsechno kolem sebe, aby zachranili svet a jeste u te hekticke akce i vtipkuji. Ja jsem doufal, ze takove hlasky a scenare uz jsou davno pase, ale ocividne tohle lidi jeste porad zerou. Pro me tyhle scenare ktery tu uz byly snad na tisic krat, jak ve filmech tak posledni dobou i ve hrach, zavani silnou traparnou. Jo a model zniceni auta jaksi pozapomneli :), Za me to PS4 exclusive zas takovej pru*er neni.. mimo tema: nemuzu verit ze tu je slovo pru*er uvedeno jako zakazane slovo :))
-
v Naughty dog pochopili, že grafika sa bude posúvať už len slimačím tempom a tak vsadili na fyziku a deštrukciu okolia a urobili jasnú voľbu, keďže toto v hrách zväčša absentuje a dokáže to hráča stále okúzliť...
-
-
Na druhou stranu - od dob, kdy použití fyziky ve hrách dovedl k dokonalosti Half-Life 2, už se to tak dobře žádné jiné hře nepodařilo a skoro to vypadá, že ani nepodaří.
-
-
Cože? Fyzikální engine HL 2 je o několika urovní pod běžně dostupným Havocem... achjo... kdyť to mělo uplně základní fyzikální funkce které zvládne každý lepší framework.
-
-
Jde hlavne o jeho zakomponování do hry.
-
-
-
-
To je hra pro kterou si koupím PS4.... počkat já už ji vlastně mám od chvíle kdy vyšel Bloodborne :)
-
-
takže.. už na to máš dvě hry?
-
-
Mám jich víc, ale až Bloodborne byl ten system seller.
Čekal jsem že tu větu každý pochopí, ale evidentně je průměrná inteligence návštěvníků games dost nízká... :( -
-
system seller? dyt i rytmaus tomu dal jen 7/10 *5*
-
-
A to je kdo?
-
-
-
-