Přejít na výpis diskuzí
Doporučené HW nároky PC verze Watch Dogs nejsou nijak krvavé
7.4.2014 | Petr Poláček
273 příspěvků
-
Pohodárna to mi poběží na full na třech monitorech *5*
-
To je zase narku. Jednou deti breci, ze se hry po vizualni strance poradne nikam nepohly uz peknych par let a kdyz se konecne zacnou objevovat hry, ktere alespon nejaky skok v grafice nabidnou (soude dle puvodni E3 ukazky, jestli ta hra tak bude skutecne vypadat nebo ne je uz zase vec druha), tak tu zase vsichni breci, jak je to narocny a ze se tvurci zblaznili.
Pritom se nejedna o zadne brutalni naroky. 8GB RAM je za dnesni ceny (o cenach pred cca rokem ani nemluve) celkem levna zalezitost, 4 jadro+HT uz taky neni zalezitost par nadsencu a 560ti taky nepatri mezi supervykonne trhace benchmarků.
Nekteri vazne nevedi co vlastne chteji.
Tyhle narky bych pochopil, kdyby mezi doporucene pozadavky placli intel 6 jadro+HT, NV780 a 16 GB RAM, ale takhle?
Co se srovnani CPU s HT a bez tyce, tak podle me lze ocekavat, ze nove hry budou HT vyuzivat vice a vice prave diky novym konzolim. -
No super konecne vyuziju svoje delao za 200 000kc. A prosim nestezujte si ako toje narocne blabla, kdyz nato nemate tak to nehrajte.
-
-
slušné, kupoval jsi to u Gučiho, nebo lujse vitona?
-
-
on len potreboval povedat ze ma pc za 200K, nehajme ho nech sa raduje :)
-
-
Ja tu mam PC za 200k+ nekolik (trebas i za 3/4M) ... co tak pocitam, ma to v 5U provedeni 8 16tkovych slotu ... takze by se do toho dalo naladovat 8 grafaren ... ;D a ty 8mi jadra do toho muzu dat 4 ;D 256GB RAM zadny problem ... ... jen nevim jak bych to "investorovi" zduvodnoval ... ;D. Nejspis bych mu musel vysvetlit, ze tech 8GPU (nejlepe jeste zdvojenych) potrebuje na vypocet mezd ... jen si nejsem tak uplne jistej, jestli by to ty dva 1k5 zdroje rozdejchaly.
-
-
-
Jasny, nekdo na PC za 200hadru a nekdo na konzoli... zadny dohady - zadny pomerovani. ( Ovsem az se to zacne sekat podelanou optimilizaci tak pak nebrecte a hlavne ne tady ze se Vam zboril svet *3* ).
-
-
Fuj, jeste ze to vychazi i na stare konzole:-)
-
-
No nevím, jestli bych chtěl mít naprosto osekaný produkt.
-
-
Co na to rict....jsem skromny clovek.
-
-
Souhlas, jsme na tom zhruba stejne. (ja uz si zvykl). *4*
-
-
Nastesti jen v tomhle :-D :-D
-
-
-
-
-
Veskoslave. Ty seš bůh kokootů, Vážně nevím, co ti už mám říct. Takového uhádaného kokotaa jsem ještě neviděl. Kde jsi vzal, že už si pak hru nemůžeš znovu stáhnout?
http://spokojeny.blogspot.cz/p/playstation-plus.html -
-
Promiň, vypadlo mi tak, pokud nemáš PS+ předplacené (či jsi si danou hru nestáhnul v určitém období do download listu) i nadále a zrušíš jej, tak nemáš přístup.
-
-
Proboha kdo by to rušil za 1000 ročně? Si spadl z višně nebo z Marsu? Kdyby jsi to měl na Steamu, tak o tom tady skládáš básně.
-
-
No mám to na Steamu. Říká se tomu Winter sale, Summer sale atd. Většinu těch her z PS3 nabídky mám za hubičku ze Steamu nebo koupenou dávno před tím než to poskytla tato služba. Občas totiž chci hrát hry v den vydání, ne půl roku potom;)
-
-
Takze Steam hazi v den vydani hry slevu jako pri summer/winter sales? To je teda novinka i pro me.. sem hlupak, ze si kupuju parky za plnou palbu, kdyz evidentne staci hned prvni den jit na steam a koupit to tam za 3€, diky, sem poucen :D
-
-
-
Evidentně si neměl co do činění s touhle službou, tak proč ji tak hatuješ? Konzole, tak se ti zatemní mozek a přemýšlíš bůh ví čím.
-
-
Mám Xbox, přiznám se, že PS3 pouze u známých. PS4 je pak v práci, v relaxační zóně.
-
-
Končím a už na tebe nereaguji. Nasral jsi mě a musel jsem používat vulgarity, což bytostně nesnáším. Příště se proboha nehádej a něco si nastuduj. Sry za vulgarity.
-
-
Nemusíš se omlouvat. Ale co se týče pc vs konzole. Na tom si trvám a PS+ vidím jako službu, která sice dává, ale je nutné zlo pro to, aby člověk neměl osekané hry s MP částí.
-
-
-
-
-
Reakce na toho pošahanýho vola.
-
-
Miluji sve obe konzole... Buh zehnej mrkvacum a Sony! *14*
Ne nejsou krvave, jenom PC hrac z nich pomalu krvaci... (jeste ze ne 8Jader to uz by bylo psycho). *15* *2* -
-
Vem si prášek.
-
-
nejsou krvavé ???
Keby si dali trošku námahy aj mojich 3 Gb ramky by stačilo a aj 2,4 core duo procesor ! -
-
Ne jsou v "poho", dneska je 6-8gb standart a Max tak 16gb takze v cajk. *15* 3gb je uz dneska celkem malo ale oni to nak nafouknou daj tam ochranu jako Bonus a tu HW zatez poradne napechujou at ten Nextgen z toho vyteka plnym proudem. *3*
-
ale ho*no :D
-